ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! Γράφει ο Γιώργος Βεζυργιαννίδης

Στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που έγινε πρόσφατα στην Μαδρίτη, ο πονηρός ERDOGAN δεν αναφέρθηκε στα Ελληνοτουρικικά… Κατόπιν αυτού δεν αναφέρθηκε και ο κύριος Μητσοτάκης! Ποιος βγήκε κερδισμένος και ποιος  χαμένος;

Προφανώς  κερδισμένος βγήκε ο ERDOGAN, γιατί απέφυγε μία σίγουρη καταδίκη από το σώμα της συνόδου , αφού αυτά που ισχυρίζεται και απαιτεί είναι εξώφθαλμα απαράδεκτα και θίγουν την κυριαρχία κράτους μέλους της  συμμαχίας, η οποία συγκροτήθηκε και υφίσταται για την προστασία της κυριαρχίας των μελών της.

Έτσι για να αποφύγει μια σίγουρη καταδίκη σιώπησε… Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είχε κανένα λόγο να σιωπήσει!! Η κυβερνητική προπαγάνδα στην Ελλάδα από το γεγονός ότι ο ERDOGAN δεν αναφέρθηκε στα Ελληνοτουρικικά, δικαιολόγησε την ΑΦΩΝΙΑ του κυρίου Μητσοτάκη.  Κατά την γνώμη μου ο κύριος  Μητσοτάκης είναι  αδικαιολόγητος, γιατί άφησε και χάθηκε μια ευκαιρία, η οποία δύσκολα θα ξαναβρεθεί  στο μέλλον!!

Το κλίμα στην σύνοδο με την αρνητική στάση της Τουρκίας στην είσοδο στην συμμαχία  δύο χωρών, που είναι διαμάντια δημοκρατικής διακυβέρνησης, δηλαδή της Σουηδίας και Φιλανδίας , δεν ήταν απλά εχθρικό αλλά ΤΟΞΙΚΟ και μάλιστα να κατηγορούνται από  μία χώρα, που οι φυλακές της είναι γεμάτες από αντιφρονούντες πολιτικούς και δημοσιογράφους … Κρίμα κύριε Μητσοτάκη, έχασες μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να προβάλεις τα εθνικά δίκαια… Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σου ζήτησε ο Αμερικάνος πρόεδρος. Αυτός όμως πρωτίστως υπερασπίζεται τα Αμερικανικά συμφέροντα.

Είμαστε στην ίδια πλευρά, όχι όμως απολύτως!! Δεν νοείται η απεμπόληση των εθνικών δικαίων μας να αποτελεί το δέλεαρ για την παραμονή στην συμμαχία της Τουρκίας. Στην παρουσία σου Αμερικανικό κογκρέσο τα πήγες πολύ  καλά. Εδώ ήσουν φάουλ!!