25/05/2024
14.3 C
Serres

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή την Tρίτη 26 Μαρτίου

Array

Την Tρίτη  26  του μηνός Μαρτίου 2024 και ώρα  12:05 π.μ.  θα γίνει η 15η Τακτική διά ζώσης Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για τη συζήτηση επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 

Νομική Υπηρεσία

  ΘΕΜΑ 1ο : Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. έκθεσης κατάθεσης δικογράφου ΑΣΦ334/2023 Αίτησης – Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων (αρ. 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Σ. Π. κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών.

ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. έκθεσης κατάθεσης δικογράφου ΑΣΦ381/2023 Αίτησης – Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων (αρ. 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνας κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών.

ΘΕΜΑ 3ο Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών κατά τη συζήτηση της με αρ. έκθεσης κατάθεσης δικογράφου ΑΣΦ422/2023 Αίτησης – Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων (αρ. 686 επόμενα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής κατά το άρθρο 691 Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας) των Ρίζου Σωτηρίου κλπ κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δήμος Σερρών», ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σερρών.

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

  ΘΕΜΑ 4ο : Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της με αρ.254/2023 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών επί της με αριθμό καταχώρησης ΑΚ 100/6-8-2020 Ανακοπής που άσκησε η Β.Π.  κατά του Δήμου Σερρών.

  ΘΕΜΑ 5ο : Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της με αρ.242/2023 απόφασης του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης επί της με γενικό αριθμό κατάθεσης 6950/2022 και ειδικό αριθμό 109/2022 αγωγής  που άσκησαν οι Ι.Σ., Μ. Κ. & Δ. Π.  κατά του Δήμου Σερρών.

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών


 ΘΕΜΑ 6ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ. για δύο (2) μήνες για το Τμήμα Κοιμητηρίων.

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ  7ο: Λήψη αποφάσεων σχετικά με γνωμοδοτήσεις για την θεσμοθέτηση θέσεων φορτοεκφόρτωσης:

                  α) επί της οδού Μεραρχίας 57.


                  β) επί της οδού Αγίου Αντωνίου 5.

ΘΕΜΑ 8ο : Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση και αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Σερρών και Λευκώνα Δήμου Σερρών έτους 2021».

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για την κατακύρωση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης των τμημάτων Α, Β και Γ  υπ’ αρ.884 αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Σερρών.

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 1.346,65€ με ΦΠΑ, για την απόδοση μισθωμάτων σχολικών αγρών για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του έτους 2024.

Διεύθυνση Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη εξώδικου συμβιβασμού και έγκριση καταβολής αποζημίωσης υπέρ τεσσάρων αγροτών κατοίκων των Κ. Μητρουσίου και Λευκώνα του Δήμου Σερρών, λόγω ζημίας των καλλιεργειών στα αγροτεμάχιά τους με υπαιτιότητα του Δήμου Σερρών».

Διεύθυνση Καθαριότητας

ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάν παραχώρησης σκαπτικού μηχανήματος από τη ΔΕΥΑΣ για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη αποφάσεων για την έγκριση μετακινήσεων υπηρεσιακών οχημάτων εκτός Νομού:   

α) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9545 οχήματος και του με  αρ. κυκλοφορίας   ΚΤΥ-2976   απορριμματοφόρου την 19η  Μαρτίου 2024.

                    β) του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9544 οχήματος: i) την 21η  Μαρτίου 2024 , με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για την μετάβαση της Δημάρχου Σερρών κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και ii) την 22α  Μαρτίου 2024  για  την παραλαβή  της κας Δημάρχου και επιστροφή της στις Σέρρες.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Γιορτάζουμε και τιμούμε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης τίμησε σκύλους διάσωσης και τους συνοδούς τους

Πάτι & Ρόμπερτ: Την Κυριακή στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Αίτημα Χατζηβασιλείου στον ΟΚΑΝΑ για διεύρυνση των υπηρεσιών αντιμετώπισης των εξαρτήσεων

Πρόταση στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), τον κατεξοχήν φορέα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων στην Ελλάδα, για την επέκταση των υφιστάμενων υπηρεσιών του και την...

Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας – Ισχυρότερη και καλύτερα προετοιμασμένη για το μέλλον

Η Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας, στην οποία τονίζεται η πρόοδος που έχει σημειωθεί στην πολιτική της ΕΕ για την...

Την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή ζήτησε ο Κώστας Μπούμπας

Ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μπούμπα για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Διατάξεις για την ενίσχυση της προστασίας του...

ΚΕΔΕ και ΕΕΤΑΑ: Διοργάνωσαν ημερίδα για τους νέους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας

Ι. Καϊτεζίδης: «Ο ΟΕΥ είναι το κανονιστικό μας Δίκαιο, το Σύνταγμα των Δήμων μας» Χρήσιμος οδηγός και ίσως το πιο βασικό εργαλείο που θα βοηθήσει...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον θυελλώδη έρωτα τους Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso», έκαναν το τέλειο «έγκλημα» του έρωτα, με τον τόπο...

Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: Κατάφερε να γράψει, άρχισε λογοθεραπεία

Πολύ καλύτερη φαίνεται να είναι η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος αφού υπέστη εγκεφαλικό, πλέον βρίσκεται νοσηλευόμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Ο Δημήτρης Σταρόβας βελτιώνεται...

Δημήτρης Σταρόβας: Υπέστη κολπική μαρμαρυγή

Ο καλλιτέχνης παραμένει στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου Δύσκολη ήταν η χθεσινή νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα στο...

Συνέχισε να διαβάζεις