Κανένα πρόβλημα στις Σέρρες Στην Θεσσαλονίκη «σφάζονται» για μια θέση στις ….ΔΕΕΠ!

Μπορεί στις Σέρρες να μην έχουμε κανένα άγχος για τις εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία, αλλά πιστέψτε με είμαστε από τις …εξαιρέσεις!

Αλλού γίνεται το έλα να δεις, κυρίως σε μέρη όπου μια θέση στην ΝΟΔΕ- ΔΕΕΠ , είναι από μόνη της πρόκριμα για συμμετοχή σε ψηφοδέλτια και θέσεις …ευθύνης!

14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Μάλιστα εδώ δίπλα μας στην Θεσσαλονίκη σχεδόν 200 «γαλάζιοι» της Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιοι για τις 107 θέσεις συνέδρων για το επικείμενο 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης εκλέγονται 73 σύνεδροι και οι υποψηφιότητες είναι 141, ενώ στη Β’ Θεσσαλονίκης εκλέγονται 34 σύνεδροι και οι υποψήφιοι είναι 50!

Όπως καταλαβαίνεται η κινητοποίηση είναι μεγάλη και οι νέοι σύνεδροι θα προκύψουν από τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, που πραγματοποιούνται στις 24 Οκτωβρίου αναμένεται σκληρή και με ενδιαφέρον…

Ανάμεσα στους υποψήφιους συνέδρους είναι και ορισμένα γνωστά ονόματα όχι μόνο στον «γαλάζιο μικρόκοσμο»…

Για παράδειγμα στη Β’ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γιώργος Τσακούμης, ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, Θεόδωρος Δοϊρανλής, η πολιτεύτρια, Κατερίνα Ζιούτα, η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, ο γιος του δημάρχου Θερμαϊκού, επιχειρηματίας, Νίκος Τσαμασλής, αλλά και ο γιος του βουλευτή, Θεόδωρου Καράογλου, Γιώργος.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης ξεχωρίζουν τα ονόματα του νυν προέδρου της ΔΕΕΠ δυτικού τομέα, Διονύση Μανωλόπουλου, του διευθυντή της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Καλλίτση, του γενικού γραμματέα του δήμου Σερρών, Μίλτου Τασούλη, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Νεάπολης – Συκεών, Ηλία Ζάχαρη, του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Μανδρίνου, του αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Παπαγεωργίου, του γνωστού μάνατζερ, Πασχάλη Τουντούρη, του πατέρα του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, Θρασύβουλου, και της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλικής Τραούδα.

ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης

Η δεύτερη μεγάλη μάχη είναι αυτή που θα δοθεί για την εκλογή του προέδρου της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης, όπου όπως είπαμε μέχρι τώρα λειτουργούσαν 3 Νομαρχιακές Επιτροπές, που συγχωνεύτηκαν σε 1.

Είναι προφανές ότι ο αγώνας για την πολιτική κυριαρχία στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι για λόγους κύρους σημαντικός, ενώ το θερμόμετρο ανέβηκε και από το γεγονός ότι τελικά οι υποψήφιοι είναι 2.

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα Θόδωρος Μητράκας και ο πολιτικός μηχανικός της Αττικό Μετρό αλλά και πρώην πρόεδρος της Τοπικής Πεύκων, ενεργό μέλος της ΝΔ από το 1980 Νίκος Δένης.

Εμείς θα τους ευχηθούμε όλους καλό αγώνα και ας κερδίσει ο …ικανότερος..