30/04/2024
17.6 C
Serres

Λίμπιντο: Οι παράγοντες που την επηρεάζουν σε κάθε δεκαετία της ζωής – Ο ρόλος των ορμονών

0

Σε ποια ηλικία η διάθεση για σεξ βρίσκεται στα ύψη και σε ποια βυθίζεται στα τάρταρα; Μην βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε παρακάτω 

Τι είναι αυτό τελικά που επηρεάζει τη σεξουαλική επιθυμία; Από την εφηβεία ή τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης μέχρι τα γεράματα οι ορμές μας χτυπούν την πόρτα με διαφορετικό τρόπο και συχνότητα.

Τα οιστρογόνα, η τεστοστερόνη και η προγεστερόνη είναι οι ορμόνες που παίζουν κρίσιμους ρόλους στην εφηβεία, τη γονιμότητα και τη σεξουαλική ορμή.

Έρευνες βέβαια έχουν αποδείξει ότι ακόμα και στη μέση ηλικία οι ηλικιωμένοι παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί. Παρόλα αυτά, αν και οι ορμόνες παίζουν ρόλο, δεν είναι πάντα σαφές πόσο μεγάλη είναι η διαφορά.

Πώς επηρεάζουν οι ορμόνες τη σεξουαλική ζωή σε κάθε ηλικία 

Στα 20

Όταν οι άντρες διανύουν τη δεκαετία των 20 τους χρόνων, η τεστοστερόνη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, το ίδιο και η σεξουαλική επιθυμία ως αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι και μια περίοδος που εντείνεται το άγχος λόγω της απειρίας στο σεξ. Αυτό μπορεί να αποτελεί μέρος του λόγου για τον οποίο το 8%, και πιθανώς περισσότεροι, των ανδρών στα 20 τους αναφέρουν στυτική δυσλειτουργία.

Από την άλλη, οι γυναίκες μέχρι τα 30 τους έτη βρίσκονται στην πιο γόνιμη περίοδο. Παρόλα αυτά, η γυναικεία επιθυμία δεν βρίσκεται στο απόγειό της, καθώς αυξάνεται ακριβώς όταν η γονιμότητα αρχίζει να μειώνεται προς το τέλος της δεκαετίας των 20, χωρίς να είναι σαφής ο λόγος, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Στα 30 και τα 40

Στην επόμενη δεκαετία των 30 αλλά και των 40, αρκετοί άντρες εξακολουθούν να έχουν έντονη σεξουαλική ορμή, παρότι η τεστοστερόνη αρχίζει να μειώνεται αργά γύρω στην ηλικία των 35 ετών. Συνήθως μειώνεται κατά περίπου 1% ετησίως, αλλά μπορεί να είναι ταχύτερη για ορισμένους άνδρες. Επιπλέον, για πολλούς άνδρες, το άγχος της εργασίας, της οικογένειας και άλλων υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει το ενδιαφέρον για το σεξ.

Για τις γυναίκες, αυτές οι δεκαετίες ισοδυναμούν με μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή. Μια μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες μεταξύ 27 και 45 ετών είχαν πιο συχνές και πιο έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις από ό,τι οι νεότερες ή οι μεγαλύτερες γυναίκες. Επίσης, έκαναν περισσότερο σεξ και ήταν πιο πιθανό να το κάνουν νωρίτερα σε μια σχέση.

Στα 50

Στη μέση ηλικία, η στυτική δυσλειτουργία γίνεται όλο και συχνότερη, ενώ και οι στύσεις δεν είναι το ίδιο σταθερές.

Αλλά δεν είναι η ίδια η ηλικία που προκαλεί το πρόβλημα όσο τα προβλήματα υγείας που γίνονται πιο συχνά με την ηλικία, όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης, η υψηλή χοληστερόλη και η παχυσαρκία, καθώς και τα φάρμακα που τα αντιμετωπίζουν.

Αν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης μειώνονται με την ηλικία, οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς αυτό επηρεάζει τη σεξουαλική ορμή.

Στις γυναίκες, το σύνδρομο της άδειας φωλιάς, ή η μικρότερη ανησυχία για την εγκυμοσύνη μπορεί να κάνει ορισμένες γυναίκες να ενδιαφέρονται περισσότερο για το σεξ.

Όμως, η εμμηνόπαυση στέκεται εμπόδιο κάποιες φορές και τα επίπεδα οιστρογόνων πέφτουν, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη λίμπιντο και να οδηγήσει σε κολπική ξηρότητα. Οι εξάψεις, το άγχος, η αύξηση του βάρους και τα προβλήματα ύπνου μπορεί επίσης να σας οδηγήσουν σε λιγότερη διάθεση.

Σε κάθε ηλικία και σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός σας μπορεί να σας κατευθύνει σε ζητήματα σεξουαλικής λειτουργίας. Με τον ίδιο τρόπο, βοηθά και η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι, για να μη χαθεί το ενδιαφέρον με τα χρόνια.

«Αυτή η άσκηση σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας»

Πέντε παράδοξα «κόκκινα σημαιάκια» που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα κρατήσει

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης στη περιοχή της Αμφίπολης

Πέντε παράδοξα «κόκκινα σημαιάκια» που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα κρατήσει

0

Κανείς δεν ισχυρίζεται πως οι σχέσεις είναι εύκολες. Ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία και τις οικονομικές δυσκολίες να αυξάνονται, φαίνεται πως τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο.

Όλοι γνωρίζουμε ένα ζευγάρι, του οποίου η σχέση αντιλαμβανόμαστε εξ αρχής πως δεν θα έχει διάρκεια, με τους εμπλεκόμενους να το αρνούνται και να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή – φτάνουν ακόμη και στον γάμο.

Και ορισμένες φορές καταρρίπτουν τις πιθανότητες και αποδεικνύουν πως έπρεπε να μείνουν μαζί. Άλλες (τις περισσότερες) είναι ξεκάθαρο πως θα καταλήγξουν σε χωρισμό και διαζύγιο. Διαβάστε παρακάτω τα πέντε πιο απρόσμενα «κόκκινα σημαιάκια», που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια, ακόμα και πριν την τελετή.

Παντρεύεστε πολύ νέοι ή μετά τα 35

Οι εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες αν ένα ζευγάρι είναι πολύ νέο ή έχει ξεπεράσει τα 34 έτη, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας για τον γάμο του είναι ελάχιστες .

Όπως τονίζουν οι επιστήμονες «αν παντρευτείς σε πολύ μικρή ηλικία υποτιμάς (έπειτα από λίγο τον σύντροφό σου) ενώ σε μεγαλύτερη είναι πολύ δύσκολο να δεθείς με τον άλλο».

 Επιπλέον, υπάρχουν επιστημονικές αναφορές που λένε πως για κάθε χρόνο που περιμένουμε να παντρευτούμε μετά τα 32, οι πιθανότητες διαζυγίου αυξάνονται κατά 5%.

Είστε απαισιόδοξοι

Είτε ως ζευγάρι είτε ως ξεχωριστά άτομα. Φαίνεται πως η χαρούμενη οπτική απέναντι στη ζωή είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία ενός γάμου. Μια μελέτη, μάλιστα, συνέδεσε τα χαμόγελα στις παιδικές φωτογραφίες των αγοριών με το πόσο ευτυχισμένος και επιτυχημένος θα είναι ο γάμος τους.

Σύμφωνα με αυτή, τα αγόρια που δεν χαμογελούσαν ως παιδιά στις φωτογραφίες τους είχαν 500 πιθανότητες παραπάνω από εκείνα που χαμογελούσαν για διαζύγιο.

Η τεστοστερόνη ξεχειλίζει

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα στοιχεία που θέλουν την τεστοστερόνη να αποτελεί ελκυστικό χαρακτηριστικό στους άντρες. Σύμφωνα με έρευνα τα υψηλά επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης συνδέονται με υψηλά ποσοστά διαζυγίων.

Ένας εκ των δύο καπνίζει

Και να που το κάπνισμα δεν κάνει κακό μόνο στη σωματική υγεία του καπνιστή, αλλά και στις σχέσεις του. Κι όμως, υπάρχει έρευνα που λέει πως λιγότερο πιθανό είναι να χωρίσουν τα ζευγάρια που δεν καπνίζουν καθόλου ή εκείνα που και τα δύο μέλη καπνίζουν.

Όταν στη σχέση ο ένας καπνίζει και ο άλλος όχι, τότε αυτό είναι σοβαρή ένδειξη για την εξέλιξη του γάμου, καθώς καταδεικνύει διαφορές στον τρόπο ζωής.

Η νύφη είχε πολλές αμφιβολίες πριν τον γάμο

Είτε το πιστεύετε είτε όχι αν ένας άντρας έχει αφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του, αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Αντίθετα, αν η γυναίκα νιώθει μεγάλο άγχος και αβεβαιότητα για τον γάμο της, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο “The Journal of American Psychology” το άγχος πριν τον γάμο (από την πλευρά της νύφης) αύξανε στο διπλάσιο τις πιθανότητες για διαζύγιο.

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, περήφανος και χαρούμενος»

«Αυτή η άσκηση σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας»

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης στη περιοχή της Αμφίπολης

«Αυτή η άσκηση σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας»

0

Το βίντεο ενός πλαστικού χειρουργού που έγινε viral.

Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ένας πλαστικός χειρουργός στο TikTok και το βίντεό του έγινε, εύλογα, viral. Ο Dr. Gerald Imber ξεκίνησε λέγοντας ότι «οι μισοί ασθενείς μου με αγαπούν γι’ αυτό και οι άλλοι μισοί με μισούν».

Στη συνέχεια ο γιατρός μίλησε για την άσκηση που πιστεύει ότι μάς κάνει να δείχνουμε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας: το τρέξιμο, όταν τουλάχιστον η προπόνηση είναι πολύ εντατική.

Όπως πρόσθεσε, όταν προπονούμαστε για μεγάλες αποστάσεις και συστηματικά, τα σημάδια της ηλικίας αρχίζουν να φαίνονται πιο έντονα στο πρόσωπό μας αλλά και το μυοσκελετικό σύστημά μας επιβαρύνεται, όπως τα γόνατα και η πλάτη.

Φυσικά, ο γιατρός έσπευσε να διευκρινίσει ότι η άσκηση μέτριας έντασης και συχνότητας έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία: «Η ήπια και μέτρια αεροβική είναι ο ιδανικός τρόπος να γυμναστείτε».

Ένας συνάδελφός του, ο οποίος επίσης ασχολείται με το τρίαθλο, o Dr. Kiya Movassaghi, εξήγησε ότι τα σημάδια της γήρανσης συνδέονται με την απώλεια λίπους αλλά και την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

«Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν επίσης οι κηπουροί, οι σκιέρ, οι εργάτες στον κατασκευαστικό τομέα, οι σέρφερ, οι ιστιοπλόοι, οι ποδηλάτες, οι τενίστες και οι γκόλφερ. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, και η έκθεση στις ακτινοβολίες UV επιταχύνει αυτή τη διαδικασία».

Διχάζει το διαδίκτυο ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Χώρισα την 22χρονη κοπέλα μου επειδή είμαι πoλυγαμικός»

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, περήφανος και χαρούμενος»

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης στη περιοχή της Αμφίπολης

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, περήφανος και χαρούμενος»

0

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου…», είπε ο τραγουδιστής

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου…», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Περρής «βγάζει την πανοπλία του», καθώς έκανε λόγο ανοικτά σε συνέντευξή του για το γεγονός πως είναι ομοφυλόφιλος. Η αναφορά στην… πανοπλία δεν γίνεται τυχαία μιας και το καινούριο άλμπουμ του 38χρονου τραγουδιστή τιτλοφορείται «No Armor».

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο διεθνές μέσο ανέφερε ότι «δεν πιστεύω πως αυτό είναι coming out γιατί ουσιαστικά, ποτέ δεν… κρύφτηκα στη ντουλάπα» προσθέτοντας ότι: «ποτέ δεν κρύφτηκα στη ζωή μου, πάντα ζούσα έτσι ακριβώς όπως ηθέλα, απλά δεν είχα βρει το κουράγιο να μιλήσω για αυτό δημόσια.

Νιώθω ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ και το κάνω πλέον».

Στο «people.com» δήλωσε επίσης: «Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.

Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό…

Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: ”Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου”.

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής.

Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο.

Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου βελτιώθηκε, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να μιλήσουν για αυτό», λέει ο 38χρονος και προσθέτει: «Ακόμα και σήμερα, να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αιτία θανάτου σε πολλά μέρη του κόσμου. Ως καλλιτέχνης, ως δημόσιο πρόσωπο το θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω τον κόσμο να μιλήσει για αυτό».

Τέλος, ο Γιώργος Περρής μίλησε για το πρόσωπο που τον ενέπνευσε. Ο λόγος για τον Τζορτζ Μάικλ. «Η πρώτη μου εμπειρία με μια δημόσια φιγούρα που μιλάει ανοικτά για τις προτιμήσεις του ήταν ο Τζορτζ Μάικλ.

Ήμουν 15 χρονών όταν το αποκάλυψε και για εμένα ήταν σαν λύτρωση γιατί ως τότε δεν πίστευα πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας μεγάλος σταρ, πολύ ταλαντούχος, απίστευτος καλλιτέχνης, πανέμορφος άνδρας, είπε πως είναι γκέι και ζούσε μια κανονική ζωή».

Μιλώντας για τον εαυτό του, ο τραγουδιστής με πάνω από 160 εκατομμύρια streams δήλωσε: «Μου πήρε αρκετό καιρό να το αποδεχτώ». Παρότι αποκάλυψε στους φίλους του τις προτιμήσεις του στην εφηβεία, στους γονείς του το είπε αφότου πέρασε τα 20. «Όλοι το αποδέχθηκαν», σχολίασε σχετικά.

Πανταζής: «Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Διχάζει το διαδίκτυο ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Χώρισα την 22χρονη κοπέλα μου επειδή είμαι πoλυγαμικός»

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Διχάζει το διαδίκτυο ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Χώρισα την 22χρονη κοπέλα μου επειδή είμαι πoλυγαμικός»

0

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος τα τελευταία χρόνια εισβάλλει στα σπίτια μας ως Χαμπέας, μέσα από τη σειρά «Το σόι σου».

Ειλικρινής, αυθόρμητος, αφοπλιστικός, χειμαρρώδης, με χιούμορ και ατάκα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε για την κατά αρκετά χρόνια νεότερη σύντροφό του. Πόσα χρόνια είναι τελικά μεγαλύτερος της; Πρόκειται να παντρευτεί σύντομα;

«Έχουμε χωρίσει από τον Φλεβάρη με την κοπέλα αυτή που ήταν 22 χρονών. Εδώ λοιπόν θέλω να υπερασπιστώ την ανώνυμη 22άρα, γιατί διάφοροι πανελίστες από ότι μου είπαν, σχολίασαν: «Τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος στην ηλικία μου με ένα παιδί 22 χρονών».

Έχω να πω λοιπόν ότι 22 χρονών είναι γυναίκες, άλλες είναι βασίλισσες, άλλες κάνουν διεθνή καριέρα σε βιομηχανίες και είναι σταρ και υποτιμάμε μια ηλικία που είναι πιο φρέσκια από εμάς.

Μην ξεχνάμε ότι ό,τι έρχεται είναι πιο μπροστά από το προηγούμενο. Η εξέλιξη των γονιδίων. Με αυτό το άτομο εγώ πήγαινα για μπάνιο χειμώνα – καλοκαίρι, κάναμε κλάμπινγκ μέχρι τις 7 το πρωί.

Μια γυναίκα της ηλικίας μου νομίζω ότι θα μου έμενε στα χέρια», είπε ο 58χρονος Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δηλώσει τις προάλλες περί απιστίας. Τι σημαίνει απιστία; Το να κάνεις έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση, το θέμα είναι να μην στεναχωρηθεί.

Το 95% έχουν ξενο…. Δεν μου αρέσει η λέξη απιστία δεν μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο μου. Δεν μου έχει πει κάποια σύντροφος μου ότι έχει απιστήσει.

Εγώ το έχω πει ότι έχω απιστήσει και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας. Και έχουμε και με αυτή την καλύτερη των σχέσεων τώρα. Δεν με χώρισε. Με κατάλαβε. Έκλαψε.

Το θέμα είναι ότι με αυτή τη γυναίκα που αγαπήθηκα πάρα πολύ έχουμε την καλύτερη των σχέσεων, έχει την οικογένεια της, τα παιδιά της.

Η αγάπη είναι που μετράει. Ο έρωτας είναι μια σχέση σύγκρουσης», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως με την τωρινή σύντροφο του που είναι 35 χρονών γνώρισε στην Καλαμάτα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε γάμο.

Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές»

Πανταζής: «Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Πανταζής: «Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες»

0

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του έκανε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και στο video που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και για τη συνεργασία με την Ασημίνα Ιγγλέζου που βρίσκεται στην ομάδα των «Μαχητών» στο Survivor.

Είναι γνωστή η αγάπη του διάσημου τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή προς το γυναικείο φύλο και είναι κάτι που παραδέχεται πολύ συχνά και ο ίδιος.

«Μπορεί να έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει, γιατί με όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Ενώ, αναφέρθηκε και στη συνεργασία με την Ασημίνα Ιγγλέζου: «Είχε παίξει στο video clip του τραγουδιού “Αγάπα με”. Την είχα δει σε μια εκπομπή και μου άρεσε πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνό της και της ζήτησα να παίξει στο video και πάθαμε “ψιλοσόκ”, όταν την είδαμε. Είναι κλειστός χαρακτήρας και άνθρωπος με τακτική. Είναι, όμως, μαγκάκι».

Δείτε το βίντεο:

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές»

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Παιδόφιλος που βίασε άγρια μωρό τριών μηνών δολοφονήθηκε στο κελί του από συγκρατούμενούς του

0

Παιδόφιλος που βίασε βρέφος 3 μηνών δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του από συγκρατούμενούς του

Παιδόφιλος που βίασε βρέφος 3 μηνών δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του από συγκρατούμενούς του

Ένας διαβόητος Βρετανός παιδεραστής εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του αφότου δολοφονήθηκε από συγκρατούμενούς του.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά την καταδίκη του σε 24χρόνια, ο James King, ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό ενός μωρού τριών μηνών, ανέφερε ότι δεν άντεχε την πίεση που δεχόταν από τους άλλους κρατούμενους, οι οποίοι συνήθως περιφρονούν τους παιδόφιλους.

Ο King βίαζε το μωρό και στη συνέχεια μοιραζόταν το υλικό με ένα δίκτυο παιδεραστών στο ίντερνετ.

Ο King βρέθηκε λιπόθυμος στο κελί του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου πέθανε δύο ημέρες μετά.

Αρχικά υπήρχε η υποψία ότι ο άντρας που μοιραζόταν το ίδιο κελί με τον King μπορεί να είχε συμμετάσχει στη δολοφονία του, αφού τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός από τους φρουρούς, εκείνος φορούσε το ρολόι του King και είχε πάνω του αίματα.

Η αστυνομία δεν πιστεύει πως ο συγκρατούμενός του είναι υπεύθυνος για το θάνατο του King.

Δύο σημειώσεις αυτοκτονίας βρέθηκαν στο κελί του King ενώ οι λεπτομέρειες των σημειώσεων δεν έγιναν γνωστές.

Ο Cona Ellis, ο συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με τον King, είναι το άτομο που ειδοποίησε τους φρουρούς, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία ότι κοιμόταν και είχε ξυπνήσει από παράξενους θορύβους. Ο Ellis είπε στον υπάλληλο του σωφρονιστικού συστήματος Mike Simmonds ότι πίστευε πως ο King είχε αυτοκτονήσει.

Οι παιδόφιλοι γίνονται συχνά στόχος από τους άλλος τρόφιμους των φυλακών. Ένας άλλος κρατούμενος, ο John Denham, είπε στο δικαστήριο ότι οι τρόφιμοι είχαν απειλήσει να χύσουν ζεστό νερό πάνω στον King και να του μαυρίσουν το ένα ή και τα δύο του μάτια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο King βρέθηκε κρεμασμένος. Δεν είναι γνωστό πώς ή γιατί ο συγκρατούμενός του ήταν καλυμμένος με το αίμα του.

Οι πολυεθνικές οργανώσεις συνεργάζονται για να διεισδύσουν στις σπείρες παιδεραστών. Αυτό συχνά περιλαμβάνει τη συμμετοχή της INTERPOL.

Πολλοί παιδεραστές ανταλλάσσουν παιδική πορνογραφία στο σκοτεινό διαδίκτυο. Ο σκοτεινός ιστός πιστεύεται ότι έχει διευκολύνει τους παιδόφιλους να μοιράζονται υλικό μεταξύ τους. Χάρη σε αυτόν έχει σημειωθεί ακόμη και αύξηση της εμπορίας ανθρώπων.

Σοκ για 21χρονη: Πήρε καφέ από αεροδρόμιο γεμάτο… έντομα – Βρέθηκε στην εντατική

Αργεντινή: Αυτή είναι η 60χρονη δικηγόρος που φιλοδοξεί να λάβει τον τίτλο της «Μις Υφήλιος»

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές»

0

«Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα γκέι φιλιά τα οποία βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση λέγοντας ότι συμφωνεί με την ορατότητα που προέρχεται μέσω αυτών ασχέτως αν καμια φορά μπορεί να διαφωνεί με την αισθητική τους.

“Γι’ αυτά που ακούμε, παλεύουμε, ο καθένας από την πλευρά του, για να μην τα ακούμε. Έχει γίνει βελτίωση, δεν έχει γίνει όμως αυτή που θα έπρεπε για να είμαστε όλοι ήρεμοι και να μην κατεβαίνουμε στους δρόμους.

Δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο να λέμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν έχουμε φτάσει πουθενά.” είπε ο ηθοποιός για το πως μεταβολίζει η σύγχρονη κοινωνία την ομοφυλοφιλία.

“Δε μπορώ να πω ότι γίνεται εσκεμμένα, να βλέπουμε γκέι φιλιά στην τηλεόραση, υπάρχει λόγος. Χρειαζόμαστε ορατότητα.

Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται. Εγώ διαφωνώ αισθητικά με πράγματα, όχι που μπήκε ένα γκέι φιλί αλλά το πώς, δηλαδή αν έχει μπει επιτηδευμένα.” εξήγησε για τα γκέι φιλιά που βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην τηλεόραση.

Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο εδώ και τρεις εβδομάδες ο ηθοποιός -«Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα»

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Λαμπρόψωμο

0

Φτιάχνουμε παραδοσιακό ψωμί για το δείπνο της Ανάστασης.

Βάζουμε μπόλικα μπαχαρικά για να μοσχομυρίζει και το απολαμβάνουμε αφράτο και πεντανόστιμο.

Συνολικός Χρόνος: 1:30′

Υλικά

25 γρ. φρέσκια μαγιά
320 ml χλιαρό νερό
50 γρ. ζάχαρη
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού σπόρους γλυκάνισο
1 κουτ. γλυκού μαχλέπι, τριμμένο
1/2 κ.γ. καρδάμωμο, τριμμένο ή 1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
40 ml ε.π. ελαιόλαδο
10 γρ. αλάτι
1 κόκκινο αυγό
σουσάμι

Διαδικασία

Βήμα 1

Προζύμι: Σε ένα μπολ διαλύουμε τη φρέσκια μαγιά σε 50 ml από το χλιαρό νερό, προσθέτουμε τη ζάχαρη, 2 κουτ. σούπας από το αλεύρι και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 15΄ μέχρι να σχηματιστούν μικρές φουσκάλες στην επιφάνεια.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το προζύμι, τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το υπόλοιπο νερό.

Ζυμώνουμε για μερικά λεπτά με τα χέρια να ομογενοποιηθούν τα υλικά, μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα καθαρό μπολ που έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 30΄.

Κρατάμε 100 γρ. από τη ζύμη για να στολίσουμε το ψωμί και με την υπόλοιπη πλάθουμε ένα στρογγυλό καρβελάκι. Το βάζουμε σε ελαφρώς αλευρωμένη λαμαρίνα του φούρνου.

Βήμα 3

Με τη ζύμη που κρατήσαμε πλάθουμε κορδόνια και στολίζουμε το καρβέλι κάνοντας έναν σταυρό ή όποιο άλλο σχέδιο θέλουμε και στη μέση βυθίζουμε ελαφρώς το κόκκινο αυγό.

Ραντίζουμε την επιφάνεια με λίγο νερό και την πασπαλίζουμε με σουσάμι. Αφήνουμε ξανά το λαμπρόψωμο σε ζεστό μέρος για 30΄.

Βήμα 4

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και ψήνουμε για περίπου 40΄.

Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο το πιάνουμε με μια πετσέτα μην καούμε και χτυπάμε το κάτω μέρος του με τις αρθρώσεις των δαχτύλων.

Αν ο ήχος είναι κούφιος, τότε είναι έτοιμο. Διαφορετικά, ψήνουμε για περίπου 5΄-10΄ επιπλέον.

Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού

Μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

0

“Του Ανδρεά Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη.

Ο άνθρωπος ήταν παραπεταμένος εκεί σε ένα σπιτάκι, εκεί δίπλα στο Καστρί. Ένα γεύμα έκανε μαζί τους. Μόνος του”, λέει η Δήμητρα Λιάνη.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπανδρέου πως δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Ωστόσο, ήταν μία άλλη φράση που είχε πει ο Νίκος Παπανδρέου στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρωινό, αυτή που προκάλεσε τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που κάνουν αίσθηση.

Ο Νίκος Παπανδρέου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Μου κόστισε η πολυτάραχη ζωή του πατέρα μου.

Στα 17 – 18 που δεν έχεις ωριμάσει, δεν καταλαβαίνεις τον πατέρα σου που κάνει πράγματα που δεν είναι μέσα στον κλασικό πυρήνα της οικογένειας.

Επιπλέον, η μητέρα μου με διάλεξε στα 17 μου, να έρθω από τον Καναδά να τον χωρίσω από την κοπέλα του. Ήρθα σαν ταύρος να προστατέψω την μητέρα μου και το όραμά μου για μια οικογένεια».

Το αρχικό σχόλιο που έκανε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ήταν εξής: «Αυτοί ανακατευόντουσαν παντού. Αλλά ποιος τον ρώτησε;

Εδώ ολόκληρος Παπανδρέου και μου λέει «Άκουσε Δήμητρα, δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένειά μου, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Να μη δίνει σημασία σε τίποτα από όλα αυτά. Προχωράμε». Αυτός ήταν ο Ανδρέας».

Στη συνέχεια, σόκαρε με την περιγραφή ενός περιστατικού που συνέβη λίγες μέρες πριν φύγει ο Ανδρέας Παπανδρέου από τη ζωή.

«Το ήξερα αυτό ότι υπήρχε. Μπροστά μου ήταν όλα πολύ ωραία, πίσω από την πλάτη μου φυσικά γινόταν.

Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος.

Εδώ έφτασε μια φορά ο Νίκος, λίγες μέρες πριν πεθάνει, με τον Αντρίκο, να μπουν μέσα και να λύσει τη ζώνη του και να την κάνει έτσι μες στο σπίτι μας, ότι θα με δείρουν, ότι θα με χτυπήσουν, ότι τι με περιμένει… Έχει κάνει και πολλές χειρότερες κινήσεις», αποκάλυψε.

«Δεν ήθελαν να γίνω μία Παπανδρέου. Δεν έχεις δει που με λένε μόνο Δήμητρα Λιάνη; Δεν υπάρχει το Παπανδρέου γι’ αυτούς. Το έχουν ξορκίσει», πρόσθεσε και έκανε ακόμα μια αποκάλυψη: «Του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη.

Ο άνθρωπος ήταν παραπεταμένος εκεί σε ένα σπιτάκι εκεί δίπλα στο Καστρί. Ένα γεύμα έκανε μαζί τους. Μόνος του».

Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο εδώ και τρεις εβδομάδες ο ηθοποιός -«Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα»

Το Σωματείο Κρεοπωλών στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Οργή στα Χανιά: Σερβιτόρος καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από ιδιοκτήτη καταστήματος

Άγνωστοι είναι οι λόγοι για το βίαιο περιστατικό

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά, καθώς ένας σερβιτόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη του διπλανού καταστήματος.

Συγκεκριμένα, ένας σερβιτόρος καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος στο Ενετικό Λιμάνι, με το όλο θέμα να κινητοποιεί τόσο το Λιμενικό όσο και την αστυνομία.

Ο 20χρονος υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από τον επιχειρηματία για λόγους που μένει να αποσαφηνιστούν.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά έκανε μήνυση στον 40χρονο, ενώ εκείνος παρέμενε άφαντος μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews.gr, το βίαιο επεισόδιο μεταξύ γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και σερβιτόρου διπλανής επιχείρησης, έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 26 Απριλίου.

Κρήτη: 50χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει στη ΔΕΗ – Του είχαν κόψει το ρεύμα

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Κρήτη: 50χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει στη ΔΕΗ – Του είχαν κόψει το ρεύμα

Σοκ προκαλεί πρόσφατο περιστατικό στην Κρήτη

Στην Κρήτη ένας πολίτης απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στα γραφεία της ΔEΗ.

Τι είχε συμβεί

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 50 ετών που βρισκόταν στον Άγιο Νικόλαο και έχοντας μαζί του ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί επειδή η επιχείρηση διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο σπίτι του, λόγω οφειλής.

Πριν από λίγο αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Α.Τ Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας διαμαρτύρεται η ΔEΗ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού του, λόγω οφειλής, παρότι η σύζυγός του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

50χρονος έκανε στpıπτiζ σε κοινή θέα στο κέντρο της Λάρισας

Δήμος Ηράκλειας: Επιτυχής η άσκηση ¨Καπετάν Στέργιος Βλάχμπεης 2024″

Επιστήμονες ανακάλυψαν κατά λάθος ένα νέο όργανο στο ανθρώπινο σώμα (βίντεο)

0

Η ομάδα των επιστημόνων εξέταζε τον καρκίνο του προστάτη όταν εντόπισε το απίστευτο εύρημα.

Στην ανακάλυψη ενός νέου οργάνου του ανθρώπινου σώματος προχώρησε μια ομάδα ερευνητών από την Ολλανδία.

Οι επιστήμονες τον Σεπτέμβριο του 2020 το ανακάλυψαν εντελώς τυχαία, ενώ μελετούσαν τον ορό γάλακτος για τον καρκίνο του προστάτη.

Αυτό το κρυμμένο όργανο βρισκόταν κάτω από τη μύτη μας όλο αυτό τον καιρό, ή για την ακρίβεια, ακριβώς πίσω από αυτήν.

Βρίσκεται μέσα στο ίδιο μας το κεφάλι, ακριβώς κάτω από το πρόσωπο.

Βέβαια κανείς μπορεί να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν μια ομάδα που μελετά τον καρκίνο του προστάτη να ανακαλύπτει ένα όργανο στο ανθρώπινο κεφάλι, δεδομένου ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά άκρα του σώματος.

Όλα έγιναν αφού οι επιστήμονες που μελετούσαν τον καρκίνο πραγματοποίησαν μια σειρά από αξονικές τομογραφίες και τομογραφίες PET σε ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε ραδιενεργή γλυκόζη που κάνει τους όγκους να λάμπουν στις τομογραφίες, αναφέρει το Unilad.

Η ομάδα του Ολλανδικού Ινστιτούτου Καρκίνου συνειδητοποίησε ότι δύο περιοχές μέσα στο κεφάλι των ασθενών φωτίζονταν πάρα πολύ και κατάλαβαν ότι ένα σύνολο σιελογόνων αδένων ήταν κρυμμένο εκεί μέσα.

Οι επιστήμονες ονόμασαν το όργανο «σωληναριακούς σιελογόνους αδένες» και για να είναι ακριβείς σχετικά με τη θέση τους.

Βρίσκονται πίσω από τη μύτη, στη γωνία όπου η ρινική κοιλότητα συναντά το λαιμό.

Όσο για το τι κάνει αυτό το όργανο που ανακαλύφθηκε τυχαία, υποτίθεται ότι οι συγκεκριμένοι αδένες «λιπαίνουν και υγραίνουν την περιοχή του λαιμού πίσω από τη μύτη και το στόμα».

Ο Δρ Wouter Vogel, ακτινοθεραπευτής ογκολόγος στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Καρκίνου, δήλωσε ότι οι πιο πιθανοί λόγοι για τους οποίους παρέμειναν κρυμμένοι τόσο καιρό είναι επειδή χρειάζεται «πολύ ευαίσθητη απεικόνιση» για να τους εντοπίσει κανείς και επειδή δεν είναι «πολύ προσβάσιμοι».

«Οι άνθρωποι έχουν τρία σύνολα μεγάλων σιελογόνων αδένων, αλλά όχι εκεί.

Δέρμα: Το σύμπτωμα που «προδίδει» ότι το έντερο νοσεί

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο εδώ και τρεις εβδομάδες ο ηθοποιός -«Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα»

0

Στο νοσοκομείο με χρόνια πνευμονοπάθεια νοσηλεύεται εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Στηβ Ντούζος, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις.

Ο ίδιος, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, περιέγραψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο με τους πνεύμονες, όσο και με την καρδιά του, ενώ πρόσθεσε πως ευελπιστεί ότι θα πάρει εξιτήριο προς το τέλος της εβδομάδας.

Στηβ Ντούζος: Έχω Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και προβλήματα με την καρδιά

Ο Στηβ Ντούζος, παρά την περιπέτεια με την υγεία του, εμφανίστηκε ευδιάθετος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον 65χρονο ηθοποιό να απαντά αρχικά σχετικά με το τι του συνέβη, λέγοντας ότι είναι «κακό παιδί» και γελώντας.

«Πήγα να κάνω τις σχετικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο – χρόνο και είδαμε ότι έχει προχωρήσει το θέμα με τους πνεύμονες.

Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα. Κάνω κάποιες θεραπείες.

Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά και στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω», εξήγησε στη συνέχεια ο Στηβ Ντούζος.

«Έχω Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια 2 και προβλήματα με την καρδιά, αυτά πάνε πακέτο. Και τα κιλά, και οι καταχρήσεις, και η νοοτροπία, όλα παίζουν ρόλο.

Δεν μπορείς να μάθεις καινούργια κόλπα σε παλιό σκύλο. Μου λένε να κόψω το κάπνισμα, δεν κόβεται το κάπνισμα. Καπνίζω 10-15 τσιγάρα την ημέρα», πρόσθεσε ο ίδιος, με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να τον παροτρύνουν να κόψει το κάπνισμα και να προσέχει τον εαυτό του.

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Το Σωματείο Κρεοπωλών στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Θα είναι μία κούκλα: Αυτό είναι το φόρεμα που θα φορέσει στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι

0

Η πρώτη πρόβα στη σκηνή

Τελευταία στιγμή άλλαξε το outfit της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024 και ήδη διέρρευσε στιγμιότυπο από την πρόβα της τραγουδίστριας.

Η Μαρίνα Σάττι που κάνει σήμερα την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, θα εμφανιστεί με αθλητικό ροζ-λιλά φόρεμα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Reddit, με την ομάδα της να επιμελείται το look της.

Φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα:

prova e vima
prova1 e vima
prova2 e vima

«Εμφανίστηκε ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα.

Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Πειραματιζόμαστε ακόμα.

Είναι μεγάλη η σκηνή, θα είναι σε σχήμα σταυρού και η κάθε πλευρά είναι 18 μέτρα.

Θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη τρέχεις, παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι.

Πρέπει να ταιριάζει και με τα visuals και με τα ρούχα των χορευτών» είχε δηλώσει η Μαρίνα Σάττι για την εμφάνισή της.

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα στον Γιώργο την απιστία, έχουμε τρία παιδιά»

Μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – «Να γεράσουμε μαζί»

0

Τα τρυφερά λόγια που έγραψαν στο Instagram

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Ήταν Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019 όταν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης με κουμπάρες τη Ρίτσα Παπακαλιάτη και τη Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγο του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τη νύφη τη συνόδευσε η κόρη της, Εύα.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο τους, σημειώνοντας: «29/4! Σαν σήμερα! 5 χρόνια γάμου. Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί.

Για όλους εσάς τους φίλους μας : Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος».

Mε τη σειρά της η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram: «Dance me to the end of love. Χρόνια μας πολλά αγάπη μου».

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα στον Γιώργο την απιστία, έχουμε τρία παιδιά»

Το Σωματείο Κρεοπωλών στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες»

0

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος υποδέχθηκαν με ένα πάρτι τους φίλους τους.

«Πολλές φορές πέφτω από την κούραση. Το παιδί είναι πολύ απαιτητικό», δήλωσε η Αννίτα Μπράντ.

«Το μωρό τώρα βγάζει μουστάκι. Μας τρελαίνει από λατρεία» «Ευτυχώς το παιδί μοιάζει στην Αννίτα», πρόσθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Θα συνεχίσω για 8η χρονιά στο Star, στο κανάλι που με ανέδειξε. H Φαίη είναι για καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Είναι άκομψο να λέμε ότι η Φαίη θα έρθει στο Star», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της, αλλά και για άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα! Καλεσμένη στη λαμπερή εκδήλωση ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν, να σας ανακοινώσω αυτά που πρόκειται να κάνω. Διαβάζω πολλά για εμένα που δεν ισχύουν. Εύχομαι τα καλύτερα στην Μαρία Μπακοδήμου», σημείωσε η παρουσιάστρια. «Έχω κυκλοφορήσει πολλές φορές άβαφη», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες», εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο Σπύρος Μπιμπίλας!

«Οι πιο περίεργοι είναι ο Αντόνι Χόπκινς, η Κιμ Κατράλ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Τομ Κρουζ και η Άμπερ Χερντ», ανέφερε ο Γιώργος Σατσίδης, ερωτηθείς για τις περίεργες προσωπικότητες του Χόλιγουντ.

Πάνος Κοκκινόπουλος: Παλιά υπήρχαν λιγότερες γυναικοκτονίες γιατί οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες

Μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών

Πάνος Κοκκινόπουλος: Παλιά υπήρχαν λιγότερες γυναικοκτονίες γιατί οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες

0

Τώρα οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί κάπως, αλλά όταν πουν όχι σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει, ανέφερε ο σκηνοθέτης

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε για τις νέες σειρές που ετοιμάζει, το φαινόμενο της γυναικοκτονίας στη σύγχρονη Ελλάδα και την έμφυλη βία σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό Σουσού».

Αρχικά, ο γνωστός σκηνοθέτης ανέφερε: «Μας δόθηκε πολύ παλιά να κάνουμε την “Ανατομία ενός εγκλήματος” που ήταν πραγματικές ιστορίες, διαφοροποιημένες έτσι ώστε να μην είναι φωτογραφίσιμες.

Αυτό συνεχίστηκε μετά με διάφορα διαλείμματα, αλλά 30 χρόνια με αυτό ασχολούμαι».

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος υποστήριξε ότι η αύξηση στα ποσοστά των γυναικοκτονιών στη σημερινή ελληνική κοινωνία οφείλεται στην ανεξαρτητοποίηση των γυναικών, την οποία δεν μπορούν να αποδεχτούν οι άντρες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Οι Έλληνες δέρνουν τις γυναίκες τους είναι πολύ απλό.

Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι ότι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο. Γιατί; Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες.

Παντρευόντουσαν άντρες ενώ δεν τους αγαπούσαν, οι άντρες παντρευόντουσαν επίσης γυναίκες τις οποίες δεν αγαπούσαν, οι άντρες τις έβαζαν να δουλεύουν, τις έδερναν, τις σπάγανε στο ξύλο, μέθαγαν, έδερναν τα παιδιά τους και η υποταγμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθόταν, δεν μπορούσε να φύγει γιατί αν έφευγε, δεν είχε στον ήλιο μοίρα.

Τώρα οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί κάπως, δουλεύουν, έχουν άποψη, και καλά κάνουν, αλλά όταν πουν όχι σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει.

Οι άντρες δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία, οι γυναίκες έχουν αλλάξει. Οι άντρες είναι οι ίδιοι».

Σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής, ο σκηνοθέτης σχολίασε: «Μόλις έγινε αυτό και ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος με τον φόνο έξω από το αστυνομικό τμήμα, μετά από 2 μέρες μια πήδηξε από το παράθυρο για να γλυτώσει από τον άνδρα της, την άλλη την κυνηγούσε ο άλλος με ένα τσεκούρι. Θέλω να πω συνέχεια αυτό γίνεται».

Για τη φράση που είπαν στο θύμα ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί», ο Πάνος Κοκκινόπουλος τόνισε: «Εγώ θυμάμαι ότι παλιά ότι στα ταξί όταν συνοδεύανε μια γυναίκα, σταμάταγε το ταξί και περίμενε η γυναίκα να μπει μέσα για να φύγουν.

Το περιπολικό δεν είναι ταξί… Βλακεία αυτού του ηλιθίου. Η νοοτροπία του Έλληνα είναι νοοτροπία του Έλληνα είτε είναι αστυνομικός, είτε δικηγόρος, είτε δημοσιογράφος, είτε σκηνοθέτης…».

Επίσης, έδωσε την άποψή του για το MeToo και τους ηθοποιούς και σκηνοθέτες που παρά τις κατηγορίες επέστρεψαν στον χώρο: «Έχουν ήδη επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής άνθρωποι που έχουν καταγγελθεί για κακοποίηση.

Κάποιοι άλλοι έγιναν αστρολόγοι, κάποιοι άλλοι έχουν πάει σπίτι τους. Μακάρι το MeToo να μην ξεχαστεί, έχει ξεχαστεί τώρα…».

Τέλος, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε για τα επερχόμενα πρότζεκτ του: «Θα κάνω μια μίνι σειρά, 8 κεφαλαίων και μία άλλη σειρά που θα λέγεται “Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη” ή “Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων”».

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα στον Γιώργο την απιστία, έχουμε τρία παιδιά»

Το Σωματείο Κρεοπωλών στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα στον Γιώργο την απιστία, έχουμε τρία παιδιά»

0

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α Τετ», βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής η Καλομοίρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απιστία και αν θα την συγχωρούσε.

«Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους.

Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος.

Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ.

Για εμένα αυτό είναι το μυστικό» είπε αρχικά η Καλομοίρα.

«Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα.

Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα.

Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει» εξομολογήθηκε η Καλομοίρα.

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στην Δήμαρχο Σερρών

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης στη περιοχή της Αμφίπολης

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης από τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, έως τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης

Πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι, στο κέντρο διερμηνείας του Δήμου Αμφίπολης, ενημερωτική εκδήλωση, στα πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο “Πεδιάδα Πολιτισμού, Φίλιπποι, Δράμα, Αμφίπολη”, με θέμα “Εμπλουτισμός τουριστικού προϊόντος και δημιουργία φορέα διαχείρισης”.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ), σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες Δράμας και Καβάλας.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος Γιάννης Αγοραστός

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των φορέων της περιοχής, που συμμετέχουν στο σχέδιο, αναφορικά με τη πρόοδο υλοποίησης του σχεδίου και την πρόταση για τη δημιουργία ενός φορέα διαχείρισης.

Οργανικό κομμάτι της στρατηγικής της ΑΝΕΣΕΡ, αποτελεί η δημιουργία ενός αυτοτελούς τουριστικού προϊόντος σε διασύνδεση, τόσο με τις τοπικές επιχειρήσεις (τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, αγροδιατροφικές και μεταποιητικές) όσο και με το συνολικό τουριστικό προϊόν της περιοχής (υποδομές, τουριστικοί πόροι κτλ).

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ και Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε Καβάλας κ. Μαρκόπουλος Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτης Αρχοντής, ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ. Φραναστανλής Στέργιος, ο Δήμαρχος Ν. Ζίχνης κ. Παντελής Μπόζης, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας και Δήμαρχος Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Γεώργιος Βογιατζής, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου κ. Ελευθέριος Ταμπουρίδης, στελέχη των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, της εφορίας αρχαιοτήτων, του τουρισμού και συλλογικών φορέων.

Βαγγέλης Παπαμιχάλης Νίκος Φαρμάκης


Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ κ. Καριπίδης Δημήτρης, ενώ τις παρουσιάσεις των δράσεων που ανέλαβε η ΑΝ.Ε.ΣΕΡ, στο συγκεκριμένο σχέδιο, πραγματοποίησαν η Διευθύντρια της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ κ. Τριανταφύλλου Ελένη και ο Υπεύθυνος Διατοπικών και Διακρατικών σχεδίων της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ κ. Τοπτσής Χρήστος.

Το όλο σχέδιο είναι εμβληματικό και θα χρειαστεί η συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη της περιοχής, ανάμεσα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, την πεδιάδα της Δράμας και τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Το κατά πόσο θα γίνει πράξη το όλο εγχείρημα έγκειται τόσο στην κατανόηση της προσπάθειας, αλλά και στην συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μελών.

Πάντως μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο μουσείο της Αμφίπολης, όπου οι καλεσμένοι μας ενημερώθηκαν για όλα τα σημαντικά εκθέματα που βρίσκονται στο μουσείο, καθώς και για την ιστορικότητα της περιοχής

Από ότι φαίνεται η ΑΝΕΣΕΡ δίνει την ιδιαίτερη βαρύτητα στη περιοχή της Αμφίπολης και στο συγκεκριμένο σχέδιο, ευελπιστώντας στη οικονομική, τουριστική και πολιτιστική τόνωση της περιοχής.

Να δούμε και την προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Αμφίπολης…
Γιατί εκεί είναι που χωλαίνει το σχέδιο…
Και μόνη λύση ο …Σπυρόπουλος
Για να αλλάξουν τα …κόζια!

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης: Καθυστερεί η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πρώτη

Απόστολος Ντόλκος – Δήμος Βισαλτίας: Η Δημοτική μας αρχή βρίσκεται κοντά στον πολίτη!

Πράσινο φως για την αναθεώρηση της ΚΑΠ από το Ευρωκοινοβούλιο

Έλενα Τούσκα: Η Δήμαρχος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η καθαριότητα να περάσει στα χέρια εργολάβων

Παύλος Χρηστίδης για Βελόπουλο- Πορτιέρης των ναών εκείνος που πουλούσε πλαστές επιστολές του Ιησού;

Τάσος Χατζηβασιλείου για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή: «Ντροπή σε όσους κάνουν τη Βουλή χαμαιτυπείο»

libinto paragontes ephreazoun

Λίμπιντο: Οι παράγοντες που την επηρεάζουν σε κάθε δεκαετία της ζωής...

Σε ποια ηλικία η διάθεση για σεξ βρίσκεται στα ύψη και σε ποια βυθίζεται στα τάρταρα; Μην βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε παρακάτω  Τι είναι...
paradoxa gamos den tha krathsei

Πέντε παράδοξα «κόκκινα σημαιάκια» που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα...

Κανείς δεν ισχυρίζεται πως οι σχέσεις είναι εύκολες. Ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία και τις οικονομικές δυσκολίες να αυξάνονται, φαίνεται πως τα...
askhsh deixnete mmegaluteroi

«Αυτή η άσκηση σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία...

Το βίντεο ενός πλαστικού χειρουργού που έγινε viral. Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ένας πλαστικός χειρουργός στο TikTok και το βίντεό του έγινε, εύλογα, viral. Ο Dr. Gerald Imber ξεκίνησε...
giwrgos perrhs eimai gkei

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος, περήφανος και χαρούμενος»

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου…», είπε ο...
giwrgos giannopouolos 22xronh

Διχάζει το διαδίκτυο ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Χώρισα την 22χρονη κοπέλα μου...

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος τα τελευταία χρόνια εισβάλλει στα σπίτια μας ως Χαμπέας, μέσα από τη σειρά «Το σόι σου». Ειλικρινής, αυθόρμητος, αφοπλιστικός, χειμαρρώδης, με...
pantazhs 4000 gynaikes

Πανταζής: «Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του έκανε στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και στο video που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής...
paidofilos viase mwro

Παιδόφιλος που βίασε άγρια μωρό τριών μηνών δολοφονήθηκε στο κελί του...

Παιδόφιλος που βίασε βρέφος 3 μηνών δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του από συγκρατούμενούς του Παιδόφιλος που βίασε βρέφος 3 μηνών δολοφονήθηκε άγρια στο κελί του...
minws theoxarhs gkei fili

Mίνως Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και...

«Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται» συμπλήρωσε ο ηθοποιός Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του...
Lampropsomo e vima

Λαμπρόψωμο

Φτιάχνουμε παραδοσιακό ψωμί για το δείπνο της Ανάστασης. Βάζουμε μπόλικα μπαχαρικά για να μοσχομυρίζει και το απολαμβάνουμε αφράτο και πεντανόστιμο. Συνολικός Χρόνος: 1:30' Υλικά 25 γρ. φρέσκια...
dimitra liani1 e vima

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη...

"Του Ανδρεά Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη. Ο άνθρωπος ήταν παραπεταμένος εκεί σε ένα σπιτάκι, εκεί δίπλα στο Καστρί. Ένα...
servitoros e vima

Οργή στα Χανιά: Σερβιτόρος καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από ιδιοκτήτη καταστήματος

Άγνωστοι είναι οι λόγοι για το βίαιο περιστατικό Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά, καθώς ένας σερβιτόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό που δέχτηκε...
astinomia e vima

Κρήτη: 50χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει στη ΔΕΗ – Του είχαν κόψει...

Σοκ προκαλεί πρόσφατο περιστατικό στην Κρήτη Στην Κρήτη ένας πολίτης απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στα γραφεία της ΔEΗ. Τι είχε συμβεί Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας...
giatroi e vima

Επιστήμονες ανακάλυψαν κατά λάθος ένα νέο όργανο στο ανθρώπινο σώμα (βίντεο)

Η ομάδα των επιστημόνων εξέταζε τον καρκίνο του προστάτη όταν εντόπισε το απίστευτο εύρημα. Στην ανακάλυψη ενός νέου οργάνου του ανθρώπινου σώματος προχώρησε μια ομάδα...
steve ntouzos1 e vima

Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο εδώ και τρεις εβδομάδες ο ηθοποιός -«Τα...

Στο νοσοκομείο με χρόνια πνευμονοπάθεια νοσηλεύεται εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Στηβ Ντούζος, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό». Σύμφωνα με το σχετικό...
marina satti e vima

Θα είναι μία κούκλα: Αυτό είναι το φόρεμα που θα φορέσει...

Η πρώτη πρόβα στη σκηνή Τελευταία στιγμή άλλαξε το outfit της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024 και ήδη...
laskaraki soultatos e vima

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι –...

Τα τρυφερά λόγια που έγραψαν στο Instagram Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Ήταν Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019 όταν η...
spiros mpimpilas e vima

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου...

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος υποδέχθηκαν...
panos kokkinopoulos e vima

Πάνος Κοκκινόπουλος: Παλιά υπήρχαν λιγότερες γυναικοκτονίες γιατί οι γυναίκες ήταν πιο...

Τώρα οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί κάπως, αλλά όταν πουν όχι σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις...
kalomoira e vima

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα στον Γιώργο την απιστία, έχουμε τρία παιδιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α Τετ», βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής η Καλομοίρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απιστία και...
aneser foreas diaxeirisis dimos amfipolis

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης στη περιοχή της Αμφίπολης

Η ΑΝΕΣΕΡ πρότεινε τη δημιουργία φορέα διαχείρισης από τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, έως τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης Πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι, στο...

Δείτε επίσης