«Έγκλημα στα Κύθηρα»: Καταδικάστηκαν σε ισόβια για φόνο και το θύμα…. ζούσε

Ακούστε στο protothema.gr τα δύο πρώτα επεισόδια από το podcast με τίτλο «Εκτός Νόμου» – Η ιστορία ξεκινάει από την Αγία Πελαγία και ένα σήμα της Ιντερπόλ με πληροφορίες για ανθρωποκτονία…

Θα μπορούσε να ήταν κινηματογραφική περιπέτεια. Ένα αστυνομικό δικαστικό θρίλερ. Είναι όμως πραγματικότητα και συνέβη στην Ελλάδα. Τρεις άνθρωποι καταδικάστηκαν σε ισόβια και φυλακίστηκαν για τη δολοφονία κάποιου, ο οποίος ζει!

Την ιστορία ξετυλίγει η Κατερίνα Μπακογιάννη στο νέο podcast του pod.gr «Εκτός Νόμου» το οποίο παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το protothema.gr.

Η ιστορία ξεκινάει από την Αγία Πελαγία στα Κύθηρα όταν φτάνει ένα σήμα από την Ιντερπόλ με πληροφορίες για μία ανθρωποκτονία.

Τρεις άνθρωποι συλλαμβάνονται και καταλήγουν στην φυλακή καταδικασμένοι σε ισόβια! Όμως ο άνθρωπος που είχαν «σκοτώσει», ζει! Και πεθαίνει 7 χρόνια αργότερα, από παθολογικά αίτια, σε ένα μικρό δωματιάκι στο πίσω μέρος ενός συνεργείου αυτοκινήτων στην Τρίπολη.

01
03
Φωτογραφίες του Ρίτσαρντ Χανουσκιέβιτς

Στα επεισόδια του «Εκτός Νόμου» μιλούν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας στα Κύθηρα, την Αυστρία και τη Βουλγαρία, όπου βρίσκονται σήμερα, τοποθετώντας ο καθένας τις δικές του ψηφίδες στο παζλ της απίστευτης αυτής υπόθεσης.

Το podcast αποκαλύπτει τον ρόλο και την εμπλοκή στην τραγική αυτή ιστορία της Ιντερπόλ, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης αλλά και δύο Προέδρων της Δημοκρατίας.

02

Διαβάστε επίσης για την Θεσσαλονίκη: