Ανατριχίλα στο «Φως στο Τούνελ» με την αποκάλυψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την προφητική ζωγραφιά της 9χρονης Τζωρτζίνας

Με την υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε για ακόμα μία Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε επικοινωνία με τη μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή.

Μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ»παρουσιάστηκε, μάλιστα, μια μαρτυρία που προκάλεσε ανατριχίλα που άλλαξε την εικόνα που υπήρχε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του το βρέφος της οικογένειας.

«Όταν είπα στη μητέρα ότι η Τζωρτζίνα χρειάζεται βοήθεια από ειδικό, μου ανέφερε ότι “είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Βρήκε νεκρή την αδελφή της στην κούνια και δεν έπαθε τίποτα”, μου είπε ατάραχη, ενώ εγώ είχα πάθει σοκ. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους» υποστήριξε ο μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη.

Η μητέρα θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση γι’ αυτή τη μαρτυρία.

«Δεν ισχύει αυτό σε καμία των περιπτώσεων. Το παιδί ξύπνησε αρκετά μετά, από τις φωνές. Δεν είδε τίποτα, δε βρήκε τίποτα. Η Τζωρτζίνα ήταν 9 χρονών και θα μπορούσε να το πει οπουδήποτε, αυτό δεν έχει αναφερθεί πουθενά, δεν είναι κάτι που μπορείς να κρατήσεις κρυφό. Ο μάρτυρας πιθανόν όταν είπα ότι είναι πολύ δυνατό παιδί γιατί έφυγε η αδελφή της δίπλα της, να το παρερμήνευσε.»

Η μητέρα αναφέρθηκε και στην ώρα που εκείνη την ημέρα ξύπνησε η 9χρονη, λέγοντας πως συνήθιζε να κοιμάται μέχρι αργά, αλλά και σε μία φράση που κάποιοι λένε πως είχε πει το άτυχο κορίτσι για τη μητέρα του στο παρελθόν.

«Η Τζωρτζίνα ξυπνούσε συνήθως το μεσημέρι, δεν είναι περίεργο δηλαδή που εκείνη τη μέρα σηκώθηκε στις 11:30.

Έπαιζε με τις φίλες της ελεύθερα, δεν είχε κανένα θέμα. Δεν είπε ποτέ η μικρή ότι εγώ είμαι για τα σίδερα, ούτε ισχύει ότι της φώναξα στην παιδική χαρά. Δε θα φώναζα ποτέ μπροστά σε κόσμο, δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ.»

Μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν υπάρχουν ζωγραφιές του 9χρονου κοριτσιού, η μητέρα αναφέρθηκε σε μία ανατριχιαστική προφητεία της.

«Είχα μία ζωγραφιά την οποία κάποιος μου την πήρε μέσα από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα είχε ζωγραφίσει τρία αγγελάκια και έγραφε από κάτω “η μαμά μου κάνει ένα μεγάλο ααα και πέφτει κάτω”.

Τότε είναι που έκλεισα ραντεβού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, γιατί είχε μεγάλο πόνο και δεν εκφραζόταν. Δεν πρόλαβε όμως να πάει.»

Δείτε επίσης