Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: OI ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ!

«Αν και με αυτά τα πράγματα δεν μπορούμε να παίζουμε, οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται» τόνισε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος όταν ρωτήθηκε σχετικά

Τη θέση του ότι οι συμφωνίες της χώρας με τους θεσμούς πρέπει να τηρούνται, επανέλαβε την Παρασκευή, απαντώντας σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση του για το ζήτημα της μείωσης των συντάξεων.

Μιλώντας σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο διοικητής της ΤτΕ ερωτήθηκε για το ζήτημα, με αφορμή την αρνητική στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (όπως εκφράστηκε και εχτές ακόμη από τον εκπρόσωπό του Τζέρι Ράις) απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να μην εφαρμοστεί το ψηφισμένο μέτρο της περικοπής των συντάξεων.

Ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι «αν και με αυτά τα πράγματα δεν μπορούμε να παίζουμε, οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται», θέση την οποία είχε εκφράσει και πάλι πρόσφατα σε συνέντευξή του. Το ζήτημα πάντως της μη εφαρμογής του ψηφισμένου μέτρου της περικοπής των συντάξεων αναμένεται να ξεκαθαρίσει τον Νοέμβριο ή στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Parfait

via

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version