«Φασισταριό» όσοι είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κ. Γιαννούλη;;

O υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε φασισταριό» όσους διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η αφορμή δόθηκε όταν σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποδοκιμάστηκε έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.

Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Χρήστος Γιαννούλης ανέβηκε στο βήμα της ίδιας εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε:

«Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου.

Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω.

Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».

Στην συνέχεια βέβαια ο κ. Γιαννούλης έκανε λόγο για απομόνωση φράσεων και λέξεων του από δημοσιογραφικά «χειρουργεία» που τον εμφανίζουν, όπως σημειώνει, να αποκαλεί «»φασισταριό» τους Έλληνες πολίτες που δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών», υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για «μια προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης».

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν άκουγα με τα αυτιά μου μπορεί και να τον …δικαίωνα!

Το κακό όμως είναι ότι το άκουσα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here