Γιώργος Καραμίχος – Πήγε στο Athens Pride με το γιο του και του έγραψαν ότι αυτά είναι… «ρεζιλίκια»

Στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου η Παρέλαση Υπερηφάνειας, το Athens Pride, με σύνθημα «Αυτό που μας ενώνει».

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και κατέληξε στη Βουλή, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του σε κάθε μορφής διακρίσεις σε βάρος των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος συμμετείχε στο Athens Pride, μαζί με τον γιο του.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μίλησε για το Athens Pride που συμμετείχε μαζί με τον γιο του. Ο ηθοποιός, ο οποίος για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστεί στη καθημερινή σειρά «Ήλιος» αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που δέχτηκε για την κίνηση αυτή, ενώ θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για τον σεβασμό προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

«Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων. Ακούσαμε διάφορα. Μου έστειλαν στο Instagram «ρεζιλίκια». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση.

Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται -ακόμη καταπιέζονται και οι γυναίκες και οι άνθρωποι- πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Επιτέλους, οι άνθρωποι να μάθουμε ν’ αγαπάμε αυτό που μας αρέσει» σχολίασε, σχετικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ίδιος συνεχίζοντας δήλωσε:

«Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα απ’ όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο. Παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική. Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί».