Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Από τον Δημήτρη Χύτα άλλη μια επιστολή στον Μητσοτάκη

Μοιράσου το...

Ο Δημήτρης Χύτας έστειλε επιστολή στο Μητσοτάκη καθώς η εκπρόθεσμη πρόταση στον ΔΕΔΔΗΕ απένταξε το έργο;

Άλλη μια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε στις 2 Φεβρουαρίου 2023, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας Δημήτρης Χύτας.


Μέσω της επιστολής στηλιτεύεται η μεγάλη καθυστέρηση στη διενέργεια των διαγωνισμών για την δημοπράτηση του έργου:

«Συστήματα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας για την ορθολογική διαχείριση αρδευτικού δικτύου Τ.Ο.Ε.Β Νιγρίτας Ν. Σερρών».

panagiotis grigoriadis

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Ο Τ.Ο.Ε.Β. Νιγρίτας υπέβαλε προς έγκριση στη Δράση 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων», του Υπομέτρου 4.3 «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας», του Μέτρου 4

«Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού» του ΠΑΑ 2014-2020, πλήρη φάκελο πρότασης η οποία αξιολογήθηκε λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των προτάσεων που υποβλήθηκαν πανελλαδικά στο συγκεκριμένο μέτρο και έλαβε απόφαση έγκρισης (Αρ. Πρωτ.: 4686/2/7/2019) για την υλοποίηση της πράξης με δικαιούχο την Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων & Εδαφοϋδατικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πράξης που αποτελείται από 2 υποέργα ανέρχεται σε 6.467.461,02 € και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).


Δυστυχώς παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας σήμερα μετά από 43 μήνες περίπου καθυστερεί αδικαιολόγητα η διενέργεια των διαγωνισμών για την δημοπράτηση του έργου.


Με δεδομένο ότι ως φορέας λειτουργίας του έργου, το οποίο εντάχθηκε μετά από πρόταση του ΤΟΕΒ Νιγρίτας, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. πρωτ. 3310/23-04-2018 πρόσκλησης της ΕΥΕ – ΠΑΑ 2014-2020, αγωνιούμε για την έγκαιρη και απρόσκοπτη υλοποίηση του, παρακαλούμε για την επίσπευση των διαδικασιών.


Παρακαλούμε να μας απαντήσετε.


1) Εάν έχουν ανοίξει οι οικονομικές προσφορές και πότε.
2) Πότε τελειώνει η υποβολή των ενστάσεων.
3) Εάν έχει βγεί προσωρινός ανάδοχος.
4) Πότε θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος στο έργο
5) Γιατί ο διευθυντής κ. Πετρογιάννης Αθανάσιος υπέβαλλε εκπρόθεσμα πρόταση στον ΔΕΔΔΗΕ για την παράταση προσφορών σύνδεσης με αποτέλεσμα να απενταχθεί το έργο.


Επισυνάπτουμε και όλη την αλληλογραφία».


Το γιατί δεν προχωρά το έργο δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ δύσκολο και χωρίς λογική να διαχειρίζονται οι διάφοροι ΤΟΕΒ εκατομμύρια, και μάλιστα χωρίς κανένα έλεγχο
Και κυρίως χωρίς κανένα …απολογισμό!


Γιατί μη μου πείτε πως είδατε ποτέ κανένα οικονομικό απολογισμό και τίποτα εκλογές με κάλπες και δημοσιότητα;


Πάντως αν το έργο χαθεί, καλά θα κάνουν κάποιοι να μας πουν το λόγο


Γιατί αν ο λόγος είναι ο Χύτας δεν θα έχουν καλά …ξεμπερδέματα!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version