25/07/2024
30.4 C
Serres

“Εμπιστοσύνη” το σύνθημα Τζιτζικώστα – Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης»

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» με την “Εμπιστοσύνη” ως το προεκλογικό σύνθημα της παράταξης του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τους 154 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αλληλεγγύη» και με το οποίο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, παρουσίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

13 είναι οι υποψήφιοι Σερραίοι που «κατεβαίνουν» υποψήφιοι στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, και συγκεκριμένα οι:

spiropoulos malliaras 11zon
spiropoulos malliaras 11zon


Κεντρικό σύνθημα της φετινής καμπάνιας του κ. Τζιτζικώστα είναι η «Εμπιστοσύνη» όπως είπε ο Τζιτζικώστας και στην συνέχεια πάτησε το κουμπί και απέστειλε το αίτημα, υποβάλλοντας οριστικά όλα τα ονόματα στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών


Ανανεωμένο κατά 70% το ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα

empistosini allileggii tzitzikostas psifodeltio parousiastike serres e vima spiropoulos karipidis malliaras mpalaksis peristeri samara lygou mpizergiannidis georgiadis2
empistosini allileggii tzitzikostas psifodeltio parousiastike serres e vima spiropoulos karipidis malliaras mpalaksis peristeri samara lygou mpizergiannidis georgiadis2

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το πλήρες ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες, συμπληρώνοντας τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό από τον κάθε νόμο, ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70% σε σχέση με το 2019, ενώ έχει στις τάξεις του και τη νεότερη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Ελλάδα, καθώς γίνεται 18 χρόνων την ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων, δηλαδή την 31η Αυγούστου.


Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε κρίσιμες τις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου και μιλώντας για το διακύβευμά τους.

litos kotsabas 11zon
litos kotsabas 11zon


«Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για τον τόπο μας: Για την Κεντρική Μακεδονία που διεκδικεί και πετυχαίνει και δεν είναι μια Περιφέρεια στάσιμη που απλώς περιμένει.


Για την Κεντρική Μακεδονία που δημιουργεί θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς, εξοικονόμηση για κάθε σπίτι και δεν είναι μια περιφέρεια ρίσκου και αβεβαιότητας για τον πολίτη.


Για την Κεντρική Μακεδονία που μετατρέπει τους απρόσωπους πόρους σε μετρήσιμο έργο στην αντιπλημμυρική θωράκιση, στα νοσοκομεία, στα σχολεία και δεν είναι μια περιφέρεια που υπόσχεται τα πάντα στη θεωρία.

Πειραματισμοί τώρα, δεν χωρούν.

Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκο αυτή τη στιγμή με το μέλλον μας. Και στο κάτω-κάτω, δεν έχουμε ακούσει κάποια πρόταση διακυβέρνησης.


Το αναμάσημα της μιζέριας και του γκρίζου δεν είναι πρόταση διακυβέρνησης. Δεν είναι πρόταση η στείρα κριτική.

Δεν είναι πρόταση το “όχι σε όλα”.

Πρόταση για το μέλλον είναι το όραμα και ο ρεαλισμός, το σχέδιο, η εμπειρία, οι φρέσκες ιδέες και η ισχυρή ομάδα της Αλληλεγγύης».

avramakis pappas 11zon
avramakis pappas 11zon


Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι η «Αλληλεγγύη» είναι μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη, αναφέρθηκε σε μια σειρά από δεσμεύσεις που ανέλαβε ως περιφερειάρχης και τις υλοποίησε, για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, για τις υποδομές, για το δημόσιο σύστημα υγείας, για την οικογένεια, τους πιο ευάλωτους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την ενέργεια, τον πολιτισμό, τη μείωση της γραφειοκρατίας.


Αναφερόμενος στην υπόσχεση που έδωσε το 2019 να δυναμώσει τη Μακεδονία, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Κυρίως δεσμευτήκαμε να δυναμώσουμε τη Μακεδονία.

apostolos tzitzikostas empistosini parousiasi allileggii
apostolos tzitzikostas empistosini parousiasi allileggii

Και σήμερα η Κεντρική Μακεδονία είναι μια Περιφέρεια, που διαρκώς αλλάζει, εκσυγχρονίζεται, δυναμώνει και κάνει βήματα μπροστά.

Μια Περιφέρεια ισχυρή στην Ελλάδα και στην κορυφή της Ευρώπης:

Με εξαγωγές που φτάνουν πλέον τα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα είναι πρώτη στην Ελλάδα στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Με διπλασιασμό των επενδύσεων στις τουριστικές υποδομές και πολλές πρωτιές στις αφίξεις τουριστών.

Με κατακόρυφη αύξηση των επενδύσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Με την παραγωγή του 25% του Αγροτικού ΑΕΠ της χώρας.

Με μία από τις κορυφαίες θέσεις στην Ευρώπη σε αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ.

Με έσοδα 145 εκατομμύρια ευρώ και 4.000 νέες θέσεις εργασίας μόνο από τις κινηματογραφικές παραγωγές που φέραμε στον τόπο μας.

apostolos tzitzikostas
apostolos tzitzikostas

Με παγκόσμιες εταιρείες κολοσσούς που επενδύουν στην Κεντρική Μακεδονία, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στον τόπο μας, τους ανθρώπους και το σχέδιό μας για το μέλλον.

Γιατί η παράταξή μας εκεί έχει στραμμένο το βλέμμα, στο μέλλον».


Η ομάδα της «Αλληλεγγύης» που παρουσίασε ο κ. Τζιτζικώστας είναι μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, με διαφορετικά επαγγέλματα και ενδιαφέροντα, που αντανακλούν ολόκληρη την κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Εργαζόμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αθλητές, γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, αγρότες, δημοσιογράφοι, γυναίκες και άνδρες ενεργοί στην κοινωνία, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις νέες ιδέες, που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν, συνθέτουν τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης».

apostolos tzitzikostas empistosini parousiasi allileggii2
apostolos tzitzikostas empistosini parousiasi allileggii2


«Μια ομάδα ανθρώπων, που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά.

Γι’ αυτό η παράταξη της Αλληλεγγύης είναι εγγύηση για συνεργασία, είναι εγγύηση για αποτελεσματικότητα, είναι εγγύηση για δουλειά.

Και σας διαβεβαιώνω ότι με την ίδια ενέργεια, με την ίδια συνέπεια, με την ίδια προσήλωση στον τελικό στόχο θα εργαζόμαστε κάθε μέρα, για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή κάθε συμπολίτη μας:

από την Ειδομένη στο Κιλκίς και το Σιδηρόκαστρο στις Σέρρες, μέχρι τη Συκιά στη Χαλκιδική και τη Λεπτοκαρυά στην Πιερία, και από την Άρνισσα στη Πέλλα και το Ροδοχώρι στην Ημαθία, μέχρι τον Σταυρό και την Ξυλούπολη στη Θεσσαλονίκη.

apostolos tzitzikostas2
apostolos tzitzikostas2


Θα εργαζόμαστε κάθε μέρα, για τα όνειρα και τις προσδοκίες κάθε ανθρώπου, για την οικογένειά του, για τα παιδιά του, για το μέλλον.

Θα εργαζόμαστε κάθε μέρα για να κάνουμε πράξη το όραμά μας, το όραμα που ενώνει όλους τους Μακεδόνες, τη Μακεδονία του 2030.

Μια Περιφέρεια σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη.

apostolos tzitzikostas3
apostolos tzitzikostas3

Την Περιφέρεια που αντανακλά τον καλύτερό μας εαυτό.

Την Περιφέρεια που η ανάπτυξη θα είναι βιώσιμη, θα είναι δίκαιη, θα είναι για όλους. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Με την ομάδα που κάνει τη διαφορά.

Με την ομάδα νίκης για την Κεντρική Μακεδονία.

Με την Αλληλεγγύη. Με εμπιστοσύνη!», όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας.


Υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης’ είναι οι:

ΣΕΡΡΕΣ 
1.ΒουλγαρίδηςΧΡΗΣΤΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
2.ΓεωργιάδηςΘΕΟΔΩΡΟΣΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ
3.ΔέλλιουΓΕΩΡΓΙΑΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ
4.ΔιχάλαΜΑΡΙΑΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
5.ΚαριπίδηςΔΗΜΗΤΡΗΣΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
6.ΚοτσάμπαςΣΩΤΗΡΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
7.ΛύκουΕΥΑΓΓΕΛΙΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
8.ΜαλλιαράςΑΘΑΝΑΣΙΟΣΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
9.ΜπαλαξήςΔΗΜΗΤΡΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
10.ΜπιζεργιαννίδηςΑΝΤΩΝΗΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
11.ΠεριστέρηΚΑΤΕΡΙΝΑΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ – πρ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
12.ΣαμαράΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
13.ΣπυρόπουλοςΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Πρώτος ο Δημήτρης Νότας παρουσίασε το συνδυασμό του – Συνεχίζουμε μαζί!

Ο Αντώνης Μπιζεργιαννίδης στο πλευρό του Τζιτζικώστα!

Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Όταν έχεις μεγαλώσει στην Εκάλη, άσε και λίγο την κλάψα

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Ο πλανήτης «φλέγεται» – Η κλιματική αλλαγή απειλή για τον πλανήτη

Η Κυριακή 21 Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως στα χρονικά, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Υπηρεσίας της ΕΕ...

Γιάννης Μυλόπουλος: Προτάσεις για την «πράσινη» μετάβαση, με σεβασμό στο κλίμα

Η παράταξη “ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” θα καταψηφίσει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που συνοδεύει την αίτηση κατασκευής φωτοβολταϊκού σταθμού στην Περιστερά του Δήμου...

Γιάννης Μανιάτης: Η Ευρωπαϊκή Αμυντική Βιομηχανία να ανταποκριθεί στις σύγχρονες γεωπολιτικές ανάγκες

Το ζήτημα της ενίσχυσης της αμυντικής ικανότητας της Ένωσης τόνισε στην ομιλία του στην Επιτροπή Βιομηχανίας, Ενέργειας και Έρευνας ο Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας...

Έλενα Τούσκα: Το προσωρινό κλείσιμο των σχολικών μονάδων, να μην γίνει “λουκέτο”

Ανακοίνωση για τη σχολική στέγη με αφορμή το προσωρινό κλείσιμο σχολείων των Σερρών από την Έλενα Τούσκα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σερρών. Τα τελευταία χρόνια,...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Ρεύμα: Eπιδοτήσεις στους λογαριασμούς Αυγούστου- Πώς διαμορφώνεται σήμερα η τιμή του

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τη νομοθετική ρύθμιση για τη φορολόγηση των υπερκερδών στα διυλιστήρια .Ωστόσο για το πώς θα...

Έλενα Τούσκα: Το προσωρινό κλείσιμο των σχολικών μονάδων, να μην γίνει “λουκέτο”

Ανακοίνωση για τη σχολική στέγη με αφορμή το προσωρινό κλείσιμο σχολείων των Σερρών από την Έλενα Τούσκα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σερρών. Τα τελευταία χρόνια,...

Σέρρες: Διακοπή Ηλεκτροδότησης λόγω ατυχήματος – Τι λένε οι Σερραίοι Πολίτες

Διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και συγκεκριμένα από τις 17.30 έως και τις 19.00 περίπου σε μεγάλο κομμάτι της πόλης των Σερρών...

Συνέχισε να διαβάζεις