Δήμος Αμφίπολης: O μόνος Δήμαρχος που δεν έφερε ούτε τεχνικό πρόγραμμα, ούτε προϋπολογισμό!

Από τους κερδισμένους Σερραίους και ο δήμαρχος Αμφίπολης κ.Φραστανλής που πρόλαβε να κάνει δηλώσεις και σχόλια για την υπουργοποίηση του «γαμπρού» στο Ροδολίβος κ. Βορίδη!

«Με αφορμή την απόφαση για τη νέα ανασυγκρότηση του Πρωθυπουργού, θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον συνδημότη μας Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για την επανατοποθέτηση του στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και τον αγαπητό μου φίλο και “συντοπίτη” κ. Μάκη Βορίδη για την μετακίνηση του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και αναμένω μια περαιτέρω στήριξη σας για την ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου Αμφίπολης, του δικού μας Μακεδονικού Δήμου.”

Δήμος Αμφίπολης: Απουσία τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού

Δεν βλέπει ο ίδιος πως είναι ο μόνος Δήμαρχος στο Νομό, που δεν έφερε καν μέσα στο χρόνο, ούτε το τεχνικό πρόγραμμα, αλλά ούτε και τον προυπολογισμό, να φέρει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα ο Δήμος να λειτουργεί με δωδεκατημόρια…

Λες και το πρόβλημα μέχρι σήμερα ήταν η έλλειψη πολιτική στήριξης, πράγμα που αν μη τι άλλο «προσβάλει» τον Κώστα Καραμανλή!

Που έδωσε μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να δίνει ότι μπορεί για το …Δήμο του!