Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη!

Οφείλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη που εδώ και τρεις μήνες κατάφερε να δουλέψει τόσο τους κατοίκους του Δήμου του, όσο και αυτούς τους ηγέτες της αντιπολίτευσης.

Αν μη τι άλλο θέλει μεγάλη μαγκιά …

Χθες μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση για να απαντήσει στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο του, τους κ.κ. Λούγκο και Παναγιωτίδη και φυσικά την κ. Φυτακουρίδου.

Τι λέει η ανακοίνωση από τοΔήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη;

«Κύριε Παναγιωτίδη, εσείς, ο κύριος Λούγγος Ζήσης και η κυρία Φυταγκουρίδου Όλγα, τους οποίους κατά δήλωσή σας εκπροσωπείτε, εφόσον διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε πλέον ανταποκριθείτε στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου του δήμου Σιντικής, έχετε το αναφαίρετο ατομικό δικαίωμα της παραιτήσεως, από το αξίωμα στο οποίο εκλεχθήκατε.

Υποθέτω δε, ότι γνωρίζετε το πώς, πού και το αρμόδιο όργανο του δήμου Σιντικής, στο οποίο υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους οι επιθυμούντες αυτό δημοτικοί σύμβουλοι, για το έγκαιρο και νόμιμο της παραίτησης.

Ως Δήμαρχος Σιντικής, τη Δευτέρα το πρωί θα βρίσκομαι στο γραφείο μου προεδρεύοντας σε προγραμματισμένες συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, αντιδημάρχους, με μέλη της εκτελεστικής και οικονομικής επιτροπής, ασχολούμενος με την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας, εκτελώντας τα καθήκοντα μου, που με μέγιστη πλειοψηφία μου ανέθεσαν οι δημότες Σιντικής προ ολίγων μηνών.

Η εκπλήρωση αυτή των καθηκόντων και των ευθυνών του δημάρχου, δεν μου επιτρέπει τη συμμετοχή σε συναντήσεις ως αυτή που αναφέρετε στο μήνυμά σας, σε κακόγουστες επικοινωνιακές φιέστες κενές περιεχομένου, άσχετων με την ιδιότητα μας ως αυτοδιοικητικών, γενόμενων μόνο προς αναζήτηση λίγης, ¨δεκαπεντάλεπτης¨ δημοσιότητας, αυτών που άλλως η λήθη είναι το αποτέλεσμα της ανύπαρκτης παρουσίας τους στο Δήμο Σιντικής.

Το μεταναστευτικό ζήτημα, όπως οι δημότες μας και μη, γνωρίζουν άριστα αποτελεί μείζων Εθνικό ζήτημα, αποκλειστικής αρμοδιότητας της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το δημοτικό συμβούλιο με ψήφισμά του έχει εκφράσει τη θέση του για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ψήφισμα το οποίο τηρώ και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου θα προχωρήσω σε όλες τις ενέργειες προς υλοποίησή του και ως εκ τούτου η παραίτηση δεν είναι πράξη, αλλά ¨φυγή¨ από τις ευθύνες της θέσεως, ως πρώην στρατιωτικός γνωρίζετε ότι την καλούσαμε «δειλία προ της μάχης» και έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες.»

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε σε ποιες «μάχες» αναφέρεστε;

Πως στηρίξατε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου;

Σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσετε για την υλοποίησή της απόφασης;

Εμείς από την πλευρά μας θα σας διηγηθούμε πως βγήκε η έκφραση «είμαστε για τα πανηγύρια» που χρησιμοποιείται κατά κόρον από το θυμόσοφο λαό μας.

«Στην Κόρινθο, λοιπόν, που ήταν μια πλούσια πόλη, γίνονταν δύο πανηγύρια, για εμπόρους απ’ όλο τον κόσμο.

Το καθένα είχε διάρκεια ενάμιση μήνα και όταν την κατέκτησαν οι Φράγκοι, αυτά συνεχίστηκαν και όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτά σαν να μην τρέχει τίποτα, έλεγαν, όταν τους ρωτούσαν, που πάνε :

«Είμαστε για τα πανηγύρια»

Έκφραση που σήμερα επικρατεί για όλους – όσους δεν έχουν επίγνωση της σοβαρότητας μιας κατάστασης….»

Συνεννοηθήκαμε;

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Μαρίας Ιωαννίδου «Με το «έτσι θέλω» έγινε η Δομή»

Διαβάστε επίσης εδώ για το Κλειδί Σιντικής

Διαβάστε επίσης εδώ Υγειονομική βόμβα το Κλειδί Σιντικής για το Νομό Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here