Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: 200.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στη πόλη και τα χωριά!

asfaltostroseis-dimos-serron-e-vima-xrisafis-nyktopatis-tairis

Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων τα τελευταία 30 χρόνια και δη στην περιοχή της Νίκαιας – Εργατικών Κατοικιών, καθώς υπογράφτηκε με τον ανάδοχο η σύμβαση για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σερρών.

tsimerikas-sfeliniotis

Προϋπολογισμός 200.000 ευρώ


Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από τα έσοδα της Πράξης Εφαρμογής και προβλέπει εργασίες ασφαλτοστρώσεων, διάνοιξη οδών και πεζοδρόμων περιμετρικά του 18ου Δημοτικού Σχολείου, κατασκευή πεζοδρομίου και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων.


Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σερρών με την ανακατασκευή 45 χλμ οδικού δικτύου, μία πρωτοφανή παρέμβαση στον τομέα της οδικής ασφάλειας.  

vitsios-charalampidou


Ήδη, τις επόμενες ημέρες ξεκινούν στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Σερρών ασφαλτοστρώσεις δρόμων συνολικού μήκους 10 χλμ. στο πλαίσιο επτά συνολικά εργολαβιών, καθώς γνωρίζουμε όλοι την κακή κατάσταση πολλών δρόμων και τα επιπλέον πόσα προβλήματα δημιουργούνται εξαιτίας των εργασιών που εκτελούνται από οργανισμούς κοινής ωφέλειας και παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών.


Για αυτό τον λόγο, σε αυτή τη φάση προχωράμε αναγκαστικά σε ασφαλτοστρώσεις σε εκείνους τους δρόμους, στους οποίους δεν προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα να περάσουν δίκτυα.


«Δεν πρόκειται να ανεχθούμε πρακτικές «ράβε- ξήλωνε» ούτε θα πετάξουμε χρήματα, τα οποία με τόσο κόπο εξασφαλίσαμε για τους Δημότες μας» είπε κλείνοντας ο κ.Χρυσάφης.


Να υποθέσω πως απευθυνόταν στην δημοτική περίοδο του κ. Αγγελίδη;


Ή θα κάνω… λάθος;

Δήμος Σερρών – Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις 10 χλμ σε πόλη και χωριά!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version