Τις ευχαριστίες του προς τις σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη FOODEXPO 2024, στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών εξέφρασε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς, κατά τη λήξη της μεγάλης έκθεσης τροφίμων και ποτών.
Ο κ. Μαλλιαράς απένειμε τα καθιερωμένα αναμνηστικά συμμετοχής και εξέφρασε τη χαρά του που οι επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν για ακόμη μία χρονιά το Επιμελητήριο και αφού επισκέφθηκε τις σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη FOODEXPO με δικό τους Περίπτερο, συγχαίροντας τους για την παρουσία τους.
«Είμαστε χαρούμενοι που οι επιχειρήσεις μας φεύγουν ικανοποιημένες από τη συμμετοχή τους στην έκθεση.
Ως Επιμελητήριο, θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα τους, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουν και επενδύοντας στην εξωστρέφεια» τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Από την πλευρά τους, οι Σερραίοι επιχειρηματίες ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο Σερρών για την άριστη οργάνωση της παρουσίας τους στην έκθεση, αλλά και για την κάλυψη σημαντικού μέρους του κόστους συμμετοχής τους, επισημαίνοντας πως είχαν σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη από τη συμμετοχή τους στη FOODEXPO 2024.
Μακάρι και για τις επιχειρήσεις και για το θεσμό του Επιμελητηρίου
Και για όλους όσους επιμένουν με διάθεση …προσφοράς!
Το Επιμελητήριο Σερρών στη FOODEXPO 2024
Το Επιμελητήριο Σερρών έπαιξε δυναμικά στη FOODEXPO 2024, καθώς η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 9 Μαρτίου και ήδη από την πρώτη μέρα η επισκεψιμότητα στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών ήταν αυξημένη.
«Στόχος του Επιμελητηρίου, που για ακόμη μια χρονιά επιδοτεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που συμμετέχουν στο Περίπτερο του, είναι η ανάδειξη των εκλεκτών σερραϊκών προϊόντων και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Τα Εγκαίνια της FOODEXPO πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κο Σταμενίτη ενώ το «παρών» έδωσε και ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος.
Η γαστρονομική υπεροχή και η ποιότητα των προϊόντων των Σερρών προβλήθηκαν μέσα από μοναδικά πιάτα – προτάσεις σε μεζέδες από την Chef Τάτη Μποκότση στο πλαίσιο «Mezé Project» της FOODEXPO 2024.
Οι Σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών παρουσίασαν τα προϊόντα τους, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν πολλά από αυτά στα εξαιρετικά πιάτα που δημιούργησε η Chef.
Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο οποίος και τόνισε ότι το Επιμελητήριο βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, καθώς και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιώργος Μήχος, ο Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Γιάννης Παπουτσής και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Δημήτριος Αγγλίδης και Σωτήρης Κοτσαμπάς.
Barat: Μια οικογενειακή ιστορία χειροποίητων μπισκότων από το Μελενικίτσι Σερρών
30 χρόνια ΑΝΕΣΕΡ και συνεχίζουμε…
ΑΝΕΣΕΡ: Ένταξη έργων 2.500.000€ για δημόσια και ιδιωτικά έργα!
Τίμησε και φέτος τη μνήμη των συναδέλφων τους η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών
Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης: Ξεκινάει ένα νέο πολυδύναμο πνευματικό κέντρο στη Νιγρίτα
Σέρρες – Χαμηλή πτήση στις νομαρχιακές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
Δήμος Σιντικής: Συγκροτήθηκε επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς!