ΠΟΙΚΙΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!

Καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών ζητούσε χρήματα και σεξ από φοιτητές για να τους περάσει στο μάθημα

Ποικίλα ανταλλάγματα ζητούσε ένας καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών από τους φοιτητές του, προκειμένου να τους περάσει στο μάθημα.

Τα ανταλλάγματα ήταν είτε η παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, ή χρηματικά ποσά, ως αντίτιμο για δήθεν παρακολούθηση μαθημάτων στα φροντιστήρια των δύο συνεργών του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ομως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo, δεν λείπουν οι καταγγελίες φοιτητριών σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε ως αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του, προκειμένου να τις περάσει στο μάθημα. Μάλιστα, η αστυνομία έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό, από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ο καθηγητής και οι δύο συνεργοί του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και άμεσης συνέργεια σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, αρχικά συνελήφθη ο ένας ιδιώτης, αφού είχε παραλάβει χρηματικό ποσό, ως αντάλλαγμα για διερευνώμενη περίπτωση δωροληψίας και ακολούθησε η σύλληψη των άλλων δύο.

Στις έρευνες σε οικίες και γραφεία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού,
15 κινητά τηλέφωνα και
ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here