Ρεγγίνα Μακέδου σε Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ούτε η λευχαιμία, ούτε ο διαβήτης πρέπει να είναι ταμπού»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της στο pod.gr την 36χρονη Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει μάχη καθημερινά για την υγεία της.

Η 36χρονη μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση, μίλησε για την μάχη που δίνει, κάνοντας όπως έκανε γνωστό η λευχαιμία έκανε υποτροπή. Η ίδια μέσα από την συζήτηση που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει μηνύματα αγάπης και πιστεύει ότι πρέπει να συγχωρούμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους, αν θέλουμε να νιώθουμε ελεύθεροι και ισορροπημένοι τιμώντας το δώρο της ζωής.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συζήτηση και τα «δυνατά» μηνύματα μέσα από την συζήτηση με τη Ρεγγίνα Μακέδου

Συγκεκριμένα η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε στην Ιωάννα πώς αποφάσισε όταν νοσηλευόταν για τη λευχαιμία να ανεβάζει βίντεο στα social media μιλώντας για την ασθένεια  και πώς αποφάσισε και επέβαλλε στο περιβάλλον της να μην την θεωρεί κανένας «καημένη» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι άνθρωποι με οποιαδήποτε αναπηρία, δυσκολία, είναι άνθρωποι μαχητές. Όχι απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ταμπού, θα έπρεπε να υπάρχει ένας απέραντος θαυμασμός γι΄ αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε μεταξύ άλλων η 36χρονη.