Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Ο Εμ. Παπάς” Βράβευσε τα παιδιά του!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών «Ο Εμ. Παπάς» βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Philippos Xenias και την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι.


Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης πατέρας Φίλιππος, εκπρόσωπος του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλή, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων Φ. Αραμπατζή, οι βουλευτές Σερρών Θ. Λεονταρίδης, Τ. Χατζηβασιλείου και Λ. Αβραμάκης, εκπρόσωπος του βουλευτή Σερρών Κ. Μπούμπα, ο αντιπεριφερειάρχης Κέντρ. Μακεδονίας Π. Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Α. Χρυσαφής, οι αντιδήμαρχοι Ι. Δεσποτίδης και Κ. Δινάκης και πλήθος αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του τόπου μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών καθώς επίσης και πολλοί εκπαιδευτικοί.


Το καλλιτεχνικό μέρος επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Σισμάνη Πόπη και Λεπτοκαρίδου Ελισσάβετ με τους μαθητές και μαθήτριες των 7ου, 18ου Δημ. Σχολ. και Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» αντίστοιχα, παρουσιάζοντας μας τραγούδια και χορευτικά δρώμενα.

GOTSIKA

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες.


Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους και εύχεται στους νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία, με σύνεση και ανταμοιβή των κόπων τους.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version