Ενότητα τόσο στην βάση όσο και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας!

Η εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» αποτέλεσε το πιο δυναμικό μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, 47 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ εκδήλωση στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» με θέμα « Κωνσταντίνος Καραμανλής, η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη».

Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, σχεδόν όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές της ΝΔ, στελέχη καθώς και ιστορικές προσωπικότητες του κόμματος όπως ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Κώστας Καραμανλής: «Εθνική επιτυχία» η συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας

Στο όραμα του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά και για μια Ευρώπη ενωμένη και ισχυρή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας την οποία χαρακτήρισε «εθνική επιτυχία», ενώ άσκησε δριμύτατη κριτική στις ευρωπαϊκές ηγεσίες για την σημερινή κατάσταση της ΕΕ, ενώ τόνισε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει εθνική απειλή από την Τουρκία

Παράλληλα στην ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός ανέδειξε τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου Καραμανλή που στόχευαν στην εθνική ενότητα και έδωσε έμφαση στην επιλογή του Κ.Καραμανλή να εστιάσει σε πολιτικές κοινωνικής ευαισθησίας και δικαιοσύνης.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Δυναμικό μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας

Η εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» αποτέλεσε το πιο δυναμικό μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, 47 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

«Με ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τιμήσαμε τη μνήμη του ιδρυτή της παράταξης μας, του ανθρώπου που οραματίστηκε την ένταξη μας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και που κατάφερε να την κάνει πράξη.

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα εξακολουθεί να διέπεται από τις ίδιες αρχές και αξίες, όπως αυτές περιγράφονται και στην Ιδρυτική της Διακήρυξη.

Εξακολουθεί να εμπνέει, να ενώνει και να αποτελεί τον σταθερότερο πυλώνα του Κοινοβουλευτισμού και διαχρονικότερο εγγυητή της Δημοκρατίας μας.»

Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, έδειξε την ενότητα που υπάρχει σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, τόσο στην βάση όσο και στην ηγεσία και πάντα με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, επέτειος που συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αχιλλέας Καραμανλής: Ο Καραμανλής παραμένει ζωντανός στις σκέψεις και στις καρδιές μας

Στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» με θέμα « Κωνσταντίνος Καραμανλής, η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη», τους προσκεκλημένους του καλωσόρισε ο Αχιλλέας Καραμανλής,  αντιπρόεδρος του Ιδρύματος.

Με μια ομιλία ιδιαίτερα συναισθηματική αναφέρθηκε στον ιδρυτή της παράταξης τονίζοντας ότι ο Καραμανλής παραμένει ζωντανός στις σκέψεις και στις καρδιές μας και μας δεσμεύει να παραμένουμε η μεγάλη παράταξη του μέτρου, του ορθού λόγου, της αλήθειας και των έργων

Απέναντι σε κάθε είδος λαϊκισμού που είναι και η μεγάλη απειλή για τη δημοκρατία μας.


Είναι η παρακαταθήκη του.