Χάρης Τσιώνης: Ελέγχους χρειάζεται η πόλη και ο Νομός και όχι συμβουλές!

Οφείλω να αναδημοσιεύσω ένα σχόλιο του ιατρού και πρώην Νομαρχιακού συμβούλου κ. Χάρη Τσιώνη , μιας και μας έλειψε, τόσο από την πολιτική, όσο και από την ίδια την κοινωνία

«Καλές οι συναισθηματικές εκκλήσεις προς τους νέους, μας λέει, αλλά οι αρχές δεν είναι ούτε για να σχολιάζουν, ούτε για να παρατηρούν απλά τους «μάγκες» που κάνουν αρπαχτές. 

Η εικόνα της πόλης το Σάββατο με τα καφέ σε πιένες και στοιβαγμένους πελάτες ανάμεσα στους οποίους και πολλούς από τους «άρχοντες» της πόλης και του Νομού δεν αφήνει πολλές ελπίδες για το επόμενο διάστημα..

Δεν είναι φυσικό φαινόμενο ότι μας συμβαίνει.. ο «μάγκας» με το κλάμπ και γνωστός είναι και γνωστό ήταν τι γινόταν εκεί ακόμη και με «εισαγόμενους» εκ Θεσσαλονίκης «πελάτες» πρόθυμους να κουβαλήσουν το πρόβλημα και εδώ.. ..

Ας μην κάνουν τουλάχιστον ότι δεν ήξεραν.. και ας αναλάβουν τον έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων.. συστηματικά και οργανωμένα..

Ελέγχους χρειάζεται η πόλη και ο Νομός και όχι συμβουλές.. από αυτές χορτάσαμε 6 μήνες τώρα.. μετά θα βγαίνουν πάλι φωτογραφίες στην Μεραρχίας με εστιάτορες κλπ.. για συμπαράσταση.. αφού δεν έκαναν τίποτε για να τους προστατεύσουν από το lockdown..

Όχι δεν δημοσίευσα το κείμενο για επιβεβαίωση

Απλά για να καταλάβουν και οι άρχοντές μας, πως η πρώτη απάντηση που πρέπει να δίνουν είναι το τι κάνανε οι ίδιοι για να προστατέψουν την κοινωνία….

Και να θυμάστε πωςτα περισσότερα απ’ αυτά που θα γίνουν στο μέλλον είναι ίδια μ’ αυτά που ήδη έχουν γίνει μέχρι σήμερα…

Διαβάστε επίσης για το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης: