Μια αυθεντική ιταλική συνταγή με τα αγαπημένα ζυμαρικά της Μεσογείου και το τυρί που λιώνει κάνοντας το πιάτο λαχταριστό.
Συνολικός Χρόνος: 15 λεπτά
Συστατικά
250γρ παπαρδέλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
285 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. νερό
1 σκ. σκόρδο τριμμένο
αλάτι
ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις όλα τα υλικά εκτός από τα μακαρόνια και τα βράζεις σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά
Προσθέτεις τα μακαρόνια, ιδανικά σπασμένα στη μέση και συνεχίζεις το βράσιμο για 6-8 λεπτά ακόμη
Αφαιρείς την κατσαρόλα από την εστία και περιμένεις 1-2 λεπτά πριν σερβίρεις.
Τελικά η κοτόσουπα βοηθά στο κρύωμα; Οι ειδικοί απαντούν
Νοσοκομείο Σερρών: Μέσα σε 2 χρόνια παραδόθηκε το κτήριο της Ψυχιατρικής Κλινικής