Η 14χρονη Σοφία από τη Ροδόπολη χρειάζεται τη βοήθειά μας- Χρειάζεται επέμβαση μέχρι τις 19/12

Η 14χρονη Σοφία από τη Ροδόπολη χρειάζεται τη βοήθειά μας- Χρειάζεται επέμβαση μέχρι τις 19/12

Σοβαρό πρόβλημα υγείας, που χρήζει άμεσα χειρουργικής επέμβασης, αντιμετωπίζει η 14χρονη Σοφία Καλαϊτζίδου, από τη Ροδόπολη Σερρών.

Η 14χρονη πάσχει από κλινικά σοβαρή παχυσαρκία και συνοδό μεταβολικό σύνδρομο, ενώ σύμφωνα με τη γνωμάτευση, η 14χρονη χρήζει άμεσα χειρουργικής αντιμετώπισης.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και κάθε μέρα που περνάει, ο κίνδυνος για τη ζωή της γίνεται μεγαλύτερος.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με συγκεκριμένη μέθοδο και το κατεπείγον του θέματος είναι πως πρέπει να γίνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, ειδάλλως θα ορισθεί ημερομηνία για αρκετούς μήνες αργότερα.

Κάθε μέρα, όμως, που περνάει, είναι κρίσιμη για την υγεία της 14χρονης μαθήτριας.

Γι’ αυτό και το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί το ταχύτερο δυνατό.

Για τα νοσήλια και τα γενικότερα έξοδα απαιτείται το ποσό των 15.000 ευρώ, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του γιατρού, ο οποίος δήλωσε στην οικογένεια πως θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή σας στην Τράπεζα Πειραιώς και στον αριθμό 6394-010092-507, στα ονόματα Καλαϊτζίδου Σοφία και Καλαϊτζίδου Άννα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αναστασία στο τηλέφωνο 6974616255 ή με τον κ. Γιώργο στο τηλέφωνο 6988095807.

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here