17/05/2024
23.7 C
Serres

Μαρία Χατζηστεφανή: «Άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος, το κατάλαβαν και με απέλυσαν»

Array

“Κάποιες στιγμές λόγω κούρασης δημιουργούνται κόντρες στο Dragons’ Den αλλά μένουν στο πλατό” δηλώνει, επίσης, η Μαρία Χατζηστεφανή.

Η Μαρία Χατζηστεφανή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο στον Alpha.

Μέσα σε όλα, η επενδύτρια του Dragons’ Den αναφέρθηκε στις on air κόντρες που βλέπουμε στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας, στα μηνύματα που δέχεται στα social media και στη στιγμή που κατάλαβα ότι πρέπει να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία.

Ειδικότερα, η Μαρία Χατζηστεφανή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιες στιγμές λόγω και της κούρασης δημιουργείται ένας εκνευρισμός στο Dragons’ Den.

Κι αν κάτι δεν πάει καλά, εάν μας πει κάτι ένας άλλος dragon και δημιουργηθεί λίγο μια κόντρα… ε, γίνεται μέσα στο πλατό και μετά τα ξεχνάμε».

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

«Mυ ήρθε ένα μήνυμα πρόσφατα στα social media όπου κάποιος μου λέει το εξής: Κυρία Χατζηστεφανή, θα ήθελα 10.000 ευρώ για να πάω δυο – τρία ταξιδάκια αναψυχής.

Μπορεί να έχετε τρέλα και να θέλετε να μου τα δώσετε και γω, ως αντάλλαγμα, θα σας στείλω τα βιντεάκια με το πως ξόδεψα τα χρήματα σας».

«Ξεκίνησα από τη Μυτιλήνη, όπου γεννήθηκα και από πάρα πολύ μικρή με ενδιέφερε ο κόσμος της μόδας, του στιλ και της ομορφιάς. Σπούδασα Αγγλική φιλολογία στην Αθήνα και παράλληλα δούλεψα για τέσσερα χρόνια σε περιοδικά.


Είχα πάρα πολύ περιέργεια για τον χώρο των επιχειρήσεων, πήρα μια υποτροφία και βρέθηκα στην Αμερική όπου σπούδασα για δυο χρόνια».

«Όταν τελείωσα, βρέθηκα σε μια επενδυτική τράπεζα στο Λονδίνο αλλά μετά από δυο χρόνια άρχισα να γίνομαι πολύ κακή υπάλληλος.

Το κατάλαβαν και αυτοί και με απέλυσαν, οπότε σκέφτηκα ότι θα κάνω την δική μου εταιρεία» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Χατζηστεφανή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Δεν ήθελα να σταματήσω τη δουλειά για να μην χρεώσω κάτι στην κόρη μου

Ο Αριστοτέλης και η Αναζήτηση της ανθρώπινης Ψυχής στα Μαθήματα Κλασσικής Παιδείας


Πηγή:zappit

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι μελανιές είναι ψυχοσωματικό σύμπτωμα λόγω άγχους -«Δεν έχω φάει ξύλο,...

Ένα ψυχοσωματικό σύμπτωμα λόγω άγχους αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου. Η Έλενα Ασημακοπούλου σε story που ανέβασε στο Instagram δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με σημεία...

Πάολα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ Eurovision .Ούτε βλέπω, έχει κάτι κιτς»

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια είπε...

Βρέθηκε το δεξί χέρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου

Στις 27 Μαΐου ενώνεται με το ιερό σκήνωμά του, που βρίσκεται στην ομώνυμη μονή στο Προκόπι της Ευβοίας Την έλευση του δεξιού χεριού του Οσίου...

Μαρία Σολωμού: Ό,τι πρόβλημα έχουν οι φίλοι του γιου μου έρχονται σε εμένα

Γουστάρουν να μιλάμε, ανέφερε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της και τους φίλους...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Αυστραλία: Γιατρός έκανε τον εαυτό του… πειραματόζωο και απαλλάχθηκε από τον καρκίνο

Η θεραπεία του καθηγητή για το μελάνωμα πιστώνεται πως έσωσε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ενώ ο ίδιος διαγνώστηκε τον Ιούνιο με όγκο μετά από...

Η θετική ατζέντα έχει απτά αποτελέσματα

Του Τάσου Χατζηβασιλείου* Η έκβαση της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν δικαίωσε την επιλογή του Πρωθυπουργού να μεταβεί στην Άγκυρα, παρά τις παραινέσεις της αντιπολίτευσης, προεξάρχοντος του...

Το άφυλο Nemo έχει σχέση με κοπέλα εδώ και 5 χρόνια

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί αυτές τις μέρες για τον φετινό νικητή της Eurovision. Η μουσική του σταδιοδρομία είναι σχετικά γνωστή, ενώ η προσωπική...

Συνέχισε να διαβάζεις