Με σύνθημα «Η μουσική είναι πολιτισμός» ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι!

Με το σύνθημα «Η μουσική είναι πολιτισμός» ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Κώστας Καρπουχτσής σηματοδότησε την έναρξη του πολιτιστικού καλοκαιριού για το 2019.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καρπουχτσής

«Ξεκινήσαμε με την ΚΕΔΗΣ το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Σερρών με Αρβανιτάκη – Κότσιρα!

Μια βραδιά διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους!

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους πίσω από την επιτυχία, τον Άκη Χατζόπουλο και τον Γιάννη Μπάλλα».

Όπως επίσης και τον κ. Τάσο Τασίκα.

Όντως, η χθεσινή βραδιά στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία λόγω της μεγάλης προσέλευσης και σίγουρα αποτυπώθηκε στις μνήμες του κοινού.

Το απίστευτο δίδυμο Αρβανιτάκη-Κότσιρας, αγαπητοί και οι δύο στο σερραϊκό κοινό, κατάφεραν να γεμίσουν μέχρι τελευταίας θέσης το θεατράκι του ΤΕΙ Σερρών και να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Η πολύ δυναμική χημεία με το κοινό τους – το οποίο τους αποθέωσε– ήταν φανερή, αφού μεγάλο μέρος του κοινού σηκώθηκε από τις θέσεις και μεταφέρθηκε κάτω από τη σκηνή, χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί τους.

Ο Δήμος Σερρών μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης Κ.Ε.ΔΗΣ., αναγνωρίζοντας το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο πολιτισμός στην πνευματική ευημερία και την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών και της τοπικής οικονομίας

διοργανώνει και φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

 Έναν πολιτιστικό θεσμό που μετρά χρόνια και αγκαλιάζετε θερμά από τους δημότες των Σερρών αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι και φέτος θα προσφέρει διάφορες θεατρικές παραστάσεις αγαπημένων ηθοποιών, μουσικές συναυλίες εκλεκτών συνθετών και τραγουδιστών, παιδικά θέατρα και άλλες δράσεις.

Εμείς απλά περιμένουμε να τα…απολαύσουμε