Ζώδια: Τα άστρα του Καλοκαιριού από τον Κώστα Λεφάκη

Τα άστρα του Καλοκαιριού

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, ο Ιούλιος είναι ένας δυναμικός μήνας για το ζώδιο σου, αφού φιλοξενείς τον Άρη όπου είναι και ο κυβερνήτης σου.

Η ροή των γεγονότων είναι γρήγορη, δεν λείπουν όμως οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους αποτελεί μία ανάπαυλα ανανέωσης όπου σου δίνει την ευκαιρία για μετακινήσεις, γνωριμίες και φλερτ σε όλη την διάρκεια του μήνα.

Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5/7 φέρνει προβληματισμούς για ζητήματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον και τις προοπτικές σου, μαζί και η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω δοκιμάζουν τις αντοχές σου ή και σε ωθούν σε τελικές αποφάσεις για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 20/7 στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια.

Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι ζόρικος και περιοριστικός.

Ήδη από το ξεκίνημά του συμβαίνουν ανακατατάξεις στην εργασία σου οι οποίες και σε απογοητεύουν ή σε κάνουν να αισθάνεσαι και αδικημένος.

Η πειθαρχεία και η υπομονή θα είναι οι αρετές που θα σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει ευκαιρίες ανανέωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας πιο ήπιος μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο Ταύρε μου, στην πορεία του μπορείς να εκπληρώσεις όνειρα, σχέδια, ενώ μπορείς να αφεθείς σε νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Η κούραση ωστόσο δεν λείπει αφού οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι πιεστικές και ο Άρης από τον Κριό, σε κάνει να βρίσκεσαι σε αναβρασμό για υποθέσεις που είναι εκκρεμείς.

Ωστόσο ανεφοδιάζεσαι και οικονομικά και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία σου.

Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου κοντά στις 5/7 , γιατί υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που σε απογοητεύουν.

Ο προγραμματισμός μετακινήσεων, ταξιδίων θα πρέπει να είναι με προσοχή ως τις 12 Ιουλίου, ενώ κοντά στις 20 Ιουλίου είναι φανερό ότι ξεφεύγεις από την πόλη ή μπαίνεις σε μία πιο ταξιδιάρικη διάθεση.

Στα επαγγελματικά σου κάνεις προοδευτικά βήματα και σε αυτό το διάστημα βάζεις τις βάσεις εκείνες για μία μετέπειτα εξελικτική πορεία.

Δεν παύει όμως αυτή την περίοδο να σου βγαίνει πολύ έντονα η κούραση ή και να είναι οι υποχρεώσεις σου πολύ μεγάλες.

Στα οικονομικά σου , σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ενίσχυσης και μπορείς να δεις το εισόδημά σου να βελτιώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλωσορίζεις τον Ιούλιο με την Αφροδίτη να κινείται σε ορθή πλέον φορά στο ζώδιο σου, προσφέροντας ανανέωση, γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό αλλά και αυτή την θετική διάθεση που σε προτρέπει να εκφραστείς και να απολαύσεις στιγμές.

Δεν λείπουν και τα «σούρτα-φέρτα» με φιλικά πρόσωπα που σε παρακινούν αυτό το διάστημα για διασκέδαση και ανεμελιά.

Ο Ιούλιος ωστόσο έχει και τις προκλήσεις του … Παρατηρούμε την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω να σε ταλανίζει σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, ενώ η επιστροφή του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο σου σφίγγει για τα καλά τα λουριά και σε πιέζει να βάλεις πρόγραμμα και τάξη στις υποχρεώσεις σου!

Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται σε αργούς ρυθμούς μεν, αλλά δεν βλέπω σοβαρούς προβληματισμούς.

Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά αυτό το διάστημα να εκπληρώσεις ένα δημιουργικό επαγγελματικό σχέδιο και παρόλο που έχεις τις καθυστερήσεις σου, να ξέρεις ότι αυτό που πραγματικά πιστεύεις με όλη σου την ψυχή θα καταφέρεις να το επιτύχεις.

Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ζορισμένος και ο μήνας θέλει την προσοχή του! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρίσιμος μήνας είναι ο Ιούλιος για το ζώδιο σου, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα είναι και απογοητευτικός.

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τις 12 Ιουλίου στο ζώδιο σου, έτσι λοιπόν δεν λείπει η νοσταλγία, η αναπόληση, οι σκέψεις και οι επαφές με άτομα του παρελθόντος.

Η διαδικασία αυτή σε πάει πίσω, ενώ τόσο η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, όσο και η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, δηλώνουν ότι είσαι σε μία περίοδο όπου πρέπει να κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή!

Οι σταθερές σου σχέσεις δοκιμάζονται και είναι τώρα η στιγμή να κάνεις ολική εκκαθάριση και να αποφασίσεις ποιοι άνθρωποι πραγματικά αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σου!

Οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά υπάρχουν γεγονός που σου προκαλεί συχνά εκνευρισμό, ένταση και νιώθεις ότι τώρα πρέπει να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου με κάθε τρόπο!

Προσοχή όλο το μήνα στις λογομαχίες και στις κόντρες.

Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον δικό σου αγώνα ετούτη την περίοδο για να έχεις εξέλιξη, πρόοδο και μία καλύτερη πορεία. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα σου προκαλούν ένταση και εκνευρισμό, όμως θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι με αστάθεια.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που έχει την ποικιλία του για το δικό σου ζώδιο! Ξεκινά με πιέσεις που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα και νιώθεις ότι το πρόγραμμά σου είναι εξαιρετικά πιεστικό ετούτο το διάστημα.

Στα επαγγελματικά σου έχεις ωστόσο μία καλή πορεία που σου προσφέρει και ανταμοιβή οικονομική.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό καταστρώνουν όμως και ανέμελες, ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές για σένα.

Δεν λείπουν αυτό το μήνα τα φλερτ, οι γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, οι διασκεδαστικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και ξεπερνάς καταστάσεις του χτες που σε ταλάνισαν. 

Στα επαγγελματικά σου τρέχεις και δεν φτάνεις, αφού υπάρχουν ανοίγματα και προοπτικές που φορτώνουν το πρόγραμμά σου! Έστω και αν κουράζεσαι να ξέρεις καλά ότι αυτό τον καιρό θα νιώσεις ανταμοιβή για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με σένα να αισθάνεσαι ανικανοποίητος, μπλοκαρισμένος και ότι τίποτα δεν σε γεμίζει.

Η τάση αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ, είναι μία απόρροια της Σεληνιακής Έκλειψης που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/7.

Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από το ζώδιο του Καρκίνου ανάδρομος σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του χτες και αυτό σου δίνει ικανοποίηση. Προσοχή ωστόσο ως τις 12 Ιουλίου στις επικοινωνίες σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και καθυστερήσεις που θα σε πάνε πίσω.

Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου θα μπορέσει να τα επιμεληθείς και να πάρεις ικανοποίηση.

Τα οικονομικά σου ωστόσο θα είναι αρκετά ζορισμένα και πιεσμένα αυτό το μήνα. 

Στα επαγγελματικά σου κερδίζεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό είτε από τους πελάτες σου, είτε από τους συνεργάτες σου και μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που είχαν μείνει πίσω.

Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα που προκαλούν μεγάλο άγχος αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας επεισοδιακός για τον τομέα των σχέσεων σου! Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και υπάρχουν συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, το σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 5/7 στο ζώδιο του Αιγόκερω , φέρνει προκλήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σε επηρεάζουν στενά!

Στις 20/7 με την Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου κάνεις ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες και είναι υπό την μορφή πίεση.

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου όπου δέχεσαι ανανέωση, χωρίς να σημαίνει όμως ότι οι ισορροπίες δεν θα είναι ευαίσθητες.

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πολλές πιέσεις αυτή την περίοδο οι οποίες και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η πορεία της καριέρας σου είναι μπλοκαρισμένη ή και δεν έχει προοπτικές.

Απόφυγε τους καβγάδες με τα άτομα που συνεργάζεσαι και δείξε υπομονή.

Στα οικονομικά υπάρχουν προοπτικές, δεν μένεις ακάλυπτος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να έχεις αφοσίωση, πειθαρχία και προγραμματισμό.

Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω σε πιέζει ψυχολογικά και βρίσκεσαι γεμάτος ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και με σκληρές συνειδητοποιήσεις που σε ωθούν σε σπουδαίες αποφάσεις ζωής.

Η εργασία σου απαιτεί μεγάλο μέρος του χρόνου σου και τρέχεις και δεν φτάνεις, όμως τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά.

Ο έρωτας έρχεται γεμίζοντας τις ημέρες αυτού του καλοκαιριού με εξομολογήσεις και σχέδια που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου! 

Με τον Άρη από τον Κριό οι ρυθμοί στην εργασία σου είναι έντονοι, τρέχεις συνεχώς για δουλειές που τώρα σκάνε ξαφνικά και ο χρόνος σου είναι γεμάτος.

Τα οικονομικά βελτιώνονται και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να ενισχύσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας μήνας εκπλήξεων, ευχάριστων αιφνιδιασμών, ανανέωσης αλλά και προκλήσεων όσον αφορά τα οικονομικά σου αγαπητέ Τοξότη.

Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Καρκίνο και οι υποχρεώσεις είναι συσσωρευμένες, ενώ εύκολα μπορεί να ξεχάσεις να πληρώσεις κάτι ή να αφήσεις εκκρεμότητες, κάτι το οποίο οφείλεις να αποφύγεις.

Με την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω περιορίζονται με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου και νιώθεις εξαιρετικά πιεσμένος.

Πάμε όμως στα θετικά του μήνα που είναι φυσικά η πορεία της Αφροδίτης από τους Διδύμου που βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις σου, αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού που πυρπολεί με ερωτικό πάθος τις μέρες σου! 

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου και τις συνεργασίες σου και θα δεις ότι στα επαγγελματικά δεν θα έχεις προβλήματα.

Στα οικονομικά υπάρχουν ζόρια και πιέσεις, η στήριξη της οικογένειας θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας προκλητικός μήνας για το ζώδιο σου, αφού ξεκινά με μία Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον δικό σου άξονα που φέρνει σημαντικές πιέσεις και προβληματισμούς για θέματα προσωπικά, οικεία.

Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών προκλήσεων όπου πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις σημαντικές αλλαγές.

Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο σου και δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη ή και αναμονές.

Πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις τελικές αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα. Η εργασία σου βελτιώνεται αισθητά και αυτό σε αναζωογονεί και γίνεται πηγή διεξόδου.

Στο σπίτι και στην οικογένεια υπάρχει ένταση και δεν λείπουν τα καβγαδάκια με τα οικεία σου πρόσωπα!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά αυτό το μήνα να έχεις μία ροή στην εργασία και στην καθημερινότητά σου γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση.

Δεδομένου όμως ότι σχηματίζεται μία έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, καλό είναι οι κινήσεις σου να είναι με λεπτομέρεια και προσοχή αυτό το μήνα.

Στα οικονομικά μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος είναι για σένα Υδροχόε μου ένας μήνας δράσης, πρωτοβουλίας αλλά και ελευθερίας.

Ο Κρόνος αποχωρεί προσωρινά από το ζώδιο σου και αυτό σε βοηθά να νιώσεις πιο ανάλαφρα και αυτόνομα.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους αναζωογονεί την αισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές και να διασκεδάσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού φέρνει μηνύματα, επαφές, ταξίδια, μετακινήσεις που σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση.

Ζητήματα που αφορούν την δουλειά σου σε απασχολούν έντονα γιατί δεν βλέπεις το άνοιγμα που θα θελες. Με πίστη , ελπίδα και συνεχή προσπάθεια θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου! 

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι αυτό το μήνα κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις κενά και να πάρεις τα πάνω σου, όμως δεν είναι οι ευκαιρίες εκείνες που εσένα τον ίδιο θα σε ικανοποιήσουν ή θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τους προβληματισμούς που έχεις. Στα οικονομικά παίρνεις σταδιακά μία ανάσα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν σου, αναπολείς, νοσταλγείς και έχεις την επιθυμία να γυρίσεις στο χτες.

Έως τις 12 Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος δεν θα λείψουν οι επαφές και τα μηνύματα με μία παρελθοντική ερωτική ιστορία.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ σε βοηθά να ανακτήσεις την ψυχολογική σου διάθεση ενώ η αγάπη και η ζεστασιά της οικογένειας αποτελούν την ζεστή φωλιά που πάντα ήθελες.

Ο Άρης από τον Κριό εξανεμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου εύκολα και γρήγορα χρειάζεται όμως και εσύ από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς αυτό το μήνα σε παρορμητικές αγορές.

Επιπλέον τον Ιούλιο θα κάνεις και κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλίες σου! 

Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς άσχετα αν προβληματίζεσαι για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών.

Επιπλέον στα οικονομικά υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια γιατί αυτά που έχεις δεν επαρκούν ενώ βγαίνουν μόνιμα και έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια.

Διαβάστε επίσης για τους Χρήστος Κούνιος – Φιλίτσα Γκόβρανου:

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το πεδιοδικό SocialProfile: