Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Στο Άμπου Ντάμπι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Sial Middle East” 

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Sial Middle East”   που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2019  στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

 Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Μπάτος, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας στη φετινή διοργάνωση, “Η συμμετοχή μας στη Sial Middle East το 2018 ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και γι’ αυτό φέτος συνεχίζουμε με ακόμη πιο δυναμική την παρουσία μας στη συγκεκριμένη έκθεση.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών μας σε συνεχώς αναπτυσσόμενες αγορές, να προωθήσουμε και να προβάλλουμε  αποτελεσματικά τα εκλεκτά προϊόντα μας”.

Η Διεθνής Έκθεση “Sial Middle East” αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός

Η Διεθνής Έκθεση “Sial Middle East” αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός  για τον κλάδο των τροφίμων- ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. 

Το 2018 η “Sial Middle East” συγκέντρωσε 1.089 εκθέτες από 45 χώρες, πάνω από 28.000 επισκέπτες από περισσότερες από 90 χώρες και 470 ξένους αγοραστές από 50 χώρες.

Η έκθεση ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των επισκεπτών της

Η έκθεση ξεχωρίζει  για την υψηλή ποιότητα των επισκεπτών της, την εξαιρετική της οργάνωση αλλά και τα πολύ καλά αποτελέσματα των Β2Β (business to business) συναντήσεων που διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Διαβάστε επίσης εδώ:

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version