Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Λευτέρης Αβραμάκης: Ακόμα ψηλά η τιμή στο πετρέλαιο!

avramakis-serres

Οι διεθνείς τιμές πετρελαίου έχουν πέσει ενώ στην Ελλάδα διατηρούνται υψηλά αναφέρει ο βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης.


Εδώ και δεκαπέντε ημέρες οι διεθνείς τιμές πετρελαίου είναι κάτω από τα 75$ το βαρέλι (brent) ενώ η τιμή του αργού πετρελαίου βρίσκεται πέριξ των 65$/βαρέλι, στην πιο χαμηλή δηλαδή διατίμηση των τελευταίων 15 μηνών.


Το ίδιο διάστημα η μέση τιμή πώλησης της αμόλυβδης στην Ελλάδα βρίσκεται στο 1,910€/λίτρο ενώ του diesel στα 1,710€/λίτρο, με μικρές διακυμάνσεις.

Οι τιμές αυτές παραπέμπουν σε διεθνείς τιμές πετρελαίου άνω των 90$/βαρέλι.


Η πραγματικότητα αυτή δεν φαίνεται να κινητοποιεί καμία αρμόδια υπηρεσία ούτε βέβαια την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης που βρίσκεται απασχολημένος σε άλλα προφανώς ζητήματα.

Lavera


Λόγος βέβαια δεν γίνεται για τον πρωθυπουργό που θα μπορούσε να ζητήσει από τους αρμόδιους Υπουργούς να κάνουν κάτι.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο σημερινός πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τίποτα από το ότι γίνεται στην Ελλάδα.

Είναι επίσης γνωστό ότι τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με «ευτελή» ζητήματα όπως αυτό της αισχροκέρδειας στα καύσιμα, ιδίως τώρα που προετοιμάζονται για να διατυμπανίσουν την μεγάλη επιτυχία που θα έχει το market pass.


Σε αυτές τις συνθήκες της υπερβολικής ακρίβειας, η αδιαφορία της κυβέρνησης επιτρέπει σε κάποιους να αισχροκερδούν φτωχοποιώντας όλο και περισσότερο τον ελληνικό λαό.


Η ελληνική κυβέρνηση που επικαλείται άγνοια σε κάθε ζήτημα και πρόβλημα του ελληνικού λαού, αποδεικνύεται επικίνδυνη καθώς λειτουργεί ως καταλύτης υπέρ της αισχροκέρδειας του καρτέλ των καυσίμων και κάθε άλλου ολιγοπωλείου.

Σκουρλέτης – Αβραμάκης: Ζητούν να θεσπιστεί σαφές πλαίσιο ασφαλείας στα σχολικά κτίρια

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version