Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών τρέχει» τα έργα..

Μοιράσου το...

Και μιας και μιλήσαμε για έργα ήδη ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στον Αι Γιάννη, ενώ στην οδό Νιγρίτης συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου, όπως και στον δημοτικό χώρο στάθμευσης δίπλα στο γήπεδο, μιας και με την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου γίνεται η διαμόρφωση του χώρου.


Όχι ο χώρος δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμα και ούτε πρόκειται, για τους γνωστούς λόγους, ενώ ευτυχώς η αστυνομία κάνει τα στραβά …. μάτια!


Και όχι μόνο αυτή…


Πάντως στο Μετόχι κατασκευάστηκε η βάση, στην οποία την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν τα νέα γραμματοκιβώτια.

fani toti


Μάλιστα έγινε γνωστό πως στην τροποποίηση του προϋπολογισμού θα υπάρχει κωδικός για την τοποθέτηση γραμματοκιβωτίων στις κοινότητες και όπου αλλού απαιτείται.


Στα Ά κοιμητήρια συντηρήθηκαν δύο βρύσες όμως εκεί χρειάζεται σωστή χρήση από τους κατασκευαστές μαρμαράδες.


Όσο για τα χωριά ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο σχολείο της Κουμαριάς , αλλά και μικρές παρεμβάσεις στο 19ο Δημοτικό σχολείο Σερρών.


Το συνεργείο στην συνέχεια θα συντηρήσει το Δημοτικό κτίριο στο Κωνσταντινάτο, τμήμα του κτιρίου στο Κουβούκλιο, αλλά και το σχολείο στην Μονοκλησιά.


Την εβδομάδα που πέρασε συντηρήθηκαν μεταξύ άλλων τα παγκάκια στο 12ο δημοτικό σχολείο Σερρών και 5ο Νηπιαγωγείο Σερρών , ενώ σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας η τεχνική υπηρεσία θα τοποθετήσει νέα καλαθάκια σε διάφορα σημεία της πόλης των Σερρών.


Συνεπώς σύμφωνα με τον κ. Νυκτοπάτη ο δήμος … δουλεύει!
Θα μου πεις αν δεν δουλέψει την τελευταία προεκλογική χρονιά πότε θα το κάνει;
Σωστά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version