Θεόδωρος Καράογλου: Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας Καλά Χριστούγεννα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία Κανταδόρων Αγίου Δημητρίου, την Παιδική Χορωδία του Ασύλου του Παιδιού και από την Χορωδία Συλλόγου Φίλων Μουσικής Χαλάστρας άκουσε σήμερα στο Διοικητήριο ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) μοίρασε στις Χορωδίες τα γούρια του 2020 και ευχήθηκε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να σηματοδοτήσει την «αναγέννηση» της Βόρειας Ελλάδας και της πατρίδας μας γενικότερα.

«Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας Καλά Χριστούγεννα!

Να έχουμε υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, πρόοδο, ευημερία και από εδώ και στο εξής να ζούμε μόνο ανέφελες στιγμές με τους ανθρώπους που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές και στις ψυχές μας. 

Ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς και όλοι μαζί αθροιστικά ως κοινωνία και  Έθνος, μπορούμε να γίνουμε φορέας αλλαγής προς το καλύτερο που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.  

Όσον αφορά στη Μακεδονία και τη Θράκη μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια αναγέννησης πορευόμενοι με σχέδιο, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. 

Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και το αναγνωρίζουν όλοι, βλέποντας το έντονο ενδιαφέρουν που έχουν εκφράσει σπουδαίοι Όμιλοι με παγκόσμια δράση, να επενδύσουν στη Βόρεια Ελλάδα.

  Δεν εφησυχάζουμε.

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και με ακλόνητη πίστη στις δυνάμεις μας την εθνική προσπάθεια να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την προοπτική και την ελπίδα. Χρόνια πολλά σε όλους» τόνισε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο κ. Καράογλου. 

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 2ου BALKAN FORUM ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ Ο κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Θέλοντας να ενισχύσει και να αναδείξει το εξωστρεφές προφίλ της Βόρειας Ελλάδας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, πραγματοποίησε διαδοχικές επαφές με τις Προξενικές Αρχές χωρών της Βαλκανικής, ενόψει της διοργάνωσης του 2ου Balkan Forum που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020.

Θέμα του 2ου Balkan Forum θα είναι «επιχειρηματικότητα και καινοτομία», ενώ το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, στον πυρήνα των οποίων βρίσκεται η καινοτόμα συνανάπτυξη στην περιοχή των Βαλκανίων.  

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου:

«Στο Διοικητήριο πιστεύουμε στην προώθηση της συνεργασίας των βαλκανικών κρατών και εργαζόμαστε για την καθιέρωση και ενίσχυση του ρόλου της Θεσσαλονίκης ως επιχειρηματικού, διαμετακομιστικού και καινοτόμου κόμβου. 

Με το 2o Balkan Forum επιχειρούμε μια νέα αρχή με αμοιβαίο όφελος στις διακρατικές μας σχέσεις.

Ένα νέο ξεκίνημα που φέρνει κοντά τους λαούς, αφού δομείται στη συναντίληψη που έχουμε για την αναγκαιότητα ανάπτυξης επιχειρηματικών και τεχνολογικών δικτυώσεων που θα καλλιεργήσουν μια νέα κουλτούρα  συνεργειών στα Βαλκάνια. 

Τα σύνορα μεταξύ των χωρών δεν είναι εμπόδια.

Πρέπει να γίνουν πύλες ενός καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος, το οποίο θα μας οδηγήσει σε ένα αειφόρο μέλλον βιώσιμης ανάπτυξης  και ευημερίας των λαών μας». 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here