14/07/2024
33.7 C
Serres

Μετά από την μάχη με το κορονοιό «Έφυγε» ο Θόδωρος Αραμπατζής!

Array

Τόσο ο Δήμος Σερρών όσο και ολόκληρη η Σερραική κοινωνία πενθούν για το θάνατο του Θόδωρου Αραμπατζή, ενός αξιόλογου ανθρώπου που υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορα μετερίζια, αλλά και ενός πετυχημένου επιχειρηματία, αλλά πάνω από όλα ενός άριστου οικογενειάρχη.

Ο Θόδωρος αν και διπλά εμβολιασμένος προσβλήθηκε πριν από ένα περίπου μήνα από τον θανατηφόρο ιό και νοσηλεύτηκε για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Σερρών, τόσο στην πτέρυγα covid-19, όσο και στην ΜΕΘ, δυστυχώς όμως χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Η κηδεία του με συνθήκες covid θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης

Για το θάνατο του Θόδωρου Αραμπατζή μεσίστιες οι σημαίες στο κτίριο της ΔΕΥΑΣ

Πενθεί από η πόλη των Σερρών για το θάνατο του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών, με την τοπική αυτοδιοίκηση να χάνει έναν άξιο και πολύτιμο «υπηρέτη» της που εργαζόταν με ήθος και αγωνιστικότητα για τα συμφέροντά της

Η κηδεία του με συνθήκες covid θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00 το πρωί στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης

dei gaia e vima (1)
Nektar

Βιογραφικό Θεόδωρου Αραμπατζή

Ο Θόδωρος Αραμπατζής γεννήθηκε στην Μονοκκλησιά το 1957 όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του , ενώ στην συνέχεια ακολούθησε τους γονείς του που ήταν μετανάστες στην Γερμανία, στην περιοχή της Στουτγκάρδης

Εκεί σπούδασε Ηλεκτρονικός στην επαγγελματική σχολή ηλεκτρονικών και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα , για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά μαζί με τον αδελφό του Φάνη, δημιουργώντας το πιο γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών τα τελευταία 45 χρόνια στην πόλη μας.

Το 1983 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιά του Ελένη και απέκτησε τρία παιδιά.


Τον Γιώργο που ζει και εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης ΕΤΗ, ενώ είναι και επισκέπτης ερευνητής στο πανεπιστήμιο του Harvard, την Παναγιώτα από την οποία απέκτησε και το μοναδικό του εγγόνι , τον μικρό Παναγιώτη και την πολυαγαπημένη του Μαρία, το στερνοπαίδι του

Αυτοδιοικητική πορεία στο Δήμο Σερρών

Ο Θόδωρος Αραμπατζής κατέβηκε για πρώτη φορά υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Καλαιτζίδη, στο Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση, τον οποίο και υπηρέτησε για έξη χρόνια από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην συνέχεια με την εφαρμογή του Καλλικράτη ο Θόδωρος Αραμπατζής, συμμετείχε στο συνδυασμό του Πέτρου Αγγελίδη και υπηρέτησε για δέκα σχεδόν χρόνια το Δήμο των Σερρών από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΣ, την θέση του προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου και τα τελευταία χρόνια από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την οποία παραιτήθηκε (αν και δεν χρειαζότανε) για να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου στο Δήμο Σερρών, ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας.

Ο Θόδωρος Αραμπατζής ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και επαγγελματία και μόνο καλά λόγια είχε κάποιος να πει για την πορεία του, τόσο στην επαγγελματική όσο την πολιτική

Ο Θόδωρος αν και διπλά εμβολιασμένος προσβλήθηκε πριν από ένα περίπου μήνα από τον θανατηφόρο ιό και νοσηλεύτηκε για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο μας, τόσο στην πτέρυγα covid, όσο και στην ΜΕΘ, δυστυχώς όμως χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα


Οι προσπάθειες της οικογένειας για να μεταφερθεί σε κλινική της Θεσσαλονίκης παρέμειναν άκαρπες, καθώς μόνιμη επωδός των ιατρών ήταν πως δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι καλύτερο για την υγεία του, με αποτέλεσμα ο Θόδωρος, να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο μας

Για τον θάνατο του Θεόδωρου Αραμπατζή συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μήνυμά του για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών Θεόδωρου Αραμπατζή τόνισε:

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, ενός αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν.

Ο Θόδωρος υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα τα κοινά από τη θέση του Προέδρου στον πρώην Δήμο Καπετάν Μητρούση αλλά και σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Σερρών ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΣ, στο Αυτοκινητοδρόμιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γνώρισα καλύτερα τον Θόδωρο και διαπίστωσα τη μεγάλη αγάπη του για τον τόπο μας τα δύο τελευταία χρόνια που βρεθήκαμε μαζί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αν και σε διαφορετικά μετερίζια.

Η συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη και όταν διαφωνούσαμε ήταν πάντα εποικοδομητική για τους Δημότες.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη.

Τον αποχαιρετούμε με βαθιά λύπη και σεβασμό.

Στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω την βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου.

Ο Θεός να τον αναπαύει»

Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Θεόδωρου Αραμπατζή συνήλθε σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σε κατ’ επείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση και εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

Ψήφισμα για το Θεόδωρο Αραμπατζή από το Δήμο Σερρών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου, επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, Θεόδωρου Αραμπατζή

Να κατατεθούν στεφάνια στην σωρό του εκλιπόντος, ένα εκ μέρους του Δημάρχου και ένα εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να παραστεί αντιπροσωπεία του ∆.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία και να εκφρασθούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα κατά την Εξόδιο Ακολουθία και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Τοπικό Τύπο.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Τάσου Χατζηβασιλείου

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου σε μήνυμά του για τον θάνατο του Θεόδωρου Αραμπατζή τόνισε:

«Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή.

«Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.

Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε μου, καλό σου ταξίδι.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του

Πληροφορήθηκα με θλίψη την αδόκητη απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, υποψηφίου Δημάρχου Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ».

Υπηρέτησε με πίστη στις απόψεις του τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της σερραϊκής γης που θα τον υποδεχθεί, τόνισε στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος: Μεσίστιες οι σημαίες στο κτίριο της ΔΕΥΑΣ

Ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της ΔΕΥΑΣ εκφράζουν με ανακοίνωσή τους την οδύνη τους για την αδόκητη απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή.

Η προσφορά του στην τοπική κοινωνία και πιο συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΣ υπήρξε σημαντική. Ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, από το 2011 μέχρι το 2014, συνετέλεσε στην περαιτέρω εξέλιξή της αλλά και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Σε ένδειξη πένθους οι σημαίες στο κτίριο της ΔΕΥΑΣ θα κυματίσουν μεσίστιες.

Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία., τόνιζε με δική του ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος

Συλλυπητήρια από την Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αραμπατζή Θεοδώρου,  δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλή της παράταξης “Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων”, για την πρόωρη απώλειά του.

Γιώργος Κουτσάκης: Η τοπική αυτοδιοίκηση έχασε έναν γνήσιο «υπηρέτη» της

«Η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του Θεόδωρου Αραμπατζή μας συγκλόνισε όλους.

Παρακολουθούσαμε με αγωνία τις τελευταίες μέρες την εξέλιξη της υγείας του και πιστεύαμε πως θα βγει νικητής.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχασε έναν πολύτιμο και γνήσιο «υπηρέτη» της που εργαζόταν με ήθος και αγωνιστικότητα για τα συμφέροντά της. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΟΕΒΕΣΣ: Μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του συναδέλφου-επαγγελματία, συμπολίτη μας και επί χρόνια ενεργά δραστηριοποιούμενου στα κοινά του Δήμου Σερρών, Θεόδωρου Αραμπατζή.

Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση, καθώς η προσφορά του Θ. Αραμπατζή όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών υπήρξε καθοριστική και αδιαμφισβήτητη.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Αναβάλλονται τα εγκαίνια των τριών νέων Δομών Υγείας του Δήμου Σερρών

Τα προγραμματισμένα εγκαίνια για χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου των τριών νέων Δομών Υγείας του Δήμου Σερρών αναβλήθηκαν σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Θεόδωρου Αραμπατζή.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 18:00.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Ανοιχτές κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Σερρών

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών υπενθυμίζει τους πολίτες ότι για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν από την Παρασκευή...

Συνάντηση ΕΣΕΕ – Κεραμέως για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα

Το νέο απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην αγορά εργασίας για τις εμπορικές επιχειρήσεις εξαιτίας των απαιτήσεων της ψηφιακής και της πράσινης μετάβασης, καθώς και...

Έκτακτο – Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών – Συμβολή...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, στο 37ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών σε ορεινή περιοχή. Σύμφωνα με...

Έλενα Τούσκα: Τα Μουσεία δεν είναι περιοδεύοντες θίασοι

Τη συμμετοχή του μουσείου Κωνσταντίνου Ξενάκη στο 2ο TOURISM FESTIVAL σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών και η επικεφαλής Έλενα Τούσκα τονίζοντας πώς "Τα Μουσεία...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή στην έκθεση “FRUIT ATTRACTION 2024″

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της...

Δήμαρχος και Πρόεδρος γίνεται; Πως δεν γίνεται…

Άκουσα κάτι για το δικαίωμα του Δούκα να βάλει υποψηφιότητα , μιας και είναι δήμαρχος, αλλά σαν παλιότερος πρέπει να θυμίσω κάποια πράγματα Πρώτον πως...

Αλληλεγγύη στον αγώνα των Νοσοκομειακών Ιατρών από τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών Σερρών

Ο Δημοκρατικός σύλλογος Γυναικών Σερρών (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα των υγειονομικών της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών ν. Σερρών και καλεί...

Συνέχισε να διαβάζεις