Ματίνα Παγώνη: «Κάνω shopping therapy. Αδυναμία μου είναι τα γυαλιά, έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στην αγάπη της για τα ψώνια, στην σχέση της με την εκκλησία ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί.

«Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Βέβαια και τα γυαλιά… Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι η λατρεία μου. Τον Σεφερλή δεν τον ξέρω. Τον γνώρισα τηλεοπτικά σε έναν διάλογο που είχαμε, δεν έχω πάει ακόμα να δω την παράσταση», πρόσθεσε.

Για την σχέση της με την εκκλησία δήλωσε: «Φυσικά πιστεύω στον Θεό. Βέβαια, πέρασα μία δύσκολη φάση τώρα με τον κορωνοϊό και το θέμα της εκκλησίας γιατί ήμουν η πρώτη που είχα βγει και είχα πει ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουμε.

Εγώ στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω και υπάρχει ένας λόγος, ότι δεν μπορώ να στέκομαι όρθια. Προτιμώ, όμως, να ακούσω όλες τις ψαλμωδίες από την τηλεόραση».

Για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά, η Ματίνα Παγώνη απάντησε:

«Είχα την εξής άποψη, όταν κάνεις ένα παιδί το μεγαλώνεις. Άρα το παιδί πρέπει να έχει δίπλα τη μάνα του, όχι τον πατέρα του ή οποιονδήποτε. Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το έκανα».