Η Κίνηση Σερραίων πολιτών λέει ΟΧΙ στα Διόδια

Τον Υπουργό μεταφορών κ. Καραμανλή. τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και κοινοποίηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στην Εισαγγελία αλλά και στην Τροχαία Θεσσαλονίκης από την κίνηση Σερραίων πολιτών

Στις 14-07-2021 άνοιξαν τα διόδια στο Λαγκαδά – Δερβένι. Αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες ουρές, με μεγάλες καθυστερήσεις που ξεπερνούν μέσω όρο τα 20 λεπτά!!!, διότι κατασκευάστηκαν πάνω σε αυτοκινητόδρομο ως πλευρικά???. Δηλαδή, δεν φτάνει που πληρώνουμε, έχουμε τεράστια προβλήματα στον χρόνο προς τις εργασίες μας!! Καταθέσαμε καταγγελίες στην Αστυνομία-τροχαία, στην Εγνατία οδό προφορικά, στην Εισαγγελία κλπ. για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Όπως καλά γνωρίζεται η κατασκευή των Διοδίων αυτών είναι πλευρικά διόδια. Στην πραγματικότητα όμως είναι μετωπικά!!

Και όπως γνωρίζεται καλύτερα από εμάς, μετωπικά Διόδια στον Λαγκαδά δεν προβλέπονται.

Ξέρετε ότι πλευρικά δεν μπαίνουν σε αυτοκινητόδρομο και μάλιστα σε στροφές.. πλευρικά μπαίνουν σε έξοδο του αυτοκινητοδρόμου.. όχι πάνω στον αυτοκινητόδρομο..

Πάνω στον αυτοκινητόδρομο τα διόδια είναι μετωπικά!! Και μετωπικά στον Λαγκαδά δεν προβλέπονται..

Κατόπιν των παραπάνω νόμιμα ανεστάλησαν τα Διόδια στον Λαγκαδά και θα πρέπει να ανασταλούν επ αόριστο λόγο της μη νόμιμης τοποθέτησης τους και μάλιστα ως πλευρικά ενώ είναι μετωπικά!!

Κ. Τζιτζικώστα, στην Περιφέρειας σας γίνονται τα παραπάνω!
Η Κίνηση Σερραίων πολιτών λέει ΟΧΙ στα Διόδια