Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Γιώργος Τσιμερίκας: Δεν γνώριζε ο Χρυσάφης ότι πέφτουν σοβάδες στο Κολυμβητήριο;

Με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε ότι το  Δημοτικό κολυμβητήριο, θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος στατικότητάς του αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερίκας.

Πρακτικά, ανατρέπει όλους τους προγραμματισμούς των συλλόγων και των τμημάτων  που φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, (ΣΙΡΙΣ Ακαδημία Αθλημάτων Υγρού Στίβου, Πανσερραϊκός : κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση (με αθλήτριες στην Εθνική Ελλάδος), τεχνική κολύμβηση (με αθλητές στην εθνική ομάδα) Πόλο, ΑΜΕΑ, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Μαθητές που αξιοποιούν το Πρόγραμμα Κολύμβησης στα Δημοτικά Σχολεία, Δημότες, τον Όμιλο Φίλων Κολύμβησης, μέσα στην Αγωνιστική Περίοδο  και τους υποχρεώνει να αναζητήσουν όσοι έχουν τη δυνατότητα νέους χώρους προπόνησης σε γειτονικές πόλης.

Όσο για τους δεκάδες προπονητές που προπονούσαν όλα αυτά τα τμήματα, το έργο το έχουν ξαναζήσει με αυτή τη δημοτική αρχή.

Parfait

Η Μεταμόρφωση του Δήμου Σερρών σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Σερρών του κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, περιέγραψε το όραμα της Μεταμόρφωσης και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και ειδικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να καταστεί ο Δήμος Σερρών πόλος έλξης αθλητικού τουρισμού.

Δεν γνώριζε ότι πέφτουν σοβάδες από την οροφή τους τελευταίους μήνες; Προφανώς και γνώριζε, καθώς επίσης για τις παραμορφώσεις των δομικών στοιχείων, μιας και πρόσφατα αντικαταστάθηκε σειρά υαλοπινάκων  εξαιτίας του γεγονότος ότι στο κτίριο πιθανά υπάρχουν δομικά προβλήματα, που καθιστούν  επικίνδυνη τη λειτουργία του.

Ο νέος Σύμμαχος και πρώην Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης, δεν  ενημέρωσε για  την υποψία  προβλήματος στατικότητας του κτιρίου. 

Το μόνιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και σημερινός αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Χρυσανθίδης πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι παλιές και είναι σε κακή κατάσταση

Όλοι τους γνωρίζουν τις  παρατηρήσεις από την επιτροπή παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης στατικής αντοχής κατασκευών. 

Ποιες απαραίτητες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν προς αποκατάσταση των αστοχιών στον φέροντα οργανισμό.

Ποια είναι η πορεία εξέλιξης του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου ύψους 1.979.515€ που εξασφαλίστηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Πέτρου Αγγελίδη; 

Με ποια σειρά προτεραιότητας σχεδιάσθηκε και αντιμετωπίσθηκε η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, πριν τα λουλούδια και τις φιέστες ή μετά από αυτές !! 

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version