Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αγώνας βουνού «Σύζαθλος»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αγώνας βουνού «Σύζαθλος»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» προκηρύσσει για πέμπτη συνεχή χρονιά τον αγώνα βουνού «Σύζαθλος» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στο πανέμορφο δάσος του «Σέϊχ Σου», του βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης.

Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «5o Σύζαθλο».

Τρεις διαφορετικές διαδρομές, 5, 15 και 27 χλμ., αποτελούνται από δασικούς δρόμους και μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς που υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες.

«Όλοι μαζί, συνθέτουμε τους ατομικούς μας στόχους μέσα στο δάσος που μας ενώνει, για ένα κοινό σκοπό: ‘αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο’», είναι το μήνυμα των διοργανωτών.

Ημερομηνία διεξαγωγής του Αγώνα βουνού «Σύζαθλος»

Ο «5ος Σύζαθλος» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου.

Ο Ναός βρίσκεται στην έξοδο της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης στο ύψος του Δήμου Νεάπολης Συκεών (Επταπύργιο) με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο Φιλίππειο.

Ένα χιλιόμετρο μετά την έξοδο (και μισό χιλιόμετρο πριν το ξενοδοχείο) στρίβουμε δεξιά.

Στην διασταύρωση θα υπάρχει πινακίδα καθώς και εθελοντές για να κατευθύνουν τους συμμετέχοντες.

Το κάλεσμα στο Facebook: http://www.facebook.com/events/418284572160906/

Ατομική εγγραφή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας: http://bit.ly/syzathlos_2019

Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνία με τη γραμματεία της «Συζωής»: 2310460777 (καθημερινές 10.00’-15.00’).

Παροχές: Αθλητική τεχνική μπλούζα, το νούμερο του αθλητή (με το όνομά του), χρονομέτρηση, μετάλλιο, τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στην λήξη του αγώνα, έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά), φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά).

Ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι καλά στην υγεία του και τρέχε με δική του ευθύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Eλεύθερο Βήμα Σερρών


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here