Ηχητικό ντοκουμέντο από τη «διάγνωση» του «μαϊμού» γιατρού: Η διατροφή με κρασί και ο πολύποδας που θα μαραθεί και θα πέσει

Σε ηχητικό ντοκουμέντο με «διάγνωση», ο 47χρονος ψευτογιατρός εκτιμά ότι ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ο πολύποδας που έχει «θα μαραθεί και θα πέσει» ενώ μάλιστα του προτείνει και διατροφή με κρασί για να αποτοξινωθεί.

Στο ηχητικό που παρουσιάστηκε στο MEGA ο 47χρονος «μαϊμού» αναφέρει:

«Ένας πολύποδας από τη στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα.

Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μία ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το έφαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε θα θεραπεύεται.

Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις, θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η μη επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν.

Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται».

Αφού κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια προτείνει και διατροφή με κρασί για αποτοξίνωση:

Κοιτάξτε πλέον σε αυτές τις διαστάσεις, δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση.

Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε.

Θα κάνουμε το εξής, θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα του κάνουμε μια αλκαλική διατροφή.

Θα σου έχω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια τη μέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα. Το τσίπουρο, εάν θέλεις καλό είναι να το σταματήσεις, για πόσο… για ένα διάστημα 2-3 μηνών μέχρι να λήξει η θεραπεία.

Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα σε ωφελήσει γενικά, δηλαδή μπορούμε να προσπαθήσουμε τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα.

Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμείς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις και κάνεις τα ίδια κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι. Εντάξει; Και εάν υπάρξει τίποτα θα πάμε στις άλλες μεθόδους να το ελέγξουμε.

Αλλά πιστεύω εάν ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θα σου πω και μετά κάνεις συντήρηση για ένα μήνα τον χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσεις τίποτα.

Ο ψευτογιατρός συνεχίζει χρησιμοποιώντας μάλιστα και ξένες λέξεις:

Τώρα θα κάνουμε υπέρηχο.

Μετά το τέλος της θεραπείας εάν μπορείς μια φορά το χρόνο θα κάνεις έναν υπέρηχο.

Δηλαδή, την ίδια θεραπεία που θα κάνεις τώρα για να γίνεις καλά, την ακολουθείς μια φορά το χρόνο απλά μετά εσύ θα τελειώσεις θα ξεμπερδέψεις με αυτό θα κάνεις επανέλεγχο.

Δηλαδή σε σπάνιες και πολύ σοβαρές περιπτώσεις, πολύ, καμία σχέση με τη δικιά σου, έτσι; Χρειάζεται να κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate… αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι.

Διαβάστε επίσης για την Ηλεία: