26/04/2024
12.1 C
Serres

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μάνα στα 46»

0

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, πρόσφατος καλεσμένος ήταν η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε για πολλά θέματα που την απασχολούν, αλλά ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα της μητρότητας και στην εμπειρία της ως μητέρας της 5χρονης κόρης της.

Με μια ειλικρινή διάθεση, αποκάλυψε πώς η μητρότητα έχει επηρεάσει τη ζωή της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική της πορεία.

Μίλησε για τις χαρές και τις προκλήσεις που φέρνει η μητρότητα, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό και κάποιες από τις πιο τρυφερές στιγμές που έχει ζήσει με την κόρη της.

Βασιλική Ανδρίτσου: Τα όσα ανέφερε

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μπαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», είπε επίσης η Βασιλική Ανδρίτσου.

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε φτιάξει τη ζωή μας, οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

vasilikh andritsou mana1

Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι «ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά

Τάσος Χατζηβασιλείου για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή: «Ντροπή σε όσους κάνουν τη Βουλή χαμαιτυπείο»

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα

0

Σε βάρος του 50χρονου έχουν γίνει 11 καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του 50χρονου φύλακα μουσείου στη Νίσυρο που κατηγορείται ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό σε ένα 10χρονο αγόρι.

Σε βάρος του άνδρα έχουν γίνει 11 καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών.

Όπως είχε μεταδώσει η ΕΡΤ, οι γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε. Επίσης, σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα 10χρονου παιδιού ενώ οι γονείς των μαθητών οι οποίοι προχώρησαν και σε διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα Νισύρου, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Όλες οι καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Μετά τις καταγγελίες, ο 50χρονος που διετέλεσε και ως παράγοντας σε παιδική ποδοσφαιρική ομάδα, έχει παυθεί από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά

Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι «ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

Τάσος Χατζηβασιλείου για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή: «Ντροπή σε όσους κάνουν τη Βουλή χαμαιτυπείο»

Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι «ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

0

Όπως είπε άτομο από το περιβάλλον της, το μοντέλο… κυνηγάει την τύχη της σε Ευρώπη και Αμερική

Το ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ και του Τομ Μπρέιντι δεν είχε όπως φάνηκε ευτυχισμένο τέλος και το 37χρονο σούπερ μόντελ, ψάχνει ξανά τον έρωτα.

Όπως ανέφερε μάλιστα πηγή από το περιβάλλον της Σάικ στην Page Six, «η Ιρίνα έχει βγει στο κυνήγι και ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα».

Η ίδια πηγή δήλωσε πως το μοντέλο «αναζητάει τον έρωτα σε Ευρώπη και Αμερική και γενικά είναι… δύσκολα τα πράγματα, καθώς δεν έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών».

Η σχέση της Σάικ και του Μπρέιντι έγινε γνωστή προς το τέλος του περασμένου έτους, όμως δεν κράτησε πολύ. Το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε κάποιες φορές σε νυχτερινές εξόδους, ουδέποτε όμως προχώρησε ο δεσμός τους, σε κάτι πιο σοβαρό.

Άνθρωποι από το κοινό περιβάλλον του ζευγαριού, είχαν μιλήσει στα διεθνή πρακτορεία, τονίζοντας ότι το πολυσυζητημένο ειδύλλιο ανάμεσά τους «απλά ξεφούσκωσε»: «Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ.

irina saik meta xwrismo1

Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε. Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε».

irina saik meta xwrismo2

Η ίδια πηγή τόνισε τότε ότι η αιτία που χώρισαν, ήταν επειδή «και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή. Η Ιρίνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τομ». 

Άλλη πηγή ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. Απλά δεν τράβηξε».

Ξεσπά η Τάμτα: «Τα γαρύφαλλα που πετάτε στα μπουζούκια, στη χώρα μου τα ρίχνουμε στις κηδείες, αυτό βρήκατε;»

Απίθανος Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά με ιστορικό ρεκόρ!

Τάσος Χατζηβασιλείου για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή: «Ντροπή σε όσους κάνουν τη Βουλή χαμαιτυπείο»

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά

0

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Παρασκευής η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου,

η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Έλντα Πανοπούλου.

«”Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς» είπε η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια. «Είχα φτάσει 37 κιλά».

«Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου»

«Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο… Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο» περιέγραψε η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Βάλε και την ταλαιπωρία, τα σωληνάκια, με έθρεφαν με ασκούς, άλλαξα πόσες φορές αίμα».

«5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν ”πτώμα”, με το καπελάκι μου, κανονικά» είπε.

Όπως αποκάλυψε, ο γιατρός της είπε να μπει στο Ιπποκράτειο γιατί «πεθαίνει», αλλά επειδή ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του είπε «θα έρθω την άλλη μέρα, δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω», γιατί ήθελε να κάνει τραπέζι. Όπως κι έγινε.

Σοφία Βόσσου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι οικογένειά μου

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι οικογένειά μου. Δηλαδή, θα πω έχω το παιδί μου, τον κολλητό μου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σαν στενή οικογένεια.

Δεν ξέρω, για κάποιον λόγο οι άνθρωποι δεν τιμούν τη ζωή τους. Με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί την ψυχή σου, το σώμα σου, τα πάντα σου… Όταν ήσασταν μαζί ήταν καλός και μετά έγινε χάλια;

Δεν είχαμε εξάρσεις, άσχημα. Χωρίζω πολύ ωραία. Ζήσαμε δέκα υπέροχα χρόνια μαζί» είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν χωρίσαμε μετά από τη συνέντευξη με τον Μαστοράκη, έτσι το έβγαλαν» σημείωσε.

Σοφία Βόσσου για Έλντα Πανοπούλου: «Τα σπάσαμε»

Η τραγουδίστρια μίλησε, επίσης, για τη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου και πώς, τελικά διέκοψαν τη φιλία τους.

«Στο πρωινό που κάναμε με την Έλντα Πανοπούλου, στο ”Μεταξύ μας” κάναμε ένα ανατρεπτικό πρωινό.

Ήταν σπίτι, μπαινόβγαινε κόσμος και το είχαμε κάνει τελείως τσέτουλο! Δεν ήταν δηλαδή οι παρουσιάστριες οι σον σον που τους μιλάει ο αρχισυντάκτης από το αυτί. Πρώτα απ’ όλα εγώ δεν μπορούσα με τα ακουστικά με τίποτα.

Αυτό ήταν το 1994, τη χρονιά που βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν αρχικά η Πανοπούλου να είναι από εκεί, με την Πόπη Χατζηδημητρίου, τελικά βούλιαξε το θέμα αυτό και πήγε η Μενεγάκη».

«Την ίδια στιγμή μου λέει η Σακελλαρίου τότε πως ”έχει μείνει η Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να έρθει να παρουσιάσει ένα θεματάκι”.

”Τι λες, μωρή, ολόκληρη Πανοπούλου; Φέρ’ την να συμπαρουσιάσουμε με τη γυναίκα”, της είπα, και έτσι έγινε αυτό. Γίναμε τότε φίλες, αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε» περιέγραψε η Σοφία Βόσσου.

Όσο για το αν τα βρήκαν στη συνέχεια, απάντησε: «Νομίζω πως όταν κάτι σπάει, άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν. Δεν μπορείς να τα βρεις. Εντάξει, δεν είμαστε και σκοτωμένες».

Ξεσπά η Τάμτα: «Τα γαρύφαλλα που πετάτε στα μπουζούκια, στη χώρα μου τα ρίχνουμε στις κηδείες, αυτό βρήκατε;»

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Απίθανος Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά με ιστορικό ρεκόρ!

0

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, φτάνοντας παράλληλα σε ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία του αθλήματος.

Στις 21 Αυγούστου 2022, στη Γερμανία, ο Λευτέρης Πετρούνιας ισοφάρισε την επίδοση του Ούγγρου σπεσιαλίστα του πλάγιου ίππου Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος κατείχε το απόλυτο ρεκόρ των έξι τίτλων στο ίδιο όργανο (2005, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012).

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορίας του θεσμού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε τα 9 μετάλλια στη διοργάνωση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης μετά από σπουδαία εμφάνιση στον τελικό των κρίκων, και έφτασε τα εννέα μετάλλια στη διοργάνωση, εκ των οποίων 7 χρυσά και δύο χάλκινα.

Ο Έλληνας γυμναστής πέρασε με την καλύτερη επίδοση από τον προκριματικό (14,966 βαθμοί), στον τελικό συγκέντρωσε 15.000, ξεπερνώντας τον κύριο αντίπαλό του και περσινό πρωταθλητή Ευρώπης στην Αττάλεια, Αντέμ Ασίλ (Τουρκία), ο οποίος συγκέντρωσε 14,900 βαθμούς.

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και τον λόγο που το άλλαξε

Πέτυχε η προσπάθεια της ΟΕΒΕΣΣ να εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των τεχνικών επαγγελμάτων

50χρονος έκανε στpıπτiζ σε κοινή θέα στο κέντρο της Λάρισας

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του μπροστά σε δεκάδες θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς και εκείνος συμμορφώθηκε

Έσφιξαν οι… ζέστες στις πόλεις της Θεσσαλίας, όπου χρειάστηκε η κινητοποίηση της Αστυνομίας αργά τη νύχτα της Τετάρτης για να αντιμετωπιστούν προληπτικά δυο περιστατικά που είναι άγνωστο πώς θα εξελίσσονταν.

Το πρώτο από αυτά αφορούσε ένα δημόσιο… στριπτίζ που έγινε στο κέντρο της Λάρισας.

Η Άμεση Δράση δέχθηκε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα για έναν άνδρα που άρχισε να γδύνεται σε κοινή θέα στην πλατεία Ταχυδρομείου και αμέσως έσπευσε το πλήρωμα ενός περιπολικού που τον πρόλαβε λίγο πριν μείνει χωρίς ούτε… φύλλο συκής!

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του μπροστά σε δεκάδες θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς και εκείνος συμμορφώθηκε, με το περιστατικό να τελειώνει χωρίς την προσαγωγή του στο τμήμα.

Αλλά και στον Βόλο, οι περαστικοί ανησύχησαν όταν αντίκρισαν έναν ρακένδυτο άνδρα να κινείται ύποπτα κραδαίνοντας ένα… σκεπάρνι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο άγνωστος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που του πήραν το αιχμηρό εργαλείο και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου εξετάζεται τι σκοπούς είχε και αν χρειάζεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Ομόνοια: Κλέφτης-αίλουρος πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα για να αποφύγει τη σύλληψη [βίντεο]

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ξεσπά η Τάμτα: «Τα γαρύφαλλα που πετάτε στα μπουζούκια, στη χώρα μου τα ρίχνουμε στις κηδείες, αυτό βρήκατε;»

0

Μία… μακάβρια διαπίστωση έκανε η Τάμτα, η οποία μίλησε με τον Τάσο Μπιμπισίδη, καθώς βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του.

Η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τα… μπουζούκια και τις…κηδείες!

Όλα όσα είπε η Τάμτα: «Ήμουν σαν μια τουρίστρια που την έβαλαν στα βαθιά ελληνικά δεδομένα, ακόμη και τα λουλούδια στα μπουζούκια μου φαινόταν πολύ περίεργο.

Τα γαρύφαλλα που πετάνε στα μπουζούκια, στην Γεωργία σχεδόν αποκλειστικά χρησιμοποιούνται στις κηδείες.

Αυτό το λουλούδι βρήκαν να ρίχνουν;» αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια.

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Παραδέχθηκαν για πρώτη φορά την σχέση τους

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Παραδέχθηκαν για πρώτη φορά την σχέση τους

0

Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μίλησαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου, κατά την διάρκεια των προβών τους για το J2US.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποκάλυψαν ότι εκτός από ζευγάρι στο show, είναι και ζευγάρι στην ζωή.

Ο Γιώργος Αμούτζας αρχικά ανέφερε: «Μας έχει γίνει συνήθεια το J2US, όταν τελειώσει θα μας λείψει πολύ. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με το τραγούδι σαν κεντρικό επάγγελμα».

Στη συνέχεια η Τάνια Μπρεάζου είπε: «Είναι πάρα πολύ καλός μαθητής και θα τον πείσω εγώ να ασχοληθεί με το τραγούδι, γιατί έχει υπέροχη φωνή και πιστεύω πολύ σε εκείνον.

Ετοιμάζω κάποια τραγούδια, τώρα είμαι σε διαδικασία που είμαι στο studio και το καλοκαίρι θα είμαι σε περιοδεία με τον Νίκο Οικονομόπουλο».

Ερωτηθείς για το αν ετοιμάζεται το καλοκαίρι να το περάσει με την σύντροφό του, ο ηθοποιός απάντησε: «Η σύντροφός μου το καλοκαίρι δουλεύει, έχει περιοδεία με τον Νίκο Οικονομόπουλο».

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Αμούτζας επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νυφικό από τον προηγούμενο γάμο υπάρχει, μου κόστισε μόνο 20 ευρώ

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

«Λαζαράκια»: Εύκολη συνταγή για τα παραδοσιακά κουλουράκια

0

Τα «λαζαράκια» είναι κουλουράκια που ζύμωναν οι γυναίκες για την ψυχή του Λάζαρου.

Έχουν σχήμα ανθρώπου σπαργανωμένου, όπως ακριβώς παρουσιάζεται ο Λάζαρος στις εικόνες.

Αφού τα έπλαθαν, έβαζαν στη θέση των ματιών δυο γαρίφαλα, ενώ συνήθιζαν να φτιάχνουν τόσα λαζαράκια, όσα ήταν και τα παιδιά της κάθε οικογένειας.

Σύμφωνα με το έθιμο, όποιος δεν φτιάξει λαζαράκια, δεν θα χορτάσει ψωμί.

Υλικά Συνταγής

800 γραμμάρια περίπου αλεύρι

1/2 κούπα ζάχαρη

1/2 κούπα αγνό παρθένο ελαιόλαδο

σταφίδες

καρύδια χοντροκομμένα

γαρύφαλλα καρφάκια

2 φακελάκια μαγιά – 18 γραμμάρια

3 κουταλάκια του γλυκού κανέλλα

Εκτέλεση –Λαζαράκια

Ζυγίστε και μετρήστε όλα σας τα υλικά. Στη συνέχεια σε μία κούπα με χλιαρό νερό διαλύστε τη μαγιά. Σε ένα μεγάλο μπωλ βάλτε το αλεύρι και με το χέρι σας κάντε μία τρύπα στη μέση.

Εκεί μέσα ρίξτε τη ζάχαρη, το λάδι και τη μαγιά. Ζυμώστε με τα χέρια σας και αν χρειαστεί ρίξτε και λίγο νεράκι ακόμη.

Προσθέστε τις σταφίδες, τα καρύδια και την κανέλλα και ανακατέψτε τη ζύμη σας η οποία πρέπει να είναι σφιχτή και να μην κολλάει στα δάκτυλα.

Αφήστε την σε ζεστό μέρος περίπου μισή ώρα για να φουσκώσει.

Πασπαλίστε τον πάγκο εργασίας με λίγο αλεύρι και με τα χέρια σας πλάστε μικρά ψωμάκια σε σχήμα αυγού και μέγεθος όσο περίπου η παλάμη σας.

Φτιάξτε τους χεράκια και κολλήστε τα στο πλάι, για μάτια μπορείτε να βάλετε καρφάκια γαρύφαλλο και για στόμα σταφίδες.

Ακουμπήστε τα στη λαμαρίνα του φούρνου αφού έχετε στρώσει μία λαδόκολλα.

Τέλος ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 30΄λεπτά περίπου ώσπου να ροδίσουν και τα λαζαράκια σας είναι έτοιμα.

Συνταγή για νηστίσιμη καρμπονάρα

Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο σήμερα στο Σιδηρόκαστρο

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και τον λόγο που το άλλαξε

0

Η ηθοποιός εξήγησε ότι το άλλαξε αναγκαστικά

Η Έμα Στόουν έκανε μια αποκάλυψη για το πραγματικό της όνομα και την ιστορία πίσω από την κίνησή της να το αλλάξει.

Σε συνέντευξη που έδωσε από κοινού με τον τον συμπρωταγωνιστή της στο «Curse», Νέιθαν Φίλντερ, στο Hollywood Reporter, η ηθοποιός ανέφερε ότι το γενέθλιο όνομά της είναι το «Έμιλι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλντερ αναφέρθηκε επανειλημμένα στην Στόουν ως «Έμιλι» στη διάρκεια της συνέντευξης, με αποτέλεσμα άνθρωπος του περιοδικού να ρωτήσει αν κάποιος άλλος από τους συνεργάτες της στις ταινίες την προσφωνεί με τον ίδιο τρόπο.

Τότε, η Στόουν είπε: «Όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι το κάνουν».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι άλλαξε το όνομά της αναγκαστικά, επειδή μια άλλη ηθοποιός που ονομαζόταν Έμιλι Στόουν ήταν ήδη μέλος του SAG-AFTRA.

Όπως ανέφερε η 35χρονη μούσα του Γιώργου Λάνθιμου: «Τότε φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια. Για κάποιο λόγο, είπα, “Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Απλώς φώναξέ με Έμιλι”. Ο Νέιθαν με αποκαλεί Εμ, κάτι που είναι πιο εύκολο».

Η Ιρίνα Σάικ ψάχνει άνδρα σε δύο ηπείρους – Πρέπει να είναι όμορφος, διάσημος και πλούσιος

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη στάβλου ενώ έκαναν ιππασία στη σχολική εκδρομή

Το περιστατικό με θύματα τα δύο παιδιά σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας

Ιδιοκτήτης στάβλου σε περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία.

Το περιστατικό με θύματα τα δύο παιδιά σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα κορίτσια, ηλικίας 15 και 14 ετών, ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το σήμα της ΕΛΑΣ και μεταφέρει το newsit.gr, ο 59χρονος συνελήφθη καθώς «κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του».

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανήλικων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Νάουσας».

Είδε στον δρόμο την πρώην του και τη γρονθοκόπησε

Πέτυχε η προσπάθεια της ΟΕΒΕΣΣ να εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των τεχνικών επαγγελμάτων

Αργεντινή: Αυτή είναι η 60χρονη δικηγόρος που φιλοδοξεί να λάβει τον τίτλο της «Μις Υφήλιος»

0

Η 60χρονη δικηγόρος από την Αργεντινή Alejandra Rodriquez ευελπιστεί να γίνει η γηραιότερη νικήτρια του τίτλου της Μις Υφήλιος.

Η νέα Μις Μπουένος Άιρες έγινε δημοσιογράφος μετά το λύκειο, πριν σπουδάσει νομικά και γίνει νομική σύμβουλος σε νοσοκομείο.

Με εμφάνιση που εξακολουθεί να «καίει» καρδιές, η Alejandra αναφέρει σε κάθε ευκαιρία που της δίδεται ότι το μυστικό της εκθαμβωτικής της ομορφιάς και της άψογης σιλουέτας είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, η Alejandra Rodriquez στέφθηκε Miss Universe Μπουένος Άιρες την Τετάρτη (24/4).

Αν και η ηλικία της στο παρελθόν θα θεωρείτο απαγορευτική η διοργάνωση αποφάσισε πέρυσι ότι οι γυναίκες μεταξύ 18 και 73 ετών είχαν δικαίωμα να διαγωνιστούν ανεξάρτητα από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα.

Να υπογραμμισθεί πως μέχρι πρότινος γηραιότερη διαγωνιζόμενη που διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Υφήλιος και κέρδισε τον διαγωνισμό ήταν μια 28χρονη το 2022.

60xroni magio e vima

Όλες όσες έλαβαν τον τίτλο της Miss Universe 2024 μέχρι σήμερα

  • Σαουδική Αραβία: Rumy Al-Qahtani (27)
  • Κίνα: Jia Qi (23)
  • Γαλλία: Indira Ampiot (20)
  • Καζακστάν: Madina Almukhanova (23)
  • Κιργιστάν: Maya Turdalieva (25)
  • Μογγολία: Nominzul Zandangiin (19)
  • Νέα Ζηλανδία: Φράνκι Ράσελ (29)
  • Βενεζουέλα: Ileana del Carmen Márquez Pedroza (27)

«Το βασικό είναι να έχεις μια υγιεινή ζωή, να τρως καλά, να έχεις σωματική δραστηριότητα», είπε σε τοπικό μέσο.

«Φυσιολογική φροντίδα, τίποτα το εξαιρετικό, αλλά και λίγα “καλά γονίδια”», δήλωσε.

anaritisi 60xroni e vima
anartisi 60xroni 1 e vima

Η Rodriquez λέει ότι γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα, κυρίως περπατώντας και κάνοντας τζόκινγκ, «Δεν το πάω στα άκρα», λέει.

Η ακμαιότατη δικηγόρος κατάφερε να κερδίσει την τιάρα της Μις Υφήλιος Μπουένος Άιρες ανάμεσα σε άλλες 35 διαγωνιζόμενες, ενώ για πρώτη φορά τα καλλιστεία φαίνονταν να μην διακρίνουν με βάση την ηλικία, με συμμετοχές από 18 έως και 73 ετών.

Σοκ για 21χρονη: Πήρε καφέ από αεροδρόμιο γεμάτο… έντομα – Βρέθηκε στην εντατική

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νυφικό από τον προηγούμενο γάμο υπάρχει, μου κόστισε μόνο 20 ευρώ

0

Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έκανε δηλώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Είναι επιθετική η κατάσταση, αλλά θα ηρεμήσουμε πιστεύω. Η πρωινή εκπομπή θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ δουλειά, είναι πάρα πολύ δύσκολη, είναι μία άλλη συνθήκη και δεν είναι κάτι που το γνωρίζω.

Αυτή την στιγμή δεν θα μου άρεσα σαν εικόνα», εξήγησε στην αρχή η παρουσιάστρια.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είπε: «Δεν είμαι σίγουρη για γάμο. Με έχω δει σαν νύφη, οπότε δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να με φανταστώ. Προς το παρόν όχι δεν το έχω σαν εικόνα στο μυαλό μου. Το νυφικό από τον προηγούμενο γάμο υπάρχει, μου κόστισε μόνο 20 ευρώ!».

Μάνος Γαβράς: Πέρασα δυσκολίες στο εξωτερικό, κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο

Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο σήμερα στο Σιδηρόκαστρο

Μάνος Γαβράς: Πέρασα δυσκολίες στο εξωτερικό, κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο

0

Είχα δυσκολευτεί πολύ οικονομικά, είπε ο ηθοποιός

O Μάνος Γαβράς μίλησε για τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε, όσο βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει.

«Το πιο άβολο που μου έχει συμβεί είναι να κάνω ερωτική σκηνή με κολλητή μου και έπρεπε να φιλιόμαστε. Τις αντιμετωπίζω σαν οποιαδήποτε άλλη σκηνή.

Έχω κάνει ερωτικές σκηνές, αλλά δεν μου αρέσουν ούτε να τις κάνω, ούτε να τις βλέπω. Καμιά φορά όταν σε σειρά ή ταινία, έχει ερωτική σκηνή, το βάζω στο fast forward», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς κατάφερε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που του έτυχαν.

«Είχα δυσκολευτεί πολύ οικονομικά, μια περίοδο που ήμουν στο εξωτερικό κι αναγκάστηκα να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο στο γυμναστήριο», περιγράφει.

Διαζύγιο «βόμβα» για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο – Η κοινή ανακοίνωση

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Σοφία Μπους: Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω

0

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε coming out, μίλησε για όλα όσα αισθάνεται και μοιράστηκε το βίωμά της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σοφία Μπους έκανε coming out, αυτοπροσδιορίζεται ως queer και δηλώνει: «Επιτέλους, νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω».

«Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να εξηγήσω πόσο βαθύ είναι αυτό. Νιώθω σαν να φορούσα ένα βαρύ γιλέκο για ποιος ξέρει πόσο καιρό.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ ήταν μέχρι που τελικά το άφησα κάτω.

Αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό – αλλά νομίζω ότι θα το αντιληφθούν άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε διαδικασία ανάρρωσης από τραύμα – αλλά, παίρνω ξανά βαθιές ανάσες.

Νιώθω ο εαυτός μου. Μπορώ να νιώσω ο εαυτός μου, τώρα. Αυτό με κάνει να θέλω να κλάψω και να γελάσω ταυτόχρονα«, γράφει η ίδια η Σοφία Μπους σε πρώτο πρόσωπο στο περιοδικό Glamour.

«Μισώ κάπως την ιδέα ότι πρέπει να κάνουμε coming out εν έτει 2024. Αλλά γνωρίζω βαθιά ότι κάνουμε αυτή τη συζήτηση σε ένα χρόνο που βλέπουμε τις πιο βάναυσες επιθέσεις στην κοινότητα LGBTQI+ στη σύγχρονη ιστορία.

Υπήρχαν περισσότερα από 500 νομοσχέδια κατά της LGBTQI+ που προτάθηκαν στα νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ το 2023, οπότε για αυτόν τον λόγο θέλω να δώσω στην πράξη αυτή τον σεβασμό και την τιμή που της αξίζει.

Έχω βιώσει τόση ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη στην queer κοινότητα, ως σύμμαχό μου σε όλη μου τη ζωή, που, καθώς βρήκα τον εαυτό μου, ένιωθα ήδη ότι η κοινότητα αυτή ήταν το σπίτι μου.

Νομίζω ότι πάντα ήξερα ότι η σεξουαλικότητά μου ανήκει σε ένα φάσμα. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι η λέξη που την καθορίζει καλύτερα είναι η λέξη ‘queer’.

Δεν μπορώ να το πω χωρίς να χαμογελάσω, στην πραγματικότητα. Και αυτό είναι πολύ υπέροχο», επισημαίνει η Σοφία Μπους.

Με ένα πολύ μεγάλο κείμενο, η ηθοποιός μιλάει για τον γάμο της και το πώς αισθανόταν η ίδια ενώ ήταν παντρεμένη με έναν άντρα, πώς περιόριζε τον εαυτό της και συμβιβαζόταν με όσα είχε μάθει πως πρέπει να κάνει, ενώ εξηγεί και το πώς η απόκτηση ενός παιδιού ήταν συναισθηματικά επίπονη για την ίδια.

«Όλοι όσοι έχουν σημασία για μένα ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι όχι», γράφει η Μπους, επισημαίνοντας πως δεν θα αφιερώσει την ενέργειά της απαντώντας και δίνοντας εξηγήσεις σε ανώνυμα τρολ του διαδικτύου: «Θα ξοδέψω τον πολύτιμο χρόνο μου κάνοντας πράγματα που αγαπώ».

Η Σοφία Μπους αναφέρεται και στη σχέση της με την Άσλιν Χάρις, λέγοντας πως νιώθει «δέος για την αμείλικτη ακεραιότητά της.

Ο τρόπος με τον οποίο δίνει προτεραιότητα και επικεντρώνεται στα παιδιά της, όχι μόνο στη ζωή της αλλά στον πυρήνα της ύπαρξής της, κόβει την ανάσα.

Το να την ερωτεύομαι έχει επουλώσει μερικές από τις παιδικές μου πληγές και με έχει φέρει πολύ πιο κοντά στη μητέρα μου.

Βλέποντας την Άσλιν να επιλέγει όχι απλώς να επιβιώσει, αλλά να ευτυχήσει, γιατί τα μωρά της ήταν το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ να κάνει μια φίλη. Και τώρα την αγαπώ. Πόσο τυχερή είμαι»;

Η Ιρίνα Σάικ ψάχνει άνδρα σε δύο ηπείρους – Πρέπει να είναι όμορφος, διάσημος και πλούσιος

Overdrive Lap Battle στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Η Ιρίνα Σάικ ψάχνει άνδρα σε δύο ηπείρους – Πρέπει να είναι όμορφος, διάσημος και πλούσιος

0

«Είναι δύσκολα τα πράγματα», δήλωσε κοντινό της πρόσωπο

H Ιρίνα Σάικ αναζητά ένα νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό με τον Τομ Μπρέιντι,

με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το μοντέλο ψάχνει έναν όμορφο διάσημο που θα διαθέτει και «γερό» πορτοφόλι.

Άτομο από το στενό της περιβάλλον μίλησε στην Page Six και δήλωσε πως «η Ιρίνα έχει βγει στο κυνήγι και ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν διαθέτει τις απαραίτητες γνωριμίες, με αποτέλεσμα να αναζητά τον έρωτα τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη.

«Αναζητάει τον έρωτα σε Ευρώπη και Αμερική και γενικά είναι δύσκολα τα πράγματα, καθώς δεν έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ιρίνα Σάικ είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Τομ Μπρέιντι, όμως το ειδύλιο γρήγορα ξεφούσκωσε.

«Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ. Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε.

Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε», είχαν δηλώσει κοντινά της άτομα.

Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξή μου να έρθω να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα

Πέτυχε η προσπάθεια της ΟΕΒΕΣΣ να εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των τεχνικών επαγγελμάτων

Διαζύγιο «βόμβα» για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο – Η κοινή ανακοίνωση

0

Μετά από έξι χρόνια γάμου

Χωρίζουν οι δρόμοι για την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου και τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών, του Μάξιμου και της Σιέννας.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη.

Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου»

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα θαύμα σε μετωπική σύγκρουση, είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι»

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξή μου να έρθω να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα

0

Κάθε φορά που έρχομαι συγκινούμαι, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τη συμμετοχή του στην τελετή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας.

Ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντεο από τη στιγμή που άναψε την ολυμπιακή φλόγα, στο Instagram.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο παρουσιαστής που ζει μόνιμα στη Γαλλία, εξέφρασε ξανά την αγάπη του για την Ελλάδα.

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ συγκινητική που βρισκόμαστε στο Καλλιμάρμαρο, γιατί εδώ είναι που ξεκίνησαν οι ολυμπιακοί αγώνες, είναι ένα συνονθύλευμα πολιτισμών και χαίρομαι που εγώ ως Έλληνας της Γαλλίας γεννημένος εκεί, αλλά με όλο το DNA μου εδώ, μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια».

Στην πορεία, ο παρουσιαστής μίλησε για τα συναισθήματα που έχει, κάθε φορά που επιστρέφει στην πατρίδα του. Ειδικότερα, δήλωσε: «Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, διότι δεν ξέρω, έχει ένα φως, έχει μια ενέργεια, τόσα στοιχεία που κουβαλάω κι εγώ μέσα μου, στην ψυχή μου, πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να ζήσει κάποια στιγμή μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε: «Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει η προϋπόθεση να έχω φύγει από την Ελλάδα.

Εγώ την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ, την κουβαλάω μέσα μου σαν πυξίδα.

Αυτό το πήγαινε-έλα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας που έχω, μέσα μου με γεμίζει. Θα ήθελα λίγο περισσότερο Ελλάδα αλλά έχω υποχρεώσεις. Δεν ξέρω μπορεί στη σύνταξή μου».

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα θαύμα σε μετωπική σύγκρουση, είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι»

Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο σήμερα στο Σιδηρόκαστρο

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα θαύμα σε μετωπική σύγκρουση, είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι»

0

«Τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκα στο «Εξπρές Σάμινα»

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε μία συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει θαύματα, περιγράφοντας ένα τροχαίο που βίωσε.

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής που έριξε πρόωρα αυλαία, ότι μετά από μετωπική σύγκρουση, είδε έναν ρασοφόρο να τον τραβάει έξω από το αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε: «Έζησα από θαύμα σε μετωπική σύγκρουση με τον θείο μου θυμάμαι μια σκηνή.

Εγώ ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι έξω από το αυτοκίνητο. Άνοιξα τα μάτια και ήμουν έξω από το αυτοκίνητο, που ήταν στο αντίθετο ρεύμα».

Στην πορεία, ανέφερε ακόμη μια παρόμοια περίπτωση, όταν γλίτωσε από το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα που βυθίστηκε το 2000, τη μέρα που ο ίδιος είχε αποφασίσει να πάει ταξίδι με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός είπε: «Την ώρα που πηγαίναμε να μπούμε στο πλοίο, χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω, ήταν η αδελφή μου η ηγουμένη.

Μου είπε όντας σε “έκσταση”, “μην πας, κλαυθμός και οδυρμός, οι μάνες κλαίνε τα παιδιά τους!“.

Παγώνω, τραβάω χειρόφρενο και κάνω όπισθεν, ήμουν στο καταπέλτη του πλοίου και γυρίζω.

Τρελάθηκε η γυναίκα μου. Κόντευα να χωρίσω εκείνο το βράδυ. Το άλλο πρωί έμαθα για το ναυάγιο. Εάν ήμουν μέσα, ποιον θα έσωνα; Εμένα, τη γυναίκα μου ή τα 3 μικρά παιδιά μου;».

Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκαλύπτει τον λόγο που φοράει πάντα μαύρα ρούχα

Το Σάββατο στη Μονή Λαζαριστών με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Χρήστος Βασιλόπουλος: Πλέον είμαι μόνο σε μία εφαρμογή γνωριμιών

0

Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά και αποκάλυψε, ότι έχει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών.

Σε συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός είπε σχετικά με αυτό, ότι είναι ανοιχτός σε νέο έρωτα και τόνισε ότι το σεξ παίζει ίσως τον σημαντικότερο ρόλο σε μια σχέση.

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Σήμερα έχω μόνο τον έρωτα για τον γιο μου.

Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα, αλλά δεν τον κυνηγάω κιόλας. Δεν είμαι πια σε εφαρμογές γνωριμιών, μόνο σε μία στο εξωτερικό.

Το σεξ παίζει ίσως τον βασικότερο ρόλο σε μία σχέση, αν δεν υπάρχει επαφή δεν νομίζω ότι υπάρχει μέλλον, δεν έχει ηλικία. Συντροφικότητα για μένα σημαίνει ότι σε μία δύσκολη στιγμή ότι έχεις ανάγκη θα στο δώσω».

Όσο για τον γιο του, ο ηθοποιός σχολίασε: «Η πατρότητα είναι το Όσκαρ της ζωής μου, είναι ένας ρόλος που πάντα ονειρευόμουν.

Υποφέρω λίγο που είμαι μακριά από τον γιο μου. Μέχρι τα 25 δεν είχα κάνει τηλεόραση. Όσα κάστινγκ είχα κάνει για τηλεόραση, δεν έπαιρνα ποτέ τον ρόλο.

Ήταν να πάω ταξίδι στη Σουηδία και τελικά πήρα τον ρόλο για καθημερινή σειρά» και στην πορεία δήλωσε ότι: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις για σίριαλ, προτεραιότητα έχει όμως ο γιος μου.

Προτεραιότητα έμενα και της πρώην συζύγου μου, είναι το παιδί. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος».

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε 5 δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών

Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο σήμερα στο Σιδηρόκαστρο

vasilikh andritsou mana

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη...

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, πρόσφατος καλεσμένος ήταν η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε για πολλά θέματα...
nisyros syllhpshs axaiofylakas

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα

Σε βάρος του 50χρονου έχουν γίνει 11 καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του 50χρονου...
irina saik meta xwrismo

Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι...

Όπως είπε άτομο από το περιβάλλον της, το μοντέλο... κυνηγάει την τύχη της σε Ευρώπη και Αμερική Το ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ και του Τομ Μπρέιντι δεν είχε όπως φάνηκε...
sofia vossou e vima

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν...

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Παρασκευής η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το...
petrounias e vima

Απίθανος Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά με ιστορικό ρεκόρ!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, φτάνοντας παράλληλα σε ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία του αθλήματος. Στις 21 Αυγούστου 2022, στη Γερμανία, ο Λευτέρης Πετρούνιας...
astinomia e vima

50χρονος έκανε στpıπτiζ σε κοινή θέα στο κέντρο της Λάρισας

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του μπροστά σε δεκάδες θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς...
tamta e vima

Ξεσπά η Τάμτα: «Τα γαρύφαλλα που πετάτε στα μπουζούκια, στη χώρα...

Μία… μακάβρια διαπίστωση έκανε η Τάμτα, η οποία μίλησε με τον Τάσο Μπιμπισίδη, καθώς βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του. Η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια ιδιαίτερη...
amoutzas breazou e vima

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Παραδέχθηκαν για πρώτη φορά την σχέση...

Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μίλησαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου, κατά την διάρκεια των προβών τους για το J2US. Ο...
lazarakia e vima

«Λαζαράκια»: Εύκολη συνταγή για τα παραδοσιακά κουλουράκια

Τα «λαζαράκια» είναι κουλουράκια που ζύμωναν οι γυναίκες για την ψυχή του Λάζαρου. Έχουν σχήμα ανθρώπου σπαργανωμένου, όπως ακριβώς παρουσιάζεται ο Λάζαρος στις εικόνες. Αφού τα...
emma stoone e vima

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα και τον λόγο...

Η ηθοποιός εξήγησε ότι το άλλαξε αναγκαστικά Η Έμα Στόουν έκανε μια αποκάλυψη για το πραγματικό της όνομα και την ιστορία πίσω από την κίνησή...
endioikogeneiakh via peristatika

Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη στάβλου ενώ έκαναν ιππασία...

Το περιστατικό με θύματα τα δύο παιδιά σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας Ιδιοκτήτης στάβλου σε περιοχή της...
60xroni e vima

Αργεντινή: Αυτή είναι η 60χρονη δικηγόρος που φιλοδοξεί να λάβει τον...

Η 60χρονη δικηγόρος από την Αργεντινή Alejandra Rodriquez ευελπιστεί να γίνει η γηραιότερη νικήτρια του τίτλου της Μις Υφήλιος. Η νέα Μις Μπουένος Άιρες έγινε...
iliana papageorgiou e vima

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νυφικό από τον προηγούμενο γάμο υπάρχει, μου κόστισε...

Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έκανε δηλώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. «Είναι επιθετική...
manos gavras e vima

Μάνος Γαβράς: Πέρασα δυσκολίες στο εξωτερικό, κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα...

Είχα δυσκολευτεί πολύ οικονομικά, είπε ο ηθοποιός O Μάνος Γαβράς μίλησε για τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε, όσο βρισκόταν στο εξωτερικό. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega...
sofia bush e vima

Σοφία Μπους: Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκανε coming out, μίλησε για όλα όσα αισθάνεται και μοιράστηκε το βίωμά της Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σοφία Μπους έκανε coming out, αυτοπροσδιορίζεται...
irina shayk e vima

Η Ιρίνα Σάικ ψάχνει άνδρα σε δύο ηπείρους – Πρέπει να...

«Είναι δύσκολα τα πράγματα», δήλωσε κοντινό της πρόσωπο H Ιρίνα Σάικ αναζητά ένα νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό με τον Τομ Μπρέιντι, με πληροφορίες να...
oikonomakou mixopoulos e vima

Διαζύγιο «βόμβα» για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο – Η κοινή...

Μετά από έξι χρόνια γάμου Χωρίζουν οι δρόμοι για την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου και τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και...
nikos aliagas e vima

Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξή μου να έρθω να μείνω μόνιμα...

Κάθε φορά που έρχομαι συγκινούμαι, πρόσθεσε ο παρουσιαστής Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τη συμμετοχή του στην τελετή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας. Ο...
petros ksekoukis e vima

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα θαύμα σε μετωπική σύγκρουση, είδα έναν ρασοφόρο να...

«Τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκα στο «Εξπρές Σάμινα» Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε μία συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και εξομολογήθηκε πως έχει...
christos vasilopoulos e vima

Χρήστος Βασιλόπουλος: Πλέον είμαι μόνο σε μία εφαρμογή γνωριμιών

Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα, δήλωσε ο ηθοποιός Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά και αποκάλυψε, ότι έχει προφίλ σε...

Δείτε επίσης