21/04/2024
14.3 C
Serres

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Tρίτη 02 Απριλίου στο Δήμο Σερρών

Array

Την Tρίτη  02  του μηνός Απριλίου 2024 και ώρα  12:05 μ.μ.  θα διεξαχθεί η 16η Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα γίνει δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για θανάτωση ή μη δένδρου, ευθύνης του Δήμου Σερρών εντός του εργοταξίου της Πλατείας Ειρήνης.

ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για την μελέτη περιοδικής πεζοδρόμησης οδού στην Τ.Κ. Λευκώνα Δήμου Σερρών.

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

procredit bank serres epimelitirio

 ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ.αρ. 2/2024 μελέτης του Τμήματος Προμηθειών & του Τμήματος Μηχ/σης Τεχνολογίας Πληροφ/κής & Επικοινωνιών και του τρόπου εκτέλεσης της δημόσιας σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια τόνερ και μελανιών φωτοτυπικών μηχ/των & εκτυπωτών για ΟΠΑΚΠΑ & ΚΕΔΗΣ» για το έτος 2024, προϋπολογισμού 14.498,00€ χωρίς ΦΠΑ και 17.977,52 € με ΦΠΑ.

            ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’αρ.167/2024 Α.Δ.Ε. περί « Λήψη απόφασης για κλείσιμο αδρανών λογαριασμών από καταργηθέντες Δήμους (Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού)».

   ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλετών από τους χρηματικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.


ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.500,00€ με ΦΠΑ, για την αμοιβή άμισθου υποθηκοφύλακα – έξοδα Ελληνικού Κτηματολογίου. 

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 24,80€ με ΦΠΑ, για την ανανέωση του ονόματος χώρου (DOMAIN NAME) OPAKPA.GR στο διαδίκτυο μέσω εταιρείας-καταχωρητή (ΟΤΕ).

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 12,92€ με ΦΠΑ, για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 20,00€ με ΦΠΑ, για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στην κα Τ. Ε.


ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 166,60€ με ΦΠΑ, για την πληρωμή των τελών χρήσης ραδιοσυχνοτήτων ασυρμάτων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Διεύθυνση Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη αποφάσεων για την χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων: 

                  α) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος «ΑΒΗΣΣΥΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ », επί της οδού Κουντουριώτου 14-16.

                  β) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος «ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΗ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.», με την επωνυμία «STREET CAMEO» επί της οδού Δ. Σολωμού 45.

                  γ) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος κ. IVANKA XRISTOVA TODOROVA, με την επωνυμία «CARPE DIEM» επί της οδού Γ. Παπανδρέου 1.

                   δ) στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος «ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», επί του πεζοδρόμου της οδού Π. Τσαλδάρη 39.

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

    ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. για δύο (2) μήνες για το Τμήμα Παιδείας.

      ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη απόφασης  για την έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας της Δημάρχου Σερρών κας Βαρβάρας Μητλιάγκα, στην Αθήνα την 29η & 30η  Μαρτίου 2024.

Διεύθυνση Καθαριότητας

ΘΕΜΑ 14ο : Λήψη αποφάσεων για την έγκριση μετακινήσεων υπηρεσιακών οχημάτων εκτός Νομού:

                  α) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9544 οχήματος την 27η Μαρτίου 2024 , με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση της Δημάρχου Σερρών κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα σε ενημερωτική συνάντηση  για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων σε μη Αστικές Περιοχές, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.

                      β) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9546 οχήματος την 27η   Μαρτίου 2024 , με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση των υπαλλήλων του Δήμου κ.κ. Κοκκινίδου Αθηνάς και Μαρινάκη Αικατερίνης σε ενημερωτική συνάντηση  για την εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων σε μη Αστικές Περιοχές, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2021-2027.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Harry Styles: “Ψύχραιμη” φαν τού έστειλε 8.000 κάρτες και συνελήφθη

Στη φυλακή οδηγήθηκε θαυμάστρια του διάσημου ποπ σταρ, Harry Styles, καθώς αποδείχτηκε “ακραία stalker”. Τι συνέβη. Θαυμάστρια του διάσημου τραγουδιστή Harry Styles κατέληξε στη φυλακή...

Νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Φοβήθηκαν ότι θα τους έκανε κακό ο γιος...

Ο δράστης είχε παρελθόν σε περιστατικά βίας και μάλιστα με την πρώην του σύζυγο Νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, αυτή τη φορά ανάμεσα...

Καίτη Κωνσταντίνου: Μια κυρία μου είπε «μπορείτε να σκοτώσετε τον άνδρα σας γιατί...

Η ταλαντούχα ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου που άφησε εποχή με τον ρόλο της Σωσώς στα «Εγκλήματα» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ....

Πέθανε ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο γνωστός ροκάς της Θεσσαλονίκης

«Έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής Αλέξανδρος Πέρρος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Θεσσαλονίκη. Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του γνωστά ροκά...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Νικολέττα Βλαβιανού: «Καλό είναι οι γυναίκες καριέρας να κάνουν παιδιά νωρίς γιατί μετά δεν έχουν αντοχές»

Η Νικολέττα Βλαβιανού και η κόρη της, Μαρία Μαρκέτου, μίλησαν - μεταξύ άλλων - για τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει δεδομένου ότι η...

Restarting

Γράφει ο Μάρκος Μπόλαρης Είναι φορές που το σύστημα συμφορείται , μπουκώνει, μπλοκάρει, μπερδεύεται, στουπώνει, φρακάρει, αδυνατεί … Κι είναι, τότες, στην κρίσιμη ώρα, η συμβουλή...

2o Premium Track Day of 2024 το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Δεκάδες θα είναι τα supercars κι αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στο Αυτοκινητοδρόμιο  Σερρών, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Απριλίου στο πλαίσιο του διήμερου 2ου Premium Track day που διοργανώνει...

Συνέχισε να διαβάζεις