Κώστας Μπούμπας: Για τις εισπρακτικές εταιρίες Απαράδεκτη η πρακτική τους

Ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας στην ομιλία του αναφέρθηκε στις απαράδεκτες πρακτικές των εισπρακτικών εταιρίων απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

AΠOKAΛYΨH!! EMEIΣ ΘA ΣAΣ TA ΛEME!!
ΓIA NA ΘYMOΣAΣTE!!

Yπουργέ άλλα έλεγες τότε άλλα τώρα ! Οι κύριοι Άδωνης Γεωργιάδης και Αθανάσιος Πλεύρης το 2011 αμφότεροι Βουλευτές του ΛΑΟΣ τότε αναφέρονταν κατά των εισπρακτικών εταιριών που ενοχλούν τον κόσμο !!

Σήμερα άλλα κάνουν!! Η επίμαχη ερώτηση στα πρακτικά της Βουλης έτσι για να μην ξεχνιόμαστε Κύριοι! Εμείς θα σας κρίνουμε και θα τα λέμε!!

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τις κυρώσεις και τις συμβάσεις γενικότερα που υπογράφουμε.

Μπορεί να λιμνάζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια αυτές οι συμβάσεις, όπως η παρούσα από το 2008, αλλά θέλει προσοχή, να μην λέμε «είναι απλά συμβάσεις και θα πάνε σε κυρώσεις».

Θέλουμε να δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος, τι μπορεί να κρύβει μία σύμβαση ή τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μία σύμβαση.

Ολοκληρώνω. Λείπει βέβαια ο κ. Γεωργιάδης. Θα τον ήθελα εδώ, επειδή σήμερα κατέθεσε πολλά στα Πρακτικά και δεν είχε δυνατότητα ο κ. Βιλιάρδος να του απαντήσει.

Μιας και μιλούσαμε χθες και για την αυτοδιοίκηση θα του απαντήσω με Θουκυδίδη, αλλά εδώ θα καταθέσω στα Πρακτικά έγγραφο με ημερομηνία 14 Ιουνίου του 2011 προς τον τότε υφυπουργό κ. Κεγκέρογλου.

Αυτό έρχεται από τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Πλεύρη.

Στη Βουλή των Ελλήνων, στις 14 Ιουνίου 2011, λοιπόν, κύριε Κεγκέρογλου.

Γελάω, γιατί λέει «παραβιάσεις της νομοθεσίας από εισπρακτικές εταιρείες σε βάρος πολιτών-οφειλετών» και το φέρνουν στη Βουλή δύο Βουλευτές τότε, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Πλεύρης.

Σήμερα, οι εισπρακτικές εταιρείες παίρνουν τηλέφωνα για μικροποσά.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχουν καταγγελίες -πάνω από τετρακόσιες καταγγελίες μόνο το 2020,διπλάσιες σε σχέση με το 2019- στον Συνήγορο του Πολίτη και ο κ. Γεωργιάδης, που ήταν αντίθετος τότε, λέει ότι με τις εισπρακτικές εταιρείες θα νοικοκυρευτεί το κράτος.

Απλώς το καταθέτω, για να δούμε ότι άλλα έλεγε και άλλα κάνει ένας άνθρωπος γενικότερα και να είναι πιο προσεκτικός στο τι λέει.

Κλείνοντας,μια και είπε για τον «Επιτάφιο»,ο Θουκυδίδης έγραψε: «Τό ἐναντιούμενον τῷ δυναστεύοντι δῆμος ὠνόμασται», που σημαίνει: «Αυτός που θα πάει κόντρα στον δυνάστη λέγεται δήμος». Δήμος ίσονλαός.