Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Περιποίησης Άκρων

somateio-serres-oevess-nixia-imerida

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/3/2023) η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Επιμελητηρίου Σερρών, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Περιποίησης Άκρων, Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστικής σε συνεργασία με την ΟΕΒΕΣΣ και τις εταιρείες PODOPHARM Professional και VITA HEALTH Orthopedics.


Θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν η «Υγεία των ποδιών & Ευζωία» – Η βαρύτητα της υγείας των ποδιών στη ζωή μας.

Στόχος της ημεριδας πέρα από την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, που θέλουν να γνωρίζουν τις εξελίξεις σε σχέση με την περιποίηση και φροντίδα του διαβητικού ποδιού, ήταν και η παροχή πληροφοριών σχετικά με την δράση πρόληψης, αλλά και η ευρεία γνωστοποίηση πως η περιποίηση των κάτω άκρων δεν είναι μόνο ζήτημα καλλωπισμού, αλλά πρωτίστως υγείας.


Την ενημερωτική εκδήλωση, που άνοιξε με τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Σωματείου Νατάσα Ξανθοπούλου, παρακολούθησε πλήθος ενδιαφερομένων που είχε την ευκαιρία να ακούσει διακεκριμένους στο χώρο τους επαγγελματίες και επιστήμονες και να λάβει από αυτούς χρήσιμες απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις που ετέθησαν, μετά το πέρας αυτής.

Το συντονισμό είχε η Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της ΟΕΒΕΣΣ και Α΄ Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Αργυρώ Δαρνάκα, ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Ιορδάνης Δημητσίκογλου – Οικογενειακός/Γενικός Ιατρός με μετεκπαίδευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, ο οποίος μίλησε για το Διαβητικό πόδι τις  επιπλοκές, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή του, η Παυλίνα Στόγιου – Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος, η οποία αναφέρθηκε στις παθήσεις του δέρματος και των ονύχων των άκρων ποδών, ο Κωνσταντίνος Μητουσούδης – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, ο οποίος έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τον σακχαρώδη διαβήτη και την ενδεδειγμένη διατροφή που προτείνεται να ακολουθηθεί για την αντιμετώπισή του και η Αναστασία Παρζιάλη – Ποδολόγος η οποία έκανε μία προϊοντική παρουσίαση της Podopharm, αφού πρώτα μίλησε για το ανθεκτικό δέρμα στις κακώσεις.


Την εκδήλωση χαιρέτισαν και παρακολούθησαν οι Πρόεδροι του ΕΒΕΣ και της ΟΕΒΕΣΣ, Αθανάσιος Μαλλιαράς και Σωτήριος Κοτσαμπάς, ενώ το παρών έδωσε και εκπρόσωπος από το γραφείο του Βουλευτή της Ν.Δ., Τάσου Χατζηβασιλείου.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω εκδήλωση ήταν μία πρώτη και άκρως επιτυχημένη απόπειρα εξωστρέφειας του Συλλόγου Επαγγελματιών Περιποίησης Άκρων, Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστικής Ν. Σερρών, ο οποίος δυναμικά επαναδραστηριοποιήθηκε μετά από κάποια χρόνια αδράνειας ως Σωματείο, δίνοντας παράλληλα την εγγύηση ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν πολλές παρόμοιες και ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις.

Από το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών Ενημερωτικό σεμινάριο

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προσπάθεια ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών της, της νέας Διοίκησης του Σωματείου Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών.


Το απόγευμα της Τετάρτης (15/3/2023) στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου των Σερρών, το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Ν. Σερρών “ο ¨Ήφαιστος” κάλεσε τα μέλη του να συμμετάσχουν σε ένα ενδιαφέρον ενημερωτικό σεμινάριο για τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες που ισχύουν στον τομέα της τοποθέτησης κουφωμάτων, μία πρωτοβουλία που έλαβε σάρκα και οστά με τη βοήθεια της ARCHITECTURAL ALUMINUM ACADEMY, η οποία ανέλαβε το κομμάτι της συμβουλευτικής, της τεχνικής υποστήριξης και της επαγγελματικής κατάρτισης.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κεντρικό ομιλητή, κο Παύλο Παύλου – Senior Trainer της ARCHITECTURAL ALUMINUM ACADEMY για τις υφιστάμενες νέες τεχνολογίες, ενώ συμμετοχή στο σεμινάριο είχε και η κα Βασιλική Τζίκα – Διευθύντρια Τμήματος της ARCHITECTURAL ALUMINUM ACADEMY.


Στόχος της διεξαγωγής του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των επαγγελματιών με τη σύγχρονη τεχνογνωσία και η μεταλαμπάδευση γνώσεων που συμβαδίζουν με τις συνεχώς ανανεούμενες εξελίξεις του εν λόγω επαγγελματικού πεδίου.


Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι Πρόεδροι του ΕΒΕΣ και της ΟΕΒΕΣΣ, Αθανάσιος Μαλλιαράς και Σωτήριος Κοτσαμπάς, οι οποίοι αναφερόμενοι στον αρχικό τους χαιρετισμό στην προσπάθεια αυτή του Σωματείου μετέφεραν τα συγχαρητήριά τους, αλλά και τη διαβεβαίωση πως θα είναι στο πλευρό όλων των μελών του και θα στηρίζουν με κάθε τρόπο ανάλογες μελλοντικές πρωτοβουλίες.

Καβαθάς και Χατζηθεοδοσίου την Τρίτη: Συνάντηση με την ΟΕΒΕΣΣ

Η ΟΕΒΕΣΣ ευχαριστεί Χρυσάφη και Σερραίους

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version