Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

«Η χρονιά ξεκινά με δύο ανάδρομους πλανήτες»: Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για το 2023

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα χρονιά και η Άση Μπήλιου αποκάλυψε πώς θα βρει τα ζώδια μέσα από την εκπομπή της, «Stars System».

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, η νέα χρονιά κρύβει προκλήσεις, αλλά θα υπάρχουν και οι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα δουν τη ζωής τους να αλλάζει και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Η χρονιά του 2023 ξεκινά με δύο ανάδρομους πλανήτες, τον Ερμή μέχρι τις 18/1 και τον Άρη μέχρι τις 12/1. Όπως είπε η Άση Μπήλιου, καλό είναι ό,τι σημαντικές αποφάσεις θέλουμε να πάρουμε, να τις πάρουμε μετά τις 18/1.

Lavera

Το 2023 θα αλλάξουν ζωδιακή θέση τρεις σημαντικοί πλανήτες, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, οι οποίοι θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σε προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο. Οι εκλείψεις προχωρούν από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στον άξονα Κριού-Ζυγού και τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πολλά και καθοριστικά.

Επίσης, οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις και τα οικονομικά.

Δείτε το βίντεο

Άση Μπήλιου: Προβλέψεις 2023-Σοκ για την Νέα Χρονιά! Κρύβει πολλές....
Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version