Πατάτες ογκρατέν με κρεμώδη σάλτσα τυριών

Κλασικό γαλλικό πιάτο για μια μοναδική γευστική εμπειρία Υλικά 4 πατάτες κομμένες σε ροδέλες1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες3 κ. σ. βούτυρο3 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 φλ. τσαγιού γάλα1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τσένταρΑλάτιΠιπέρι Εκτέλεση Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώστε ένα ταψί. Τοποθετήστε τις μισές πατάτες στον πάτο του ταψιού, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πατάτες ογκρατέν με κρεμώδη σάλτσα τυριών.