Ο Κώστας Καραμανλής δίνει λύσεις στα προβλήματα του ΟΚΑΝΑ!

Στηρίζοντας έμπρακτα ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής το έργο και τα προγράμματα που υλοποιεί ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών στο χώρο της πρόληψης, της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση ουσιών δίνουμε λύση μέσω της ΚΤΥΠ ΑΕ” αναφέρει με ανάρτηση του ο ειδικός συνεργάτης του Υπουργού κ. Ιωάννης Χαντζόπουλος.

Ολοκληρώθηκε η μελέτη και εξασφάλιση πιστώσεων για την άμεση επιδιόρθωση των κατασκευαστικών λεπτομερειών προς αποκατάσταση της λειτουργικότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων της Θεραπευτικής Μονάδας Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ

Συγκεκριμένα ένα δίκαιο και χρόνιο πρόβλημα μετά από αίτημα του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ  κ. Α.Θεοχάρη βρίσκει λύση καθώς έχοντας την τεχνική γνώση και εμπειρία, ολοκληρώθηκε η μελέτη και εξασφάλιση  πιστώσεων για την άμεση επιδιόρθωση των κατασκευαστικών λεπτομερειών προς  αποκατάσταση της λειτουργικότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων της Θεραπευτικής Μονάδας Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕΩ Θανάσης Γιάνναρης υπέγραψε πριν λίγο το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΚΑΝΑ  ώστε άμεσα να ξεκινήσει και να υλοποιηθεί η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και οι παρεχόμενες υπηρεσίες των συνανθρώπων μας που οφείλουμε να παραμείνουν «Εθισμένοι στη ζωή»

Στη ζωή της πόλης μας χωράμε όλοι !

Διαβάστε επίσης για τον Κώστα Καραμανλή: