23/02/2024
15.3 C
Serres

Τάσος Χανλίογλου: Αυτ/μιο…Θα έπρεπε..!!!

Τάσος Χανλίογλου: Αυτοκινητοδρόμιο…//// Θα έπρεπε να τύγχανε της κατανόησης, προσήλωσης και ιδιαίτερης φροντίδας από όσους τους δόθηκε (κακώς) το δικαίωμα να το διαχειριστούν.

Αποτελεί όραμα και η συμπεριφορά προς αυτό θα έπρεπε να ήταν η αρμόζουσα.

Η διεκπεραιωτική διαδικασία άλλων υπηρεσιών, ουδόλως χαρακτηρίζει την λειτουργία του αυτοκινητοδρομίου.  Στη συνέχεια θα μπορούσαμε  να ελπίζουμε ότι θα χαρακτηριζόταν    σημείο αναφοράς της πόλης, σύμβολό της, και μήτρα παραγωγής πολιτισμού και τεχνολογίας. Μια πόρτα βρε αδερφέ προς τον έξω κόσμο. Αφήνω τελευταίο την οικονομική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα. Ευσεβής πόθος θα σας πω και θα έχω απόλυτο δίκαιο.                                                                                                                    

Διοικητικό προσωπικό…////  Θα έπρεπε να φροντίζει την εικόνα του, την διευκόλυνση των εν δυνάμει πελατών, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική του ανεξαρτησία.


Και βέβαια να εφαρμόζει κατά γράμμα τον καταρτισμένο ( που δεν υπάρχει) εσωτερικό κανονισμό και τα πρωτόκολλα που ισχύουν (όσα)  και προ πάντων να μην συμμετέχει σε πράξεις παράτυπες.

Ευσεβής πόθος, και πάλι.  ………                                                                           Διοικητικό συμβούλιο..///// Θα έπρεπε να ορκίζουνται τα 7 μέλη του, ως Ναΐτες  σταυροφόροι.

Να φυλάττουν τα ιερά και όσια του “οικοδομήματος” στο οποίο κατέθεσαν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, τον με ιδρώτα αποκτηθέντα οβολόν τους. Να φροντίζουν για την εξέλιξή του και να εμπλουτίζουν τις δραστηριότητες προς όφελός του. 


Τάσος Χανλίογλου: Με απώτερο σκοπό  την  απρόσκοπτη και κερδοφόρα  λειτουργία του αυτοκινητοδρομίου και την ανταποδοτικότητά του προς τη χώρα ολόκληρη και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για κάθε του πράξη να έρχεται σε ευθεία διαβούλευση με το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να λαμβάνουμε γνώση και οι δύσμοιροι Δημότες.

Ευσεβέστατος πόθος. Και εξηγούμαι δια παραδείγματος.         

Χρονικό //…..Σεπτέμβριος 2017 και οι κ.κ. Ζίχναλης / Παπαβασιλείου, αντίστοιχα Διευθύνων Σύμβουλος / Πρόεδρος  (μόνοι τους καθώς το υπόλοιπο Δ.Συμβούλιο δηλώνει  άγνοια) συνεχίζοντας παράδοση παράτυπων/παράνομων πρακτικών  συνάπτουν συμφωνία μετά του προέδρου (μόνο του επίσης) της  εκπεσούσης  εκ των υστέρων  Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Ελλάδος,  κ. Μιχελακάκη,  προκειμένου να πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το  παγκόσμιο DRIFT καταστρατηγώντας κάθε έννοια  τυπικότητας, και νομιμότητας του πρωτοκόλλου του Αυτ/μίου. 

Ποιά απόφαση, ποιού οργάνου τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα ώστε  να διαπραγματεύονται το συμφέρον και το μέλλον ενός τέτοιου τεράστιου έργου κατά το δοκούν όταν οι ίδιοι ολίγιστοι.


Τα έσοδα του πρώτου  αγώνος ανήλθαν στις 75.000 ευρώ (περίπου) και κατά ένα μαγικό τρόπο  ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ τα βάζει  στην τσέπη του (όσα) και εξαφανίζεται.

Και ερωτώ, που ήταν οι Ναΐτες;

Στη συνέχεια  υπόσχεται από Αθήνα ότι στον επόμενο αγώνα θα τα βρούμε!! κοινώς θα τα πατσίσουμε.                      

Σεπτέμβριος 2018 ///…… Δεύτερος αγώνας και παράξενες συμφωνίες με τους ίδιους πρωταγωνιστές επαναλαμβάνουνται  με κάτι εξώδικα μεταξύ τους  και τα συναφή, για προπέτασμα καπνού.

Τελειώνει ο αγώνας με έσοδα (από καταγραμμένα εισιτήρια) 50.000 ευρώ. Από δω είχαν από κει είχαν τα έφεραν πάτς και πόστα.

Μετά την       (σκ…ο μοιρασιά)  το Αυτ/μιο να βάζει στο ταμείο του μόνον 4.000 ευρώ.

Και πάλι αλληλοϋποσχέσεις μεταξύ των ιδίων ανθρώπων ότι του χρόνου θα ρεφάρουμε ( σαν ρουλέτα εις βάρος του Αυτ/μίου και των ηλιθίων κατά την άποψή τους πολιτών)  

Σεπτέμβριος 2019 /////…..  Τρίτος αγώνας  και από εμπειρία μας υποθέτουμε ότι οι εισπράξεις θα έπρεπε να ήταν 30-40.000 ευρώ. Λογαριασμός, (πληροφορούμεθα) δεν δόθηκε ποτέ, με το αυτ/μιο να προσθέτει στον λογαριασμό του 200 ευρώ !!!!!  μόνον.                                       

Με το πρωτόκολλο, αν  εφαρμοζόταν  κατά γράμμα, το Αυτ/μιο θα έπρεπε να είχε στο ταμείο  του 90-100.000 ευρώ από τις τρείς διοργανώσεις.

Αν ισχύουν τα πάρα πάνω, τα οποία διερευνώνται και με φορείς από Αθήνα, με τις  προνομιακές για κάποιους και βλαπτικές για όλους μας συμφωνίες  με  “ειδικούς πελάτες” τότε ζητούμε όλοι εμείς οι  σύννομοι και  τυπικοί να μας επιστραφούν  τα ΚΟΡΟΪΔΙΣΤΙΚΑ.                                                                             

Απευθύνουμαι προς όλα τα μέλη (41) του Δημοτικού Συμβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ας μας καλέσουν να καταθέσουμε ερωτήσεις (με στοιχεία και επιχειρήματα)  και να  δοθούν στους Σερραίους  απαντήσεις/ εξηγήσεις.

Διαφορετικά θα στραφούμε μέσω της Δικαιοσύνης κατά παντός υπευθύνου.

Δηλώνω ότι τα μισά από τα κοροϊδίστικα δικά μου, δηλαδή 50.000 ευρώ, θα τα διαθέσω απευθείας στο κοινωνικό συσσίτιο της εκκλησίας «ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ».               

Ο Τάσος Χανλίογλου, είναι «Είς εκ των οκτώ»

Διαβάστε επίσης για τον Κώστα Καρπουχτσή:

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Κασσελάκης: Παραδέχεται ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας – «Αν απαγορεύεται, θα τα πουλήσω»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα ενημερωθεί άμεσα από τους δικηγόρους του αν ο νόμος τον αφορά, καθώς δεν είναι βουλευτής - «Μόνο...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το νέο ΕΣΠΑ

Την πρώτη δράση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας από το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας Στη Χαλκιδική παρουσίασε...

Για δύο παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα

Η παράσταση «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα» έρχεται σε σκηνοθεσία Ερμίνας Κυριαζή & Γιώργου Νινιού για δύο παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών τη Παρασκευή 1...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αντιεπιστημονικότητα και επικινδυνότητα της υποχρεωτικής/οριζόντιας στείρωσης

Στα πλαίσια της απεργιακής κινητοποίησης του Π.Κ.Σ. στις 21/02/24 και της παράστασης διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνάντηση με τον...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Θάνος Λέκκας: «Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια»

Ο Θάνος Λέκκας και η Ελεάνα Στραβοδήμου που φέτος πρωταγωνιστούν στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο», παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO!...

Raceroms 6H 2024: Το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου, το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό Trackday που έχει αφήσει το στίγμα του.  Ένα trackday που στόχο έχει να επιδείξει...

Κάπνıσμα: Αuτή είναι η καλύτερn ηλıκία να το κóψετε – Πóσα έτn ζωής κεpδiζουν ακóμn και όσοι το κóψουν για μόλις τρiα χρόνια

Όποτε κι αν τελικά καταφέρετε να διακόψετε το κάπνισμα, η υγεία σας θα βελτιωθεί και θα αρχίσετε σιγά σιγά να βλέπετε τις διαφορές. Σύμφωνα,...

Συνέχισε να διαβάζεις