ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ… ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΙΚΟΣ ΤΑΚΤΙΚΙΣΟΣ!!-Γράφει ο Γιώργος Βεζυργιαννίδης

Η Κυβέρνηση για να μην ομολογήσει το πολιτικό έγκλημα που διέπραξε και που άφησε την χώρα χωρίς γιατρούς, το οποίο έγκλημα είναι η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με τους νέους γιατρούς , όταν υπουργός υγείας ήταν ο κύριος Ανδρέας Λυκουρέντζος της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που ανάγκασε 25.000 νέους γιατρούς να μεταναστεύσουν, αφού τους απέκλεισε από την αγορά εργασίας , γιατί ως νέοι είναι και άγνωστοι και χρειάζονται τον ΕΟΠΥΥ, καταφεύγει σε άσχετες εξαγγελίες για δημιουργία του προσωπικού γιατρού, όταν το πρόβλημα είναι ότι νέοι γιατροί δεν υπάρχουν!!!

Αντί να πάρει μέτρα που θα ανακόψουν την μετανάστευση των νέων γιατρών, αναγγέλλει την δημιουργία του προσωπικού γιατρού.  Το μέτρο που θα ανακόψει την μετανάστευση των νέων γιατρών είναι η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας!! Η εξαγγελία για την δημιουργία του προσωπικού γιατρού είναι μόνο για να δείξουμε στον κόσμο ότι… κάτι κάνουμε, ενώ δεν κάνουν τίποτε!! Κύριε Κώστα Καραμανλή  – κυρία Φωτεινή Αραμπατζή- κύριε Θεόφιλε Λεονταρίδη- κυρία Κόλια-Τσαρουχά – κύριε Κώστα Μπούμπα- κύριε Λεύτερη Αβραμάκη  πέστε μας, γιατί δεν έγινε η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, γιατί δεν έγινε ο οικογενειακός γιατρός, γιατί από τα 239 ΤΟΜΥ (Τοπικές μονάδες υγείας) έγιναν περίπου τα μισά, γιατί δεν γίνονται τακτικά χειρουργεία, κ.λ.π.-κ.λ.π. 

Ο λόγος είναι ένας : Γιατί γιατροί δεν υπάρχουν!!  Και δεν υπάρχουν γιατί το πολιτικό προσωπικό, δηλαδή εσείς οι βουλευτές τους  αναγκάσατε να μεταναστεύσουν!! Οι επιστήμονες είναι ο ζωντανός πλούτος της χώρας και ιδιαίτερα οι γιατροί, διότι οι ίδιοι ξοδεύουν πολλά χρόνια από την ζωή τους για τις σπουδές τους, αλλά και οι γονείς και το κράτος ξοδεύουν πολλά χρήματα για τις σπουδές τους!! Θέλω να σας ερωτήσω: Με ποιο δικαίωμα εσείς τους χαρίζεται στους ξένους; Και ποια είναι τα προσωπικά σας οφέλη; Γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι μόνο η βλακεία!! Μήπως υπάρχει κάποια άγραφη συμφωνία, εμείς μεν να καλύπτουμε τα μεγάλα ιατρικά κενά των δανειστών μας  λόγω μνημονίων και αυτοί να επιτρέπουν στην εκάστοτε κυβέρνηση της Ελλάδας, να κάνει οικονομικές παροχές για να παίρνετε ψήφους; Ο νόμος που ψηφίσατε και που άφησε την χώρα χωρίς νέους  γιατρούς είναι ή δεν είναι κατάφορα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ; Το σύνταγμα στο άρθρο 4 παράγραφος 2 λέει: ότι όλοι οι Έλληνες έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις!! Όταν ανανεώνεται τις συμβάσεις  των παλαιών γιατρών, ο νόμος είναι συνταγματικός; Υπάρχει και μία ιατρική ειδικότητα αυτή το φυσιάτρου, που ενώ δεν κάνετε συμβάσεις εργασίας με τους νέους φυσιάτρους κάνετε με  τους  φυσιοθεραπευτές, που είναι ειδικοί νοσοκόμοι!!   Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο στην κορυφή της πυραμίδας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών είναι οι γιατροί και όλοι οι άλλοι είναι βοηθοί τους!! Στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , όπου κάνετε ότι γουστάρετε, οι νοσοκόμοι έγιναν αρχίατροι και οι γιατροί εξαρτήματα των νοσοκόμων !!! Πέστε μου μία χώρα που ισχύει αυτό που κάνετε;

Δεν έχουμε κοινοβουλευτική Δημοκρατία αλλά Βουλευτοκρατία!! Εάν δεν είχατε την ασυλία και την συναδελφική αλληλεγγύη, θα σας είχα οδηγήσει στην δικαιοσύνη, αλλά αυτό φροντίσατε να το καταστήσετε αδύνατο!!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ!!!

                                                                           Γ. Βεζυργιαννίδης