Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Ετοιμάζεται ο βρεφικός στο Ροδολίβος – Ούτε καν αίτηση για τον βρεφικό Πρώτης!

Η είδηση πως το επόμενο διάστημα το κτίριο του παιδικού σταθμού Ροδολίβους θα υποβληθεί σε ριζικό «λίφτινγκ» δεν ξάφνιασε κανέναν, μιας και βγήκε στην διαύγεια η σύμβαση για την ανακαίνιση, επισκευή και διαμόρφωση του κτιρίου.


Μόνο που η είδηση δεν είναι αυτή


Η είδηση αφορά μεν τον βρεφικό του Ροδολίβους, καθώς πρέπει να αποκτήσει όλες αυτές τις εγκαταστάσεις που είναι απαραίτητες για να στεγαστεί ο βρεφικός στο κτίριο του παιδικού σταθμού Ροδολίβους.


Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο ο βρεφικός του Ροδολίβους, αλλά και αυτός της Πρώτης, που δεν χρειάζεται καν πέντε με έξη χιλιάδες ευρώ για να δημιουργηθεί


Χρειάζεται όλο και όλο μια απλή αίτηση στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για να μπει τόσο ο βρεφικός του Ροδολίβους όσο και αυτός της Πρώτης σε πρόγραμμα και να πάρει επιχορήγηση ποσού 50.000 ευρώ για την ίδρυση των βρεφικών σταθμών και στο ένα και στο άλλο χωριό.


Το ότι ο Δήμος Αμφίπολης ολιγώρησε και δεν έκανε την αίτηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι γνωστό, και καλά έγινε και πήρε παράταση το πρόγραμμα και είναι δυνατή μέχρι και το καλοκαίρι η δημιουργία των δύο βρεφικών σταθμών.


Το πως και γιατί αποφασίστηκε η δημιουργία μόνο ενός τμήματος και μάλιστα στο Ροδολίβος παρά την δέσμευση του Δημάρχου αλλά και του Πρόεδρου του Νομικού Προσώπου, κ. Βίτσιου, είναι εύκολο να το καταλάβουμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το δεχθούμε.

Έτοιμο κτίριο στην Πρώτη

vitsios-xrisafis


Και αυτό γιατί υπάρχει έτοιμο κτίριο 500 τ.μ., στην Πρώτη με πλήρως ανακαινισμένες υποδομές και με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και με προσωπικό που επαρκεί για την λειτουργία του.


Το να αναφέρω ποια είναι τα πρόσωπα που πήραν αυτήν την απόφαση και που συνεχίζουν να διοικούν το νομικό πρόσωπο του Δήμου το θεωρώ περιττό, μιας και υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου


Αλλά το να θέλουν να συνεχίσουν να κοροιδεύουν μια ολόκληρη κοινωνία αν μη τι άλλο το θεωρώ …απαράδεκτο!


Και πιστέψτε με


Όλοι αυτοί που παίρνουν τέτοιες άδικες αποφάσεις, θα έχουν και την ανάλογη αντιμετώπιση στις εκλογές


Που θέλουν δεν θέλουν θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο…

Έπεσε το τοιχίο στο ΔΑΚ Αχ. Καραμανλής στη Πρώτη!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version