26/09/2023
31.1 C
Serres

Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου

Δες, πώς μπορείς να εντοπίσεις τα δικά σου.

Όταν γεννήθηκες, ο Ήλιος βρισκόταν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι βρισκόταν και σε έναν Αριθμό. Αυτός ο Αριθμός που βγαίνει από την ημερομηνία και το μήνα της γέννησής σου, δείχνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου και ονομάζεται Αριθμός του Ήλιου.

Δες παρακάτω, πώς μπορείς να βρεις τον Αριθμό του Ήλιου σου:

Πχ: Έστω ότι γεννήθηκες 29 Δεκεμβρίου

Πρόσθεσε τον μήνα (12ος) στην ημερομηνία (29) = 41

PANAGIOTIS SPIROPOULOS

Στη συνέχεια, κάνε τον συγκεκριμένο Αριθμό μονοψήφιο: 4 + 1 = 5

Άρα, ο Αριθμός του Ήλιου σου είναι το 5

Αριθμός Ήλιου 1

Ο 1 είναι ο Αριθμός της ηγεσίας και της φιλοδοξίας. Είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς αριθμούς και συμβολίζει τη «φύτευση του πρώτου σπόρου».


Σαν άνθρωπος είσαι ανεξάρτητος, πρωτοποριακός, αποφασιστικός, πρωτότυπος και εξαιρετικά φιλόδοξος. Όσον αφορά στα ελαττώματά σου, είσαι συχνά αλαζονικός, ανταγωνιστικός, πεισματάρης κι εγωκεντρικός.

Ο Αριθμός 1 συνδέεται αστρολογικά με τον Κριό, τον Λέοντα, τον Ήλιο και τον Άρη

Αριθμός Ήλιου 2

Ο 2 είναι ο Αριθμός της αρμονίας, της ενότητας, της συμπόνιας και της θεραπείας. Εάν ο 1 συμβολίζει τη φύτευση του πρώτου σπόρου, αυτός συμβολίζει την φροντίδα και την ανάπτυξη του σπόρου, ώστε να μπορέσει να ανθίσει και να γίνει ένα υγιές φυτό ή λουλούδι.

Σαν άνθρωπος, είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, με έντονη διαίσθηση και τάση να παρέχεις φροντίδα και προστασία. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, μπορεί να είσαι υπερβολικά εξαρτώμενος από άλλους, χειραγωγημένος, σε άμυνα, κυκλοθυμικός και με έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σου.


Ο Αριθμός 2 συνδέεται αστρολογικά με τον Καρκίνο και τη Σελήνη

Αριθμός Ήλιου 3

Ο 3 είναι ο Αριθμός της περιπέτειας, του παιχνιδιού και της μάθησης. Αν 2 συμβολίζει τη φροντίδα του λουλουδιού, ο Αριθμός 3 συμβολίζει το ανθισμένο λουλούδι.

Σαν άνθρωπος είσαι ενθουσιώδης, κοινωνικός, περίεργος για τη ζωή και τους διαφορετικούς πολιτισμούς, αισιόδοξος, με την ανάγκη να εκφράσεις ό, τι βλέπεις, ακούς και βιώνεις. Ωστόσο, εύκολα αποσπάται η προσοχή σου, βαριέσαι και χάνεις το ενδιαφέρον σου, γίνεσαι αμελής και επιπόλαιος.

Ο Αριθμός 3 συνδέεται αστρολογικά με τον Τοξότη και τον Δία

Αριθμός Ήλιου 4

Ο Αριθμός 4 συμβολίζει την εξέλιξη, την αλλαγή, την εκπλήρωση του σκοπού και την αφοσίωση σε αυτόν.

Σαν άνθρωπος είσαι εξαιρετικά ψύχραιμος στις κρίσεις, βρίσκεις λύσεις τα προβλήματα, είσαι εφευρετικός και βλέπεις «μακριά», βάζοντας μελλοντικούς στόχους. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, ωστόσο, μπορεί να γίνεις αντιδραστικός, ανυπόμονος, προκλητικός και επίμονος.

Ο Αριθμός 4 συνδέεται αστρολογικά με τον Υδροχόο και τον Ουρανό

Αριθμός Ήλιου 5

Ο Αριθμός 5 συμβολίζει τη δημιουργικότητα και τη διάνοια.

Σαν άνθρωπος είσαι εξαιρετικά προσαρμοστικός σε κάθε κατάσταση, έχεις ευκολία στην επικοινωνία, έξυπνες ιδέες και εμπνεύσεις. Ωστόσο, όσον αφορά στα ελαττώματά σου, συχνά χαρακτηρίζεσαι από αναξιοπιστία, ανικανότητα δέσμευσης, άγχος, νευρικότητα, υπέρ-ανάλυση και αναλώνεσαι σε ανούσια θέματα.

Ο Αριθμός 5 συνδέεται αστρολογικά με τους Διδύμους, την Παρθένο και τον Ερμή

Αριθμός Ήλιου 6

Ο Αριθμός 6 είναι ισορροπημένος, σταθερός και συγκεντρωμένος. Εάν ο Αριθμός 5 συμβολίζει τις ιδέες, ο Αριθμός 6 φροντίζει, ώστε αυτές να γίνουν πραγματικότητα.

Σαν άνθρωπος είσαι συμπαθής, αξιόπιστος και έλκεσαι από οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά, την αρμονία και τον καλλωπισμό. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει ισορροπία, μπορεί να γίνεις τεμπέλης, ωραιοπαθής, κολλημένος, απρόθυμος να αλλάξεις και ζηλεύεις την επιτυχία άλλων.

Ο Αριθμός 6 συνδέεται αστρολογικά με τον Ταύρο, τον Ζυγό και την Αφροδίτη

Αριθμός Ήλιου 7

Ο Αριθμός 7 συμβολίζει την πνευματικότητα, τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Εάν ο Αριθμός 6 αντιπροσωπεύει την πραγματοποίηση ιδεών ο 7 αντιπροσωπεύει το βαθύτερο νόημα πίσω από αυτές.

Σαν άνθρωπος, είσαι ευαίσθητος, συμπονετικός, οραματιστής, με δημιουργική έμπνευση και φαντασία, ιδιαίτερα στις τέχνες και έντονη διαίσθηση. Ωστόσο, αν δεν «εξελιχθείς» σαν προσωπικότητα μπορεί να είσαι ευεπηρέαστος, στον κόσμο σου, χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, να λες ψέματα, να χειραγωγείσαι εύκολα, να έχεις εμμονές ή τάση σε εθισμούς.

Ο Αριθμός 7 συνδέεται αστρολογικά με τους Ιχθύς και τον Ποσειδώνα.

Αριθμός Ήλιου 8

Ο Αριθμός 8 συμβολίζει την επιτυχία, τη δύναμη, την καριέρα και την εξουσία.

Σαν άνθρωπος, είσαι ευσυνείδητος, υπεύθυνος, μετρημένος, έξυπνος, κυρίως σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά και τους στόχους σου, υπομονετικός και εργατικός. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, είσαι εγωιστής, αυστηρός, ψυχρός, υλιστής, με κόμπλεξ και ανασφάλειες.

Ο Αριθμός 8 συνδέεται αστρολογικά με τον Αιγόκερω και τον Κρόνο.

Αριθμός Ήλιου 9

Ο Αριθμός 9 συμβολίζει την έρευνα και την αναζήτηση.

Σαν άνθρωπος, είσαι οξυδερκής, διερευνητικός, παρατηρητικός, επίμονος, καθοδηγούμενος από ισχυρό ένστικτο, με βαθιά σκέψη και συναισθήματα. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, μπορεί να γίνεις σκληρός, καυστικός, αυταρχικός, εκδικητικός, απόλυτος και θέλεις να ελέγχεις τους άλλους.

Ο Αριθμός 9 συνδέεται αστρολογικά με τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα

Δείτε επίσης

Πηγή:astrology

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Μικρός μαχητής επτά ετών νικάει τον καρκίνο μετά από 1095 χημειοθεραπείες

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο ο 7χρονος Johnny, μίλησε πρόσφατα ο πατέρας του Criss Angel περιγράφοντας τη μάχη με τις...

Νίκος Γαλανός: «Είμαι ο τελευταίος εν ζωή ζεν πρεμιέ»

«Η ομορφιά δεν έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με αυτό που εκπέμπει ένας άνθρωπος, δηλαδή αυτό που πηγάζει από την ψυχή του»...

ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη – Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο

Ο Κασσελάκης της πρότεινε να αναλάβει όποια θέση θέλει αλλά αυτή επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει...

Τραγανά στικ από χαλούμι, με πικάντικο ντιπ ντομάτας

Αυτά τα κρατσανιστά στικ από το αγαπημένο μας κυπριακό τυρί, το χαλούμι, απογειώνονται με τη σπιτική σάλτσα ντομάτας. Είναι ιδανικό ορεκτικό για μια φιλική...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου, πριν είχα σχέσεις με κοπέλες»

«Με ψυχοθεραπεία, όπως και ο Κασσελάκης» συνέχισε Με αφορμή τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ για τον Στέφανο Κασσελάκη και το γεγονός ότι δημοσιοποιούνται λεπτομέρειες για το παρελθόν...

Ράγıσαν τα πατώματα: Όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου 

Άκρως εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στο πάρτι του γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του, πρώην παίκτρια του survivor, μετά από...

Δολοφονία Έμμας: «Ήταν τροχαίο, όχι δολοφονία» λέει ο 27χρονος που την εγκατέλειψε

Ο 27χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα μιλά μέσα από τη φυλακή - «Ήταν τροχαίο, δεν είμαι δολοφόνος» Για το θανατηφόρο τροχαίο που...

Συνέχισε να διαβάζεις