Η Βέτα Φουντουκίδου στη Συμμαχία Σερραίων!

Ονομάζομαι ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, συνηθέστερα ΒΕΤΑ. Γεννήθηκα στις ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ του 1972.

Είμαι πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. , με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια , κάτοχος διπλώματος ΕCDL και μιλάω πολύ καλά την ΑΓΓΛΙΚΗ και την ΙΤΑΛΙΚΗ γλώσσα.

Σήμερα εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος στη εταιρία Γ.Ε. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ, Ως ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ του ηλεκτρονικού καταστήματος KOLLISES .GR με πωλήσεις σε ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ και πολλές χώρες του εξωτερικού.

Συμμετέχω ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Ως μέλος του συλλόγου Ποντίων Επταμύλων « ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΕΡΡΩΝ» έλαβα μέρος σε πολλές τελετές αδερφοποίησης του Δ. ΣΕΡΡΩΝ ( Κύπρος , ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ) και άλλων Πανελλήνιων Ομοσπονδιών ( ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΡΟ, Θεσσαλονίκη) καθώς και σε πολλά σεμινάρια Πανποντιακής Νεολαίας με συμμετοχή Ποντιακών Σωματείων από όλο τον κόσμο και με επικεφαλής τον κο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.

Ως μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. ΕΜΜ. ΠΑΠΑ, έχω πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις με απώτερο σκοπό την ενίσχυση συλλόγων, Ειδικών Σχολείων και άλλων σωματείων.

Είμαι παντρεμένη με τον ΣΙΩΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Δημοτικό Υπάλληλο της Υπηρεσίας ΔΟΜΗΣΗΣ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΕΡΡΩΝ )και μητέρα 2 αγοριών ,11 και 13 ετών.

Ο μεγάλος μου γιος διεγνώσθη με ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ (Δ.Α.Δ. ) και πηγαίνει στο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ , γεγονός που με οδήγησε από νωρίς σε συνεχή συμμετοχή μου σε ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ και παρακολούθηση σεμιναρίων για ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ,

προκειμένου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όχι μόνο το δικό μου παιδί αλλά να ενισχύσω και την εν γένει συμπεριφορά μου σε θέματα ευαίσθητα όπως αυτά των «ιδιαίτερων» παιδιών που υπάρχουν κ ζουν ανάμεσά μας.

Ένας καθημερινός αγώνας που πρέπει να κερδιθεί, μια συνεχόμενη αγωνία για το ξημέρωμα της επόμενης μέρας,

μια στάση ζωής με αξιοπρέπεια ,γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ , είναι σκέψεις που με οδήγησαν να ασχοληθώ κ γω με το ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ και να ενταχθώ στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ με επικεφαλής τον κο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΧΡΥΣΑΦΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ξεκινάμε έναν αγώνα στον οποίο νικητής θέλουμε να είναι ο Σερραίος γονέας- ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here