ΔΕΥΑΒ: Πολλά τα ερωτήματα στο Δήμο Βισαλτίας;

Διάβασα με προσοχή τις ανακοινώσεις τόσο του κ. Μασλαρινού, όσο και τις αντιπολίτευσης για την ΔΕΥΑ Βισαλτίας.

Το μόνο που κατάλαβα είναι πως τον Οκτώβριο του 2019 όταν ανέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή , παρέλαβε μία ΔΕΥΑ στελεχωμένη με 30 εργαζόμενους, 8 εργαζόμενους αορίστου χρόνου μετακινούμενοι από τον Δήμο Βισαλτίας, 3 εργαζόμενους μόνιμους μετακινούμενοι από τον Δήμο Βισαλτίας, (οι οποίοι βάσει νόμου επέστρεψαν στο Δήμο στο τέλος του 2019),  6 εργαζόμενους αορίστου χρόνου με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ/2018, 3 εργαζόμενους μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ ΑΜΕΑ, 2 εργαζόμενους μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ ηλικίας 55-67 ετών, 7 εργαζόμενους με σύμβαση Ορισμένου Χρόνου ως υδρονομείς άρδευσης, 1 Μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑΒ.

Και πως η μισθοδοσία του προσωπικού και του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 ήταν 43.713,00€.

Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Βισαλτίας

Και σήμερα έχει προσωπικό η ΔΕΥΑ Βισαλτίας 3 εργαζόμενου αορίστου χρόνου με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ/2018, 3 εργαζόμενου μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ ΑΜΕΑ, 1 εργαζόμενο μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ ηλικίας 55-67 ετών, 7 εργαζόμενοι με σύμβαση Ορισμένου Χρόνου ως υδρονομείς άρδευσης, και 1 Δημοσιογράφο με  μισθοδοσία του προσωπικού και της Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΒ τον μήνα Μάιο 2020 να είναι 19.712,07€.

Από εκεί και πέρα οι ισολογισμοί των περασμένων ετών βλέπω πως είναι θετικοί, εκτός από αυτόν του τελευταίου έτους που δεν τον …βρίσκω!

Τυχαίο;

Δεν νομίζω;

Από ότι βλέπει και ο πλέων αδαής όμως το πρόβλημα βρίσκεται στα έσοδα, που δεν έχουν εισπραχθεί, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, με οτι αυτό συνεπάγεται…

Πάντως και εμένα αν μου δίναν ένα εκατομμύριο άτοκο θα το έπαιρνα

Τελεία και παύλα!

Αν περιμένει όμως ο Μασλαρινός την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού του Συμβουλίου, μπορώ να τον διαβεβαιώσω πως δεν θα την πάρει … ποτέ!

Οπότε ποιος ο λόγος να ξεφτιλίζονται;

Διαβάστε επίσης για το ποινικό αδίκημα για την Αριάδνη Παπαφωτίου: