Με τη βοήθεια Χατζηβασιλείου, ξεκινάει η «έξυπνη πόλη» του Χρυσάφη!

Μπορεί τα παλικάρια να σφάζονται με την αποτυχία της ΚΕΔΗΣ, αλλά βλέποντας πως έτσι δεν βγαίνει άκρη ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης κατηφόρισε στην Αθήνα και με τη βοήθεια του Τάσου Χατζηβασιλείου ενέταξε τον Δήμο Σερρών στην πιλοτική λειτουργία των myKEPlive!

Ύστερα από την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των ΚΕΠ του Δήμου και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, ο Δήμος Σερρών θα παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών εξ αποστάσεως με την χρήση των νέων τεχνολογιών!

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε για το myKEPlive:

Σήμερα στην συνάντηση που είχα με τον άξιο Υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά δεν επικυρώθηκε μόνο επίσημα η ένταξη του Δήμου στο δίκτυο των Δήμων που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία αλλά προωθήθηκε και η συνολική ψηφιακή πολιτική του Δήμου Σερρών.

Οι «έξυπνες» εφαρμογές μας εμπλουτίζονται, στοχεύοντας μόνο σε ένα πράγμα: την εξυπηρέτηση του πολίτη!

Συνεχίζουμε… λέει ο Χρυσάφης

Όσο για τον υφυπουργό κ. Γεωργαντά Γιώργο, που κατάγεται από το Κιλκίς , έχοντας δίπλα του τον κ. Χατζηβασιλείου ανέλυσε τις δυνατότητες συνεργασίας για την περαιτέρω ψηφιοποίηση του Δήμου Σερρών, που ήδη αξιοποιεί με πρωτοποριακό τρόπο τα μέσα που προσφέρει η ψηφιακή εποχή.

Πυρά προς τη ΚΕΔΗΣ με καθυστέρηση και από τη Παπαφωτίου !

Όσο για τα της ΚΕΔΗΣ, έστω και καθυστερημένα η κ. Παπαφωτίου , παρότι μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΣ έμαθε κάπως αργά τα νέα της και όπως είναι φυσικό ανακοίνωσε μέσα από το κανάλι ΕΠΙΛΟΓΕΣ πως δεν θα δεχτούμε καμία απόλυση εργαζόμενου και καμία συγχώνευση ΚΔΑΠ που θα επιφέρει μείωση των ωρών εργασίας.

Η επίλυση του προβλήματος των επαρκών εγγραφών παιδιών για την διατήρηση των συγκεκριμένων Δημοτικών Δομών, είναι πολιτική απόφαση που οφείλει να λάβει ο Δήμος.

Λες και αν το δεχθεί η ίδια θα γίνουν απολύσεις…

Δήμος Βισαλτίας: 90.000 από τον Μασλαρινό στη ΚΕΔΗΒ

Πάντως σήμερα έμαθα πως ο Μασλαρινός, από τα 90 χιλιάρικα που έδινε για την δική του Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΗΒ), πρόσθεσε άλλα 40, για να μην απολυθούν οι υπάλληλοι.

Όχι τίποτα άλλο , αλλά κάποιοι λένε πως δεν έχει δικαίωμα ο Δήμος να βάλει ούτε ένα ευρώ!

Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου

Διαβάστε επίσης για τους Εργαζόμενους της ΚΕΔΗΣ

Διαβάστε επίσης για τη ΚΕΔΗΣ (που θα πέσει το «ανάθεμα»)