29/03/2023
12.6 C
Serres

VK GUNS & ACCESSORIES: ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ, ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ!

H ορειβασία, το κυνήγι και τη σκοποβολή δεν γεννήθηκαν χθες στην πόλη των Σερρών.

Αντίθετα, ο κυνηγετικός σύλλογος Σερρών έχει τεράστια ιστορία, όπως επίσης και στο ορειβατικό κομμάτι ο ΕΟΣ έχει πολλές περγαμηνές.

Να μην ξεχάσουμε, βέβαια, και την Σερραία Xρυσή Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή την Άννα Κορακάκη.


Είναι όλα αυτά όμως αρκετά για να ξεκινήσει κάποιος μια μεγάλη επένδυση στο χώρο;

Ίσως όχι αν δεν συνδυαστούν με την αγάπη του Κωνσταντίνου για το βουνό, την ομορφιά, την άνεση και την …ασφάλεια!

Ο Κωνσταντίνος Βογινδρούκας κατάφερε όλα αυτά μαζί να τα …παντρέψει, σε ένα χώρο, με απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική.
Αν ψάχνετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την άγρια ομορφιά του βουνού και μάλιστα με τον κατάλληλο ρουχισμό και τον ακόμα πιο κατάλληλο εξοπλισμό, υπάρχει η λύση. Όσο για όλους όσους θέλουν να νιώσουν τη μαγεία του Κυνηγιού υπάρχει και η… ευκαιρία.


Μια λύση και μια ευκαιρία, με βάση την προστασία, την ασφάλεια και την άνεση.

S.P.: Είναι δεδομένο πως δημιουργήσατε ένα εμπορικό κατάστημα που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά στην Ελληνική επαρχία, σε αισθητική και περιεχόμενο. Ποιοι οι λόγοι που ανοίξατε ένα τέτοιο μαγαζί στην Ελλάδα της κρίσης, και ποια η διαφορά του με τα υπάρχοντα;
Κ.Β.: Σας ευχαριστούμε καταρχήν για τα καλά σας λόγια. Όντας εγώ ο ίδιος σκοπευτής θέλησα να κάνω ένα κατάστημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ένα κατάστημα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως εκείνον που κάνει με αγάπη το χόμπι του.
Τα τελευταία δώδεκα χρόνια επίσης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έμενα αρκετό καιρό στο εξωτερικό και ίσως να υπήρξε και από αυτό κάποια επιρροή.
Ο κόσμος έκανε ένα μεγάλο πέρασμα για πολλά χρόνια από το κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop).
Όμως η κρίση που μας οδήγησε σε αυτού του είδους τις αγορές, η ίδια μας βγάζει τώρα από αυτό.
Και το λέω αυτό γιατί λόγω της οικονομικής στενότητας ο κόσμος θέλει να βλέπει από κοντά αυτό που αγοράζει, να έχει επιλογές, να ξέρει ποιός είναι πίσω από τον υπολογιστή. Αυτό που θέλει είναι να υπάρχει κυρίως εμπιστοσύνη, να μην αμφιβάλλει για το προϊόν, την ποιότητα και την τιμή του.
Θέλει να νιώθει σιγουριά και αυτό ακριβώς προσφέρουμε εμείς. Γιατί κακά τα ψέμματα, στους Έλληνες αρέσει η προσωπική σχέση και επαφή.

S.P.: Βλέπουμε ότι διαθέτετε και εξοπλισμό σε σώματα ασφαλείας αλλά και πρώτης τάξεως εξοπλισμό επιβίωσης με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, σε ποιους απευθύνεστε και σε ποιους τομείς εστιάζετε περισσότερο;
Κ.Β.: Το κατάστημα απευθύνεται στον κυνηγό, στο σκοπευτή, στον περιπατητή, τον κατασκηνωτή, τον φυσιολάτρη γενικότερα. Όπως ο χαρακτηρισμός «Κυνήγι-Σκοποβολή-Φύση».
Ο καθένας από αυτούς μπορεί να βρει στο κατάστημά μας τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δε θα έλεγα λοιπόν ότι εστιάζουμε σε κάτι περισσότερο γιατί μπορούμε να καλύψουμε πλήρως όλους τους τομείς.
Επίσης υπάρχει ειδικός εξοπλισμός για Σώματα Ασφαλείας, από ρουχισμό μέχρι ειδικών επιχειρήσεων εξοπλισμό!


S.P.: Όσον αφορά το κυνήγι, πως πιστεύετε ότι επηρεάζει τη ψυχολογία και το τρόπο ζωής;
Κ.Β.: Το κυνήγι είναι χόμπι και -όπως όλα τα χόμπι- επιδρά θετικά στην ψυχολογία του ανθρώπου.
Η αλήθεια είναι, πως είναι ένα χόμπι παρεξηγημένο από πολλούς και ο κυνηγός συχνά χαρακτηρίζεται ως δολοφόνος.
Ο πραγματικός κυνηγός όμως, και έχει σημασία αυτό, είναι πολλά, είναι φυσιολάτρης, είναι περιπατητής, εξισσοροπιστής της πανίδας, αλλά σίγουρα όχι δολοφόνος.
Η φύση είναι ο τρόπος ζωής του.
Ασυνείδητοι υπάρχουν παντού, σε όλα τα χόμπι. Οδηγοί, κάτοχοι ζώων και πολλά άλλα.

S.P.: Τι ντύσιμο έχετε να προτείνετε σε έναν νέο κυνηγό; Πώς αλλάζει αυτό από εποχή σε εποχή;
Κ.Β.: Κοιτάξτε, το σίγουρο είναι πως το ντύσιμο είναι επιλογή του καθενός, είναι κάτι προσωπικό ανάλογα με το γούστο. Στην περίπτωση βέβαια του κυνηγού δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς, αλλά θέμα προστασίας, ασφάλειας και άνεσης πάνω απ’ όλα.
Η εξέλιξη του ρούχου είναι ότι πλέον είναι ελαφριά, αδιάβροχα, διαπνέοντα, είναι αυτό που λέμε τεχνικά ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους τομείς που καλύπτουμε!

S.P.: Τι όπλο θα προτείνατε σε ένα νέο κυνηγό, σε έναν σκοπευτή, διαφέρει αυτό ανάλογα το επίπεδο του;
Κ.Β.: Υπάρχουν ειλικρινά εκατοντάδες όπλα, κυνηγετικά και σκοπευτικά. Τυφέκια και πιστόλια, άλλα οικονομικά και άλλα πολύ ακριβά, συλλεκτικά.
Το κάθε ένα έχει τον αγοραστή του.
Σκοπός είναι να αγοράσεις ένα όπλο που θα ταιριάζει ακριβώς σε σένα. Να είναι δηλαδή απόλυτα λειτουργικό, συνεπώς αποτελεσματικό και χρηστικό (όχι απλά όμορφο).
Γιατί μόνο το απόλυτα λειτουργικό όπλο μπορεί να είναι αποτελεσματικό, ειδικά στη σκοποβολή όπου υπάρχει ακρίβεια χιλιοστού.

S.P.: Πολλοί πιστεύουν ότι η σκοποβολή αλλά και το κυνήγι, είναι ακριβό σπορ, ποιο είναι το κόστος, για μια καλή ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό, τι άλλο χρειάζεται και τι από αυτά, διαθέτετε στο μαγαζί σας;
Κ.Β.: Δεν θεωρώ πως η σκοποβολή ή το κυνήγι είναι σπορ, χόμπι μόνο για τους λίγους.
Οτιδήποτε γίνεται σε μεγάλο βαθμό, χόμπι ή πρωταθλητισμός είναι ακριβό, αυτό είναι η αλήθεια.
Εμείς διαθέτουμε ρουχισμό και εξοπλισμό για όλα τα γούστα και σε όλες τις τιμές. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που είναι ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές.
Καπνίζοντας δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα κάποιος ξοδεύει πολλά περισσότερα.

S.P.: Μια σύγχρονη, νεοφυής επιχείρηση, προσπαθεί να προβάλει τα προϊόντα της και εκτός της τοπικής αγοράς, πώς λειτουργείτε εσείς;
Κ.Β.: Ο ευχαριστημένος πελάτης. Αυτό είναι καταρχήν, η πρώτη και καλύτερη προβολή σου.
Συγχρόνως, διαφημιζόμαστε ραδιοφωνικά, αλλά και σε ηλεκτρονική σελίδα πανελλαδικής εμβέλειας και βεβαίως σύντομα θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απ’ όπου θα μπορεί να εξυπηρετηθεί και να κάνει τις αγορές του, όποιος επιθυμεί από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

S.P.: Τι σχέση έχουν οι Σερραίοι με την ορειβασία, το κυνήγι και τη σκοποβολή; Που μπορεί κάποιος να ενημερωθεί σχετικά; Τι εξοπλισμό θα χρειαστεί;
Κ.Β.: Οι Σερραίοι έχουν πολύ καλή σχέση και με τους τρεις τομείς.
Υπάρχουν χιλιάδες κυνηγοί, πολλοί παλιοί σκοπευτές του συλλόγου Άρτεμις, αλλά το μεγαλύτερό μου στοίχημα είναι να υπάρξει φυτώριο σκοπευτών και αλλαγή της οπλοφοβικής νοοτροπίας των ανθρώπων. Επίσης στο ορειβατικό κομμάτι ο ΕΟΣ έχει πολλές περγαμηνές. Εμείς είμαστε ο χώρος που μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλα και να εξοπλιστεί πλήρως.

S.P.: Που είναι το νέο σας κατάστημα, πώς μπορούμε να σας βρούμε ηλεκτρονικά;
Κ.Β.: Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 172 και ηλεκτρονικά μπορούν να μας βρουν στο facebook VK GUNS και στο e-shop www.vkguns.gr που όπως είπα θα είναι σύντομα έτοιμο.

 

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Οι καθρέφτες στα ασανσέρ δεν είναι για selfies αλλά για αυτόν τον λόγο

Υπάρχει λόγος που είναι εκεί αλλά όχι για αυτόν που συνήθως χρησιμοποιούνται στις μέρες μας Θα έχετε παρατηρήσει ότι σε κάθε ασανσέρ υπάρχει συνήθως ένας...

Άνοια: Η υψηλή πίεση συμβάλλει στην ανάπτυξή της – Τι έδειξε έρευνα

Ερευνητές εντόπισαν περιοχές του εγκεφάλου που επηρεάζονται από την υψηλή πίεση και σχετίζονται με την άνοια. Πως δημιουργεί βλάβη στη λειτουργία του. Ερευνητές εντόπισαν για...

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Οι στημένες κατηγορίες για εσχάτη προδοσία και η συγκλονιστική απολογία του

Η απολογία του Γέρου του Μοριά που κάθε Έλληνας πρέπει να διαβάσει. Εσχάτη προδοσία Κολοκοτρώνη: Στις 20 Μαρτίου του 1834. Τότε ηταν που ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παραπέμφθηκε σε δίκη...

Αρκούδα… Γουίνι έφαγε 40 κιλά μέλι και κατέστρεψε 15 με 20 μελίσσια στο...

Eίχε να εμφανιστεί περισσότερα από 10 χρόνια Αρκούδα… Γουίνι έφαγε 40 κιλά μέλι και κατέστρεψε 15 με 20 μελίσσια στο όρος Πάικο - Eίχε να...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Σχέσεις: Πόσο γρήγορα παίρνουμε τον έλεγχο της ζωής μας μετά το χωρισμό

Η αντίληψη πως ο χωρισμός ισούται και με έναν μικρό θάνατο θα μπορούσε να ισχύει, η προσωπική όμως «ανάσταση» και η ανάκτηση του ελέγχου...

Τον «ξεσκέπασε» με μία ερώτηση η Νικολούλη: Ο δoλoφόνος 2 κοριτσιών που έπαιζε θέατρο και έψαχνε τα θύματά του στο «Τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» έχει δώσει λύσεις σε πολλές σκοτεινές υποθέσεις. Μία από αυτές ήταν και η δολοφονία δύο κοριτσιών από τη Μυτιλήνη το 2002.  Η...

6 λάθη που κάνετε καθημερινά και πώς θα τα διορθώσετε

Αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά λάθη που (κατά πάσα πιθανότητα) κάνετε καθημερινά και αυτοί οι καλύτεροι τρόποι για να τα διορθώσετε. Ακόμα μία...

Συνέχισε να διαβάζεις